Hír: : FONTOS TUDNIVALÓK
(Kategória: Egyéb)
Küldte: Ariana
Saturday 19 November 2011 - 20:50:27

Üdv a Sekai Fansub oldalán!

OLVASD EL! (SEGÍTSÉG + SZABÁLYOK)Háromféle letöltés van a doramákhoz! Ha egy nem megy, próbáld a többit! Hibajelentés lásd lejjebb!

A BELÉPÉSI PROBLÉMA MIATT MINDEN ÚJ REGISZTRÁCIÓT MEG KELL ERŐSÍTENI AZZAL, HOGY ÍR AZ ILLETŐ VALAMIT A CHATBOXBA. AKI NEM TESZI, A REGISZTRÁCIÓJA HÁROM NAPON BELÜL TÖRLÉSRE KERÜL!!
Az ok egyszerű: rengeteg sokadik regisztráció van, és már nem tudjuk követni, melyik működőképes.
Akinek azt írja ki, hogy "Helytelen vagy nem létező felhasználónév, az regisztráljon újra. Ha nem engedi a régivel, akkor új felhasználónévvel. Ha így se jó, akkor kérlek, írj levelet!

Ha hibát észlelsz akár az oldalon, akár a letöltéseknél (letöltőportálok, ftp, feliratok), képeknél, nézd meg a GYAKORI KÉRDÉSEK menüt! KATT
Az FTP leírásához és a leírt hibákon kívül hibaüzenetek jelentéséhez katt IDE
Ha valamelyik letöltési linkkel probléma van, írd IDE
EGYÉB hiba jelzése ITT De NE nyiss új topikot!

Az e-mail címünk: sekaifansub@citromail.hu

Projektek állásához katt IDE
Ez egy Fansub. A tagjainak megvan a saját életük. Amint valamivel elkészülünk, felkerül. Kérlek titeket, NE kérdezzétek, mikor lesz valamiből friss. Az Előrehaladás menüt mindig naprakészen tartom, annál többet nem fogunk tudni mondani.

A munkáink bármilyen más oldalon való engedély nélküli felhasználása TILOS! A videómegosztó portálok is ide tartoznak! NE TEGYÉTEK FEL!

Munkáink pénzszerzési céllal való felhasználása TILOS! Mi sem kérünk érte pénzt, te se tedd!

Ha valami gondod vagy kérdésed van a fentiek elolvasása UTÁN is, akkor kérlek, ide kommentben. vagy privát üzenetben, e-mailben jelezd, NE A CHATBOXON!
A CHATBOXBA NEM LINKELÜNK!
Kommenteket, véleményeket légyszi ne a chatboxba írjatok, onnan elveszik! Az adott fordításhoz írjátok!


Nem árt tisztázni, hogy az oldalon vannak korhatáros fordítások. Mindenhol feltüntetjük, kéretik figyelembe venni nem csupán a korhatárra vonatkozó, hanem az egyéb figyelmeztetéseket is.

Hozzászólás küldéséhez, fórumozáshoz, chathez, LETÖLTÉSHEZ REGISZTRÁLNI kell, és aztán BELÉPNI. Enélkül egyik funkció sem érhető el. A letöltésekhez a linkek az ismertetőknél találhatók.

Továbbá itt és most kijelentjük, hogy a fordításokból, projektekből semmilyen anyagi hasznunk nem származik, csupán hobbiból csináljuk, és hogy kedvenceinket magyar nyelven is elérhetővé tegyük.
Jah, és még valami: a fordításokkal keményen megdolgoztunk, elég rossz néven vennénk, ha valaki a tudtunk nélkül máshol is megjeleníti őket, mert ez lopásnak minősül, amit semmiképpen nem tűrünk! Remélem, érthető voltam...
Ezen kívül nagyon szívesen fogadunk kritikákat, észrevételeket....

Fontos! Az internet explorer régebbi verziói nem megfelelően hozzák be az oldalt, használjátok az újabbat vagy a Mozilla Firefox-ot!

Ezen előszó után pedig minden erre tévedőnek kellemes böngészést kívánunk!


Társoldalaink:Az oldal tulajdonosa és szerkesztője, valamint készítői a tartalomért felelősséget nem vállalnak!
Munkáinkkal nem célunk szerzői jogok megsértése. Az oldalról származó bármely tartalom letöltéséért és tárolásáért az adott felhasználó felelős, nem a készítő! Alkotásaink pénzért való terjesztéséért felelősséget nem vállalunk, az ilyesmit szigorúan tiltjuk és elítéljük. A letöltött tartalmakat csakis otthoni, egyszeri megtekintésre tesszük közzé, azt követően azonnali eltávolításának elmaradásáért felelősség nem terhel minket.

Sekai FanSub (c) 2007 - 2014Ezen hír származási helye: Sekai FanSub
( http://sekai.hu/news.php?extend.47 )