Sekai Fansub

Frissítések - Archív

Archív:

2011. április 25.
Na, Zedinnek hála újra van oldal. Az utolsó két frisst pótoltuk, mert az sikeresen eltűnt. Sajna kommentekkel együtt.

J-FRIENDS - People of The World
A japán földrengés áldozatainak emlékére egy gyönyörű dal, Zedin fordításában.

Ryusei no kizuna 10. rész
Végére értünk a sorozatnak. Valahol sajnáljuk, valahol örülünk. Hiányozni fog. És köszönjük YSBAKA!-nak, hogy befejezte a sorozatot.

Szóljatok, kérlek egy PÜ-ben, ha valami letöltés nem működik!

Mai friss: Jigoku Shoujo 3. rész. Jó szórakozást!
Igazából több frissítést terveztünk, meg közben volt az oldal 4. születésnapja is, de totálisan összekuszálódtak a dolgok. Egyelőre örülünk, hogy ismét van oldal, a többi frisset meg majd hozzuk szépen sorban.

Ja igen, az ftp jelenleg technikai okokból kifolyólag nem működik, csak a megás letöltések vannak. Majd nézegessétek, remélhetőleg hét végefelé már lesz megint.

Jah és boldog nyulat!

Ariana2011. máricus 18.
Hű de rég volt friss. o_O Írjuk a vacak gép rovására, jó? XD
Hoztam egy kis vidámságot, de megkérek mindenkit, hogy előtte egy pár perc csenddel emlékezzen a japán földrengés és cunami áldozataira. Reméljük, jóra fordulnak az események.
Mai friss: Love Shuffle 5. rész. Hogy nevessünk egy kicsit a szomorú események közepette.
Ariana


2011. március 11.
Most voltam odakint, gyönyörű az idő~
Aki mégis otthon maradna, annak hoztam egy kis tavaszi szerelmes doramááá~t (*Elkapta a tavaszi zsongás*)
Szóval: Sapuri 2. rész. Jóóóó szórakozást!
Ariana


2011. március 8.
Hoztam nektek ma Mou Hitotsu no Sugar and Spice 3. részt. Zedinnel pont azt beszéltük, hogy minden rész jobb az előzőnél. Nekem továbbra is az utolsó a kedvencem, de ezt is nagyon szeretem.
Boldog Nőnapot minden kedves női látogatónknak! Szerintem ez a dorama pont illik a naphoz.
Jó szórakozást!
Ariana


2011. március 3.
Na elérkeztünk ehhez a naphoz is. A mai nap felkerül a My Girl utolsó, 16. része, fszezs fordításában. Nagyon köszönjük neki! És természetesen Zoamelgustarnak is. Ezennel átkerült a projekt a befejezettek közé. Aranyos sorozat volt, én örültem, hogy javíthattam.
Nézzétek és véleményezzetek! Jó szórakozást!
(És még valami. Ha legközelebb is ennyire semmi reakció nem érkezik egy frissre, nem egy hétre veszitek el a kedvemet a frissítéstől. Ha nincs értelme felraknunk a dolgokat, nem fogunk frisselni. Szóval tessék mutatni némi érdeklődést. Elveszitek az ilyesmivel a kedvünket, és nem értem, hogy ez kinek jó? Nekem nem, mert szeretem csinálni. Nektek?)
Ariana


2011. február 28.
Újabb Music Station fellépés kerül fel a fordításomban, mert imádom az MS-t, és persze az Arashi legújabb dala sem maradhat ki a fordítási listámból. Érdekes koreográfiát állítottak össze számukra, néha úgy elbeszélgetnék a koreográfusokkal és stylistokkal. XD (Habár utóbbiakat inkább megrugdosnám! XD) Viszont a szám nagyon füllbemászó, remélem nektek is tetszeni fog!
By: Zedin


2011. február 22.
Átvettem Zedintől a Jigoku Shoujo című sorozatot. Vagy úgy is mondhatnám, cseréltünk: most én fordítok, ő javít. XD
Szóval a mai friss: Jigoku Shoujo 2. rész. Jó szórakozást!
( Az első részt is feltettem ftp-re, de valószínűleg a napokban cserélni fogom, mert nekem is csak az MPlayer óhajtja lejátszani.)
Ariana


2011. február 18.
*dobpergés*
Ma egy újabb doramát "indítunk útnak". Személyes nagy kedvencem, az elmúlt időszak szerintem egyik legjobban sikerült alkotása. Mind a témáját, mind az eseményeit tekintve kidolgozott, jól megalkotott sorozatról van szó. Előre figyelmeztetek azonban mindenkit, hogy nem túl vidám a történet. Viszont érdemes megnézni, fontos témákat feszeget, a szereplők pedig nagyon jól játszanak. És továbbra is szerelmes vagyok Tackey karakterébe. XD
Na, térjünk a lényegre. *leüti fangirl énjét, és halkan suttogja neki, hogy viselkedjen... khm*
Orthos no inu 1. rész. Jó szórakozást! Aztán kérünk visszajelzést, hogy tetszett-e az első rész.
Ariana


2011. február 14.
Hát régen volt már friss tőlem, legalábbis fordítás terén, nah majd igyekszem ezen változtatni. Remélem azért formázásoknál érzékelitek a munkámat. Szóval mai frissünk új induló dorama fordításunkhoz kötődik, az Orthos no Inu-höz, amit amint utolsó simitásokkal is kész leszek kapjátok. Ma pedig fogadjátok sok szeretettel Tackey-től a Hikari Hitotsu című dal Music Station változatát, amiben miszter tökély megint nagyon szexi, maga a dal pedig nagyon el lett találva, lehetne neki több hasonló is. Reméljük nektek is fog tetszeni!
By: Zedin
(Ariana: Én most akkor is Takki hetet tartok. Mit szóltok? XD )


2011. február 12.
Fszezs besegített a My Girl fordításába, ezer köszönet érte! Nélküle valószínűleg nem készült volna el a sorozat befejezése, vagy csak nagyon sokára. Szóval köszönjétek meg neki.
My Girl 15. rész. Jó szórakozást! Hamarosan a véget ér a történet!
Ariana


2011. február 10.
Mou hitotsu no Sugar and Spice 2. rész. Jó szórakozást!
És aki felismeri a dalt, mikor a csaj takarít, pm-ben jelezze plz, kíváncsi vagyok rá. XD
Ariana


2011. február 7.
Mivel sokan kérték, itt a Gokusen 1. évad 8. rész hardsub. Tehát igen, be fogjuk fejezni a hardsubot, de mivel már ezer éve kész hozzá a softsub, így nem ez a projekt élvez elsőbbséget. Szóval türelmeteket kérjük, azért igyekszünk ezzel is.
Ariana


2011.02.05.
Ryusei no kizuna 9. rész felkerült. Egyre közelebb kerülünk a végkifejlethez.
És nagyon várjuk a kommenteket, akkor is, ha új sorozatok kerülnek fel. Mivel nagyon sok kifutó projektünk van, jó lenne, ha az újakkal kicsit bátorítanátok minket, hogy érezzük, van értelme újakba kezdeni most, hogy több régebbit is búcsúztatunk.
Ariana


2011.02.02.
Egy minisorozatba kezdtem bele, a címe: Mou hitotsu no Sugar and Spice. Aranyos, kb. 17 perces történetekből áll, amelyek a szerelem témája körül forognak. Érdemes megnézni őket. És nem, ez nem azt jelenti, hogy a többi projektemet hanyagolni fogom. Szimplán kedvem támadt lefordítani időközben ezt is. Remélem, tetszeni fog nektek.
Jó szórakozást!
Ariana


2011.01.20.
Megint KAT-TUN. Nem, nem lettem mániákus, csak valahogy mindig ők éneklenek minden endinget meg openinget. XD Nem is értem... XD Jah, és még várható tőlük fordítás. XD
Szóval: Bokura no machi de c. klipet megtaláljátok a PV menüpontban. Jó szórakozást!
Ariana


2011.01.15.
Love Shuffle 4. rész. Jó szórakozást!
(Túl rövid a szöveg. Ennyire én sem vagyok szűkszavú, főleg, mikor még a kedvem is jó, mint most. Zedinnel épp sorozatot nézünk, nyugodt szombat estét tartunk. Zedin üzeni: Yay, Panda! XD Egyet tudok érteni. XD Na befejezem a szövegelést, meg jó hétvégét kívánok mindenkinek!)
Ariana


2011. január 12.
Na lassan kipihenjük az év végi hajrát mi is. Ma egy klipet hoztunk, a KAT-TUN - You című dalát. Jó szórakozást!
És még valami. Mivel az elmúlt két hétben legalább tízszer kérdeztétek meg, hogy a Gokusen 1. évadjának hardsubját befejezzük-e, kihangsúlyoznám: IGEN. De NEM SZERETNÉM, hogy továbbra is naponta megkérdeznétek. Köszönöm. Kövessétek figyelemmel az Előrehaladás menüt, annál többet én sem mondhatok. Azt naprakészen tartjuk, mindig friss az infó.
Ariana


2011. január 4.
Az év első frissítése, ha kicsit késve is. Remélem ez nem azt jelenti, hogy egész évben el leszek maradva. XD
A mai friss: Tatta Hitotsu no koi 5. rész. Egyelőre csak a hardsub, a többit még átbeszéljük. Ezentúl a Sekai viszi tovább a projektet, Hanikóék kiszálltak. A japánból javításért köszönet Chierrru-nek.
Ariana


2010. december 31.
A mai friss egy klip, Sakurai Atsushi-samától a Sacrifice című dal. Zseniálisan jó a szövege szerintem, és hát Atsushi-sama pedig... továbbra is A JAPÁN FÉRFI. Csak így, csupa nagy betűvel. XD Maga a dal egyébként a Longinus című film endingje.
Jó szórakozást és jó bulit!
(Mivel nem a legjobb minőség a laptoppal készített, így cserélni fogom, ha hazaértem holnap este.)
Ariana


2010. december 30.
Bocsika a késésért, de fél lábbal már szilveszterezünk, vagy legalábbis úton vagyunk felé. De ahogy ígértük itt a mai friss is, mégpedig az Alice Nine - Q című live fellépése. Ariana kedvenc duettje, szóval fogadjátok sok szeretettel tőle!
Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2010. december 29.
Késő esti friss, mert épphogy be tudtuk fejezni az utómunkálatokat.
Ryusei no kizuna 8. rész. Fogadjátok szeretettel!


2010. december 28.
Tolmácsolom Zedin szavait:
"Folytatjuk akkor a zenei színteret a mai frissel is, és hogy ne maradjatok melódia nélkül az ünnepekben, így egy nagyon szép solo számot hoztam nektek, mégpedig Ohno Satoshi előadásában Take Me Faraway címmel. Aki ismerős Arashi körben, annak biztos ismerős lesz a dal. Aki pedig nem, de szereti a szép muzsikát annak is ajánlom, mert tényleg gyönyörű és magávalragadó dalról van szó. Maga a fordítás már jó régi, de mivel nehéz átadni magyarul, és karaokét is szerettem volna hozzá, így kicsit elhúzódott az elkészítése. Most viszont az ünnepek alakalmából fogadjátok sok szeretettel! Kellemes Ünnepeket! By: Zedin"
És még hozzátennék annyit, hogy ez a dal még engem is totálisan magával ragadott, pedig nem igazán szeretem sem a jpopot, sem az Arashit. De zseniálisan gyönyörű ez a dal, egyszerűen belemászik az ember fülébe. A szövege pedig gyönyörű.
Ariana


2010. december 27.
Egy pillanatra megijedtem, hogy ma nem tudok frisselni, de a hiba bennem volt. XD
Mai friss: Alice Nine dvd extra, még tavalyról. Igazából tavaly karácsonyra akartuk, de nem tetszett a fordítás, így elmaradt. Utána pedig elfeledkeztem róla. A fordításom még most sem tetszik, de úgyse nyúlok már hozzá. Úgyhogy fogadjátok szeretettel. Ha valaki bishiket akar, mindenképp nézze meg! És az a háttérvokál.... *.*
Ariana


2010. december 26,
Remélem, mindenkinek kellemesen telik a karácsony. A mai nap a My Girl 14. része kerül fel. Jó szórakozást! És továbbra is várjuk a véleményeket, hogy tetszenek a frissek. Köszönjük az eddigi sok-sok kommentet is!
Ariana


2010.december 25.
Kis vidámság a karácsonyfa alá: Love Shuffle 3. rész Kjo fordításában! Jó szórakozást!
(És nagyon jólestek a kommentek, csak így tovább, bátorítsátok a többieket is!)
Ariana


2010.december 24.
Mivel Zedin és én is dolgozunk délután, így most hozzuk a frisst így szentestére. Ahogy megszokhattátok, karácsony és újév között minden nap lesz valamilyen friss. Ezért kérlek titeket, a fordítóknak ajándékba sok-sok kommentet és legfőképpen véleményt hozzon a Jézuska!
Mai friss, mert Ariana kivételesen önző: Sapuri 1. rész, megaupload és ftp letöltéssel. Jó szórakozást! És boldog karácsonyt!


2010. december 5.
Mint látjátok, van szép téli köntöse az oldalnak Zedin jóvoltából.
Mai friss pedig: Love Shuffle 2. rész. Hozta a Kjo és a Mikulás, köszönjétek meg nekik!


2010. november 24-25.
Köszönjük a több mint 400.000 kattot!
(Bár a számokon kívül máshogy is látszana, hogy ennyien látogattok titeket. Borzasztó ez a csend... )
Kicsi frisst hoztam csak, egy klipet. Aki jár Nippon Shoxx-ra, annak biztosan ismerős lesz.
Glay - Yuuwaku PV. Igazi buliszám, én nagyon szeretem.
Ariana


2010. november 23.
Végre ismét sikerült frisset hozni. Feltettem ftp-re és megauploadra is.
Mai friss tehát: Ryuusei no kizuna 7. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2010. november 21-22.
Majd leborulok a székről, de azért még szólnék, hogy felkerült a Ryuusei no kizuna 5-6. része javítva. Remélem, most már nincs benne több hiba. Ha mégis, jelezzétek kérlek egy privát üzenetben! Ftp-re is feltettem, ha megint nem menne a megaupload. (Apropó, oda az első 4 részt még nem sikerült feltöltenem, de hamarosan az is fent lesz. Még nem minden dvd-t találtam meg, mint láthatjátok, pár dolog még mindig hiányzik.)
Igyekszünk új frissekkel is jönni, csak hadd szokjunk bele a melóba.
Ariana


2010. november 9.
A sokat emlegetett ftp (Információ menüpont). Mert berágtam a megauploadra. XD
Még nincs minden fent, majd lassanként pótolom. A My girl utolsó két részét viszont feltettem.
HA AZ FTP-VEL BÁRMI GOND VAN, PRIVÁT ÜZENETBEN JELEZZÉTEK NEKEM, NE A CHATBOXON!
Ariana


2010. november 7.
Kicsit belassultunk, mivel én is elkezdtem dolgozni. (Végre)
Először is, pótoltam a képeket az Aragamihoz. Az ismertetőt így hagyom, mivel spoilermentesen é nem tudnék többet írni róla.
Közben haladunk szépen a projektekkel, csak lassabban. Továbbra is naprakészen tartom az Előrehaladás menüt.
Na és persze a legfontosabb... mai friss: My Girl 13. rész. Jó szórakozást!
(Ha szórakozna vele a megaupload, előre is bocsi...)
Ariana


2010. október 29.
Halloween-i friss kicsit előre, mert nem tudjuk még, hogy érünk rá. Stílusosan egy horrort hoztam, de mivel rohanok és a család is a fejemen táncol, rövid ismertetőt írtam hozzá, a képeket pedig majd még pótolom.
Mai friss tehát: Aragami. Jó szórakozást!
Ariana


2010. október 26.
Új fordítót üdvözölhetünk a csapatban, Kjo személyében. Róla egy pár sort a Rólunk almenüben olvashattok. Üdvözöljétek kedvesen, a Love Shuffle 1. részét hozta nektek. Jó szórakozást!
(Csak hardsub készül a sorozathoz.)
És nyugodtan lehet nézegetni az Előrehaladás menüt, naprakészen tartom egy ideje.
A Ryusei no kizuna 5-6. részét pedig mihamarabb cserélem, mert mindkettőben elrontottam a karaokét. Nem megy ez nekem, úgy tűnik...
Ariana


2010. október 24.
Kicsit elhúzódott a frissítés, megint hajnal lett belőle. XD Van ez így...
Szóltak, hogy elrontottam a karaokét az ötödik részben, úgyhogy majd cserélni fogom. Az ilyen csúnya hibákért nyugodtan szóljatok, dobjatok rám egy pm-et, és javítom. Sajna előfordul, hogy elnézünk valamit, és nem vesszük észre.
Mai friss: Ryusei no kizuna 6. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2010. október 20.
Jelentem, legyőztem a technikát. XD
Ma egy Kitamura-filmet hoztam nektek. Az az igazság, hogy úgy vagyok velük, hogy muszáj lefordítanom őket. Haladok a többivel is, csak valahogy... tudjátok, hogy van ez. Nem megy ki a fejemből, míg meg nem csinálom, addig meg mással nem haladok. Szóval várható tőlem még 1-2 filmjének fordítása. Nem túl könnyen emészthető darabok, előre szólok. Művészfilmek, történetek arról, milyen is az ember...
Mindenesetre jó szórakozást hozzá, remélem, tetszeni fog!
Mai friss tehát: Longinus movie hardsub.
Jó szórakozást!
Ariana


2010. október 12-13.
Hát hajnalig húzódott megint a frissítés... XD
Zedin úgy döntött, beformázza a Kimi wa pettót. Már régen akartuk hardsubolni, csak 1-2 dologgal kapcsolatban nem jutottunk dűlőre. De az első rész most készen van, és igyekszünk a többivel is.
Ha valamiből akartok még hardsubot, akkor a Fórum Óhaj-sóhaj topikjában jelezzétek, és meglátjuk, mit tehetünk.
Ariana


2010. október 9.
Ahogy ígértem, a My Girl 12. része is felkerült. Hogy azoknak is feldobjuk a napját, akik nem jönnek a talira ma. (Meg mert a technika megint keresztülhúzta a számításainkat, hogy hamarabb elkészülünk vele. Megszokhatnánk már...) Jó szórakozást!
Ariana


2010. október 4.
*megrugdossa a megaupload-ot, mert bitch volt ma megint*
(Ha nem engedné letölteni a fájlt, frissítsetek rá, nem tudok mit csinálni vele.... :S )
Igyekszünk többet frissíteni doramát, dehát kinek hogy engedi az ideje (meg a gépe -.- )... Kommentekkel például nagyon lehet ám lelkesíteni minket. (Persze a megfelelő helyen.) Idol mintára: *commentwhore* (Ha már van camerawhore, méghozzá szép számmal, főleg arra Ázsia felé. XDDD Aki nem tudja, mit jelent, megmagyarázom, de szigorúan pü-ben. XD)
*bezsongott Ariana ágy iránt el*

Mai friss: Elkészültünk az Ima, ai ni yukimasu 3. részével. Jó szórakozást!2010. szeptember 27.
Kemény fél év alatt eljutottam oda, hogy visszapakolgassam a linkeket. Még nem teljesen, de azért igyekszem. Pofátlannak lehet titulálni, de csak azok az oldalak kerültek ki, ahol mi is linkelve vagyunk. Linkcserével nyugodtan bárki megkereshet, nem harapok.
És ha valaki lemaradt volna, aki régebben kint volt, attól elnézést kérek, és szóljon rám minél előbb, pótolom!
Ariana


2010. szeptember 26.
Visszatértünk. Legalábbis Ariana kedve a feliratozáshoz. Néha az ember leáll, és kell valami löket, hogy újra aktív legyen.
A dorama találkozó időpontjának az október 9. tűnik ideálisnak. Aki szeretne jönni, minél előbb jelezze, de legkésőbb okt. 4-ig!

És a mai friss: Lands - Bandage pv. Igyekszem a filmmel is.
(És legyetek szívesek nem nekem rontani, hogy de miért ezt. Ti is olyan dolgokkal szerettek foglalkozni, amiket szerettek, nem azzal, amit mások. Igyekszünk mindennel felgyorsulni a következőkben, ne vegye vissza a kedvünket senki sem beszólogatásokkal, ha nem muszáj. Szépen kérek mindenkit. Nem szeretnék még egyszer emiatt veszekedni senkivel sem, remélem, megértitek.)
Ariana


2010. szeptember 14.
Hajnali friss. Mert Ariana nekiállt fanficet olvasni, és tudjátok, hogy megy ez.. jéééé, ennyi az idő? XDDD
Ma egy kis Malice Mizert hoztam nektek. Kevesen ismerik ezt a zenekart, és leginkább csak annyit, hogy Mana és Gackt benne volt. És én nagyon sajnálom, hogy kevesen ismerik és szeretik, mert nagyon jó kis zenét csináltak. Egy balladát fordítottam le tőlük, Le Ciel címmel. Gyönyörű mind a zene, mind a szöveg. Nagyon ajánlom mindenkinek. Talán elsőre kissé nehéz megemészteni a klipet, ezt elismerem, mert nagyon szomorú. A live-ot pedig azért feliratoztuk, hogy megismerhessétek a Malice Mizer világát kissé behatóbban, mégha csak egy dal erejéig is. Az az igazi kosztümös zene, én imádom. A látvány miatt megéri megnézni, mert a Malice Mizer nem egyszerűen koncertet adott... színház feelingje van az az egésznek, legalábbis nem tudom máshogy kifejezni. Ítéljétek meg magatok. (Btw irigylem a cuccaikat, bár nem szaladgálnék benne az utcán, elismerem. XD )
És t essék a dalokhoz (nem csak ehhez, úgy általában) véleményt írni, ha tetszettek. Csak így tudjuk felmérni, mire van igény. Ha valamelyik zenekar/együttes/énekes dala/dalai tetszenek, próbálunk hozni tőlük többet is.
Ariana


2010.09.09.
Megint késői friss, de mindig utolsó pillanatban kezdem feltölteni a cuccot. XD
Hát tőlem már régebben volt dal fordítás, úgyhogy most az jön. Még pedig az Arashi legújabb albumához kapcsolódóan egy fellépés, Refrain címmel, amit a Music Lovers nyári speciáljában adtak elő. Személy szerint minél többet hallgatom ezt a dalt, annál jobban szeretem. Remélem nektek is tetszeni fog!
(Mellékesen kinek hogy tetszik az új albumuk? én nagyon oda vagyok érte, egyetlen szívfájdalmam csak, hogy az információk szerint nem adták le a Mada ue wo-t a mostani koncert turnéjukon. Ami viszont azt jelenti, hogy nem lesz fellépés hozzá. T_T Pedig nagyon bizsereg a kezem, hogy lefordítsam azt a dalt. Így kénytelen leszek fanvidit szerkeszteni hozzá. huhh Nah, de majd lesz valahogy! )
By: Zedin


2010.09.01.
És eljött a szeptember. Esővel meg október végi hideggel. Brr. Mondanám, hogy kis szívmelengetést hoztam, de erősen túloznék, mert a történet nem túl vidám. Szépnek szép, művészi, gyönyörű színészi játékkal. De nem vidám. Búcsúztassuk a nyarat.
Mai friss: Sweet Room - Triangle. És ezennel a dorama átkerült a befejezett projektek közé. Jó szórakozást! Reméljük, tetszett nektek a sorozat.
Ariana


2010.08.25.
Nyah mivel megint van élet az oldalon, van kinek frisselni. XD Ilyenkor nyáron valahogy mindenkinek jobb programja van, és ez jó is így. Kár, hogy már vége... még pár nap, és naptár szerint átcsapunk az őszbe. Suli, egyetem... aki dolgozik, annak vissza a szabadságból (ha most vette ki)... szóval igyekszünk feledtetni a nyár vége miatti rosszkedvet, amennyire tudjuk.
Egy live-ot hoztunk ma nektek. Kérésre fordítottam, bevallom, nem igazán ismerem a bandát magam se. Tudom, hogy vannak jó dalaik, de nem igazán szoktam hallgatni őket. Viszont fordítás és időzítés közben megszerettem, ajánlom nektek.
Mai friss: 12012 - Lovers Live. Jó szórakozást!

Jah, a dorama talit későbbre pakoljuk, csak mindig elfelejtem kiírni. Pár dolog közbejött, szóval aki jelezte, hogy jönne, azzal úgyis egyeztetek még, aki pedig szeretne még jönni, semmiről sem késett le.
Ariana


2010.08.19.
Pár napig Zedin tartja a frontot, de előbb hoztam egy kis dorama frisst, ami már rég nem volt, talán már nem is számítottatok rá. YSBaka! úgy döntött, hogy befejezi a Ryusei no kizunát. Így most felkerül az 5. rész. Jó szórakozást!
(Nem raktam ki softsubot belőle, nem valószínű, hogy ez változni fog. Elnézést a változtatásért, remélem, megértitek.)
Ariana


2010.08.15.
Egy kis Pv friss, még pedig az Orange Range - Kizuna című száma "fusiuka" fordításában, ami az Ima, ai ni yukimasu doramának a betétdala. Sajnos sehol sem találtam jobb minőségű pv-t, szóval ha vki eseteleg belefut egy vob-ba, akkor jelezze. Addig is próbáltam ebből kihozni amit lehet. Reméljük a dorama kedvelőinek ez is tetszeni fog.
By: Zedin


2010.08.06.
Na, frisselek mielőtt a vihar elviszi a netemet, meg az áramot. -.-"
Újabb Buck-Tick klipp kerül fel Gensou no Hana címmel, ismét Ariana fordításában. Mint ahogy már említettem nagyon szeretjük a bandát, szóval jönnek tőlük szépen sorban a szebbnél szebb dalok. És igen tudom, hogy frisslehetnénk változatosabban, de klippek terén sikerült nagyon ügyesen beosztanom a formázási sorrendet, szóval azért is jön most ugyanattól a bandától/fordítótól több dolog egymás után. XD Majd jövő hétre befejezek már párat a saját fordításaim közül is... Na megyek, nem pofázom tovább, aztán próbálok valamivel még haladni ebben a borongós időben.
Jó szórakozást a dalhoz! Egy nagyon szép és elgondolkodtató darab, kár kihagyni!
By: Zedin


2010.07.31.
Kiírtam a következő dorama tali időpontját egy új menübe. (Tessék a fejléc alá pislogni.)Várjuk a visszajelzéseket, hogy ki szeretne jönni, ki tud helyet, kinek van ötlete programra stb.

Mai friss: Ima, ai ni yukimasu 2. rész. Szerencsére Zedin gépe legyőzte a technikai nehézségeket, amiket az enyém nem tudott. -.-"
Jó szórakozást!
Ariana


2010,07.27.
A gépem egy bitch. Egy hét alatt másodszor omlott össze. Szóval késtünk. És nem is ezt akartuk ma frisselni, de a gépem még mindig szabotál... Azért remélem, örültök neki.
Xiah Junsu - Intoxication Pv és MS live. A live szerintem vicces, de azért szeretünk, Junsu. XD
Szeretettel Kyoko-nak, mert ő kérte a fordítást... még anno vagy másfél hónapja. XD
Ariana és Zedin


2010.07.22.
Újabb jrock klasszikus kerül fel az oldalra. Ez alkalommal a Buck-Tick - Romance című dala Ariana fordításában, amely a Dress-hez hasonlóan egy olyan darab, ami egyszer megfog és aztán nem ereszt többé. Reméljük ez is hasonlóan mély benyomást fog tenni. A későbbiekben még sok dal fog tőlük felkerülni, mivel az együttes jó pár tagunk nagy kedvence.
By: Zedin


2010.07.18.
Mai dorama friss: Sweet Room - Room Service. Jó szórakozást!
Ja és kicsit átrendeztük az Előrehaladás menüt. Felsoroltuk, hogy kb. milyen pv-k és live-ok várhatóak. Igazából továbbra is bármi, de próbálkoztunk behatárolni. Mint láthatjátok, nem nagyon sikerült. XD És kicsit a Rólunk menün is változtattunk. Mert olyanunk volt. XD
Ariana


2010.07.16.
Egy Pv-t hoztam ma nektek. A fordítás igazából egy éve kész lassan, de valahogy elfelejtődött. És továbbra is állítom, h az Alice Nine dalszövegek erőteljes hallucinogén anyagok felhasználásával születnek, mert épeszű ilyet nem ír. Azért imádom őket. XDDD
Pv: Alice Nine - Blue Planet
Ariana


2010.07.13.
Csak látszólag vagyunk inaktívak, a háttérben bizony folynak ám a munkálatok.
Új dizájn by Zedin (Ugye milyen szép? *.* ), átalakult projekt részleg. (Igen, túlvállaltuk magunkat... XD )

Új fordítót üdvözölhetünk körünkben, fusuika személyében, akiről a Rólunk menüben olvashattok egy kicsit. Rögtön egy kedves kis sorozat, az Imi ai ni yukimasu 1. részét hozta nektek. Fogadjátok sok szeretettel!
Ariana


2010.07.07.
A spanyol győzelem örömére egy kis dorama friss. XD
My Girl 11. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2010.06.15.
Frisselek mielőtt bealszom... Eredetileg múltheti friss lenne, de nem volt időnk feltenni.
Fogadjátok nagy szeretettel Kamenashi Kazuyától a Someday For Somebody című dalt, ami az egyik a Johnny's tagok szóló számai közül, amit nagyon szeretek. Várható még több is, mivel e szóló számokért különösen oda vagyok.
Maga a fordítás már nagyon régi, de csak most vettük rá magunkat, hogy véglegesítsük, valamint időbe telt jó minőségű videót is keríteni hozzá. Reméljük tetszeni fog a végeredmény!
By: Zedin


2010.06.06.
Jpop után jöjjön egy kis jrock, még pedig egy újabb gyönyörű dal a Luna Sea 2007-es koncertjéről.
Reméljük ez is elnyeri a tetszéseteket!
By: Zedin


2010.05.30.
Mivel mostanában elég összevissza tudunk frisselni, így úgy döntöttem, hogy két fellépést is felrakok ez alkalommal, biztos ami biztos. Meg nem is akarom már tovább húzni, mivel mindkettő már jóideje kész van.
Szóval ez alkalommal két Arashi fellépés kerül fel. Az egyik egy 2008-as Music Lovers-es, ahol a Kaze no Mukou e-t adják elő, a másik pedig a legújabb kislemezük dala, a Monster, amit a róluk szóló Arashiden műsorában adtak elő. Reméljük mindkettő fog tetszeni! (És Zombi Dance Love , mert szeretjük Ázsiát! XD )
By: Zedin


2010.05.28.
Hosszú kihagyás után újabb rész kerül fel a Kuroshitsuji című animéből. (Valószínűleg már sokan megnézték más forrásokból, de reméljük, hogy azért akad, aki a mi fordításunkkal akarja feleleveníteni, vagy épp még csak most kukkant bele először! ) És ezzel egyidőben új fordítót is üdvözölhetünk köreinkben, aki vállalkozott ár, hogy folytatja ezt a kicsit elhanyagolt animét.
Szóval fogadjátok nagy szeretettel legújabb tagunkat Chibi-Zso személyében! Yoroshiku ne!
By: Zedin


2010.05.22.
Sweet Room - Last Love. Jó szórakozást!
Ariana


2010.05.09.
My Girl 10. rész. Jó szórakozást!
És ezentúl az Előrehaladás menüt igyekszem naprakészen szerkeszteni, figyelgessétek!
Ariana


2010.05.02.
A minidoramához természetesen egy dal is hozzátartotik, mégpedig a Tohoshinki - Stand by U című száma. Két verzióban is elhoztuk nektek, reméljük fog tetszeni. (A fiúk nagyon szépek benne, mint mindig! ) Jó szórakozást mindkettőhöz!
By: Zedin


2010.04.29.
Zedinnel belekezdtünk egy közös projektbe, egy négy részes minidoramába. Az egyik részt már hoztuk is nektek, bár nem éppen időrendben haladunk.
A mai friss tehát: Sweet Room - Birthday. Jó szórakozást!

(A kommenteket továbbra SEM a chatboxba kérjük, és kérünk titeket, OLVASSÁTOK EL a főoldali szép PIROS betűs szöveget. Köszi.)
És a Gokusen 2 átkerült a befejezett projektek közé, a specialt nem fordítjuk.
Ariana


2010.04.21.
Kicsi friss: Abingdon Boys School - Nephilim PV. Érdemes megnézni, szerintem gyönyörű szövege van. Jó szórakozást!
Most "csak" egy klip, de kicsit több időm lett, úgyhogy fogok már doramázni is.
Ariana


2010.04.05.
További kellemes ünnepeket mindenkinek! Utolsó ünnepi frissünk a My Girl 9. része.
Jó szórakozást hozzá! Reméljük mindenki talált valami kedvére valót az ünnepi csomagban!
By: Zedin


2010.04.04.
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Felkerült egy nyusszancs is, remélem nem fog rosszalkodni.
Mai frissünk egy gyönyörű dal ismételten a Luna Sea-től Providence címmel. Remélem mindenkinek fog tetszeni.
Jó szórakozást hozzá!
By:Zedin


2010.04.03.
Ahogy ígértem, ma is friss, mégpedig egy live: Abingdon Boys School - Desert Rose. Jó szórakozást!
Ariana


2010.04.02.
Boldog születésnapot, Sekai Fansub!
Az ünnepek (hiszen a születésnap mellett húsvét is most lesz) örömére hétfőig minden nap hozunk valami frisset!

A mai friss Eve T. Snape-től érkezett: After School - Because of You PV. Jó szórakozást!
Aztán kérünk kommentet (nem a chatboxba!), hogy tetszettek a frissek.
Ariana


2010.03.28.
Csak hogy lássátok, még élünk. XD
Volt itt géphalál, netmegvonás, időhiány, szóval hiatus ezerrel. És még lesz is. Ez van, ránk gyűltek a dolgok, de azért igyekszünk a fordítással is foglalkozni.

Friss: Luna Sea - Face to Face Live. Jó szórakozást!
Ja és könyörgöm: ne jelentsétek, ha a megaupload pillanatnyilag nem elérhető, mert liftezik tőle az agyam. A megaupload hibáján mi nem segíthetünk. Próbáljátok picit később, ha abban a pillanatban nem megy. Sajnos ez már tipikus hiba a megánál. :S
Valamint új külső, bár nem ezt terveztük, de ideiglenesen ez lesz. Ariana nem bírta nézni tovább a télit, szóval Zedin összedobott egy újat. Szerintem szép.
Ariana


2010.03.13.
Nah, végre frissítés! Már a héten fel szándékoztam rakni, de az új albimban gondok vannak még a nettel, így csak most tudtam megcsinálni.
Szóval a mai friss Arashi - Beautiful days Music Station Live. A fordítás már ismerős lehet a Ryusei no Kizuna-ból, csak most mögépakoltuk az egész Arashit is! XD Majd a PV is felkerül hamarosan, amint lesz egy kis időm hardsubolni. Jó szórakozást hozzá mindenkinek!
By: Zedin


2010.02.28.
Ma felkerül egy Kyou Kara Maou doujinshi Botankától, Love Me Tender címmel. Jó szórakozást!

És két dolog még:
1. Ha a megaupload ilyesmit ír ki, h The file... is temporaly unaviable, az NEM a mi hibánk. Próbáld meg később. És ne jelentsd nekem, mert úgysem tudok vele mit csinálni. Főleg ne kommentbe. Köszi.
2. A Doramasuki is elköltözött. Az új cím: http: // community pont livejournal pont com per doramasuki
Ariana


2010.02.25.
Az első friss az új oldalon: My Girl 8. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2010.02.24.
LEGYETEK SZÍVESEK ELOLVASNI A KÖVETKEZŐ SOROKAT!
Nah alapjaiban kész az új oldal.
Sajnos mivel nem nagyon volt időnk, így nem tudtuk azt a pár hiányzó elemet sem pótolni, ami ennek az új oldalnak az elindításához szükséges lett volna. Elnézéseteket kérjük, innentől igyekszünk lassan visszaállni a normál kerékvágásba.

Sajnos bármennyit próbálkoztunk (és ezzel sajnos nagyon sok idő ment el), nem tudtuk átmenteni az adatokat, így mindent újraépítettünk. Így viszont mindenkinek újra kell regisztrálnia.
Ja igen, a Linkek menü még például teljesen üres. Aki ezt szóvá t eszi, megharapom... aki viszont más hiányosságot talál, az jelezze. A FÓRUM MEGFELELŐ TOPIKJÁBAN! Aki a chatboxban szól, megeszem vacsorára.
A fórumot átmentettem, de majd még javítok rajta, hogy a régebbi hozzászólások átláthatóbbak legyenek.
A kommentek egy része is hiányzik, ezt még pótoljuk, de nem akarjuk már tovább húzni az idegeiteket. XD

Frissítés ma este vagy holnap várható, ha a gépem is úgy akarja.

Archiváltam az előző frissítéseket egy másik oldalra, szóval tudtok utána kutatni.
Ariana2010. január 1.
Nah, akkor kezdjük meg az új évet! XD (csak el ne írjam a dátumot... )
Tehát a mai nappal befejezzük ünnepei frissítés sorozatunkat, reméljük mindenki talált kedvére valót közöttük.
Mai frissünket Arianától kapjátok, csak megint én rakom fel! XD Még pedig közös nagy kedvencünktől a D'espairsRay nevű rockbandától kaptok most egy számot Horizon címmel. Az együttes azok közé a bandák közé tartozik, akiknek volt szerencsénk eljutni koncertjére, és epekedve várjuk, hogy újra lehessen. A szintén Visual Kei elemekre építkező bandának, volt már egy nagyobb stílusváltása karierjük során. Nekem személy szerint a régebbi zúzósabb, elvetemültebb stílus jobban bejött, de a mostani letisztult arculatuk, ami ebben a számban is látható lesz, az is fantasztikus. A jövőben próbálunk majd mindkét korszakukból gyöngyszemeket fordítani, reméljük nektek is fog tetszeni!
Kellemes szórakozást a dalhoz, és reméljük velünk tartotok ebben az évben is!
By: Zedin


2009. december 31.
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK AZ OLDAL MINDEN LÁTOGATÓJÁNAK! És persze jó Szilveszterezést mindenkinek!
Gondolom, nem sokan néznek még fel ma este ide, de azért nem maradhat el a mai frissítés sem!
Szóval ma megint tőlem kaptok egy Arashi klippet Ashita no Kioku címmel, ugyancsak MS live-ot, majd a későbbiekben jön a PV is. Ez lesz a betétdala a közeljövőben fordításra kerülő The Quiz Show 2 című doramának, ami az egész Sho és Arashi mániámat okozta, így csak természetes, hogy fordítani is fogjuk. Remélem lesznek olyanok, akiket fog érdekelni ez a nagyszerű dorama, és igyekszem belekezdeni, csak előbb még letisztázok/beidőzítek/formázok pár felhalmozódott dalt, mert már kezdek elveszni köztük, és ezzel nem vok egyedül! XD
Mégegyszer jó szórakozást a klipphez, szerintem nagyon aranyosak benne a fiúk, és nagyon szép a szám is.
By: Zedin


2009. december 30.
Na mivel most Zedin nálam dekkol, így én írkálok ide, mert Zedin nem tud gépelni a billentyűzetemen. Hiába, a betűk hiányzó elemek... XD
Meg beszélgetés:
Zedin: Most írj te friss szöveget! Eddig én frisseltem...
Ariana: Mi az, hogy eddig? Cöcöcö...
Zedin: Mármint az ünnepek alatt...
Ariana: Hé, én dolgoztam!
Zedin bólogat, és rám hagyja... ("Most mit mondjak?")

Szóval a lényeg az eddigi lényegtelenségben:
A mai friss: Botankától egy doujinshi, The Sleepig Forest címmel. Kellemes olvasgatást! (Meg Botankának sok kommentet! XD )


2009. december 29.
Megint kicsit későn, de ma két klippet is kaptok, nekem meg lassú a feltöltésem. -.-
Szóval LittleBlackLily fordításában kerül fel egy régi klasszikus, még pedig a Buck-Tick - Dress című száma, ami az anime fanoknak bizonyára ismerősen cseng, mivel a Trinity Blood kezdődala volt. Valamint bónuszként, ugyanez a dal, egy másik együttes, az Abingdon Boys School feldolgozásában, ami egy pici más hangzásvilággal kényeztet el minket. Szerintem senki se hagyja ki, mert ez a dal egy igazi örök sláger, egyszer belemászik a füledbe, és onnantól a rabja vagy. Ez nem csak egyszerűen egy dal, hanem a DAL. De döntse el mindenki saját maga. Kellemes fantáziálgatást hozzá, hiszen ahhoz tökéletes!
By: Zedin


2009. december 28.
Mai frissünk Gokusen 7. rész hardsub. Reméljük, vannak még akik várnak rá. Majd a feliratok is lesznek cserélve, kérjük türelmeteket.
By: Zedin


2009. december 27.
És már megint én írok friss szöveget! (Ráadásul milyen értelmeseket!) lol Ilyen is rég volt! XD Nah, de nem ez a lényeg, hanem, hogy ma is friss kerül a fa alá! Reméljük, még nem bontotta le senki ilyen hamar!
Szóval a mai friss Botankától egy dj fordítás: Code Geass - I'll see you in my dream címmel. Kellemes olvasgatást hozzá, és további jó pihenést a szünetben!
By: Zedin


2009. december 26.
Nah, a mai friss Arashi - Believe MS live, majd a Pv is fel fog kerülni, csak szeretnék hozzá karaokét is, az meg kicsit időigényesebb. És igen Arashi, mert most Sho LOVE van, és ezzel együtt jár a hallgatásuk is! XD Sosem gondoltam volna, hogy Arashit fogok fordítani, de most már visszafordíthatatlan a folyamat, szóval jópár szám fel fog kerülni tőlük, meg egyéb együttesektől is, mert engem is elért a dalszöveg fordítási láz, ez van! XD Amúgy a számról csak annyit, hogy nagyon imádom, teljesen belemászott a fülembe első hallásra, de a fordításával rendesen megszenvedtem. Nagyon sok helyen, ami tök jól hangzik japánul, azt magyarba átvinni lehetetlen. Remélem azért élvezhető lesz. (A vidi biztos, mert Sho passzos farmernaciban van, amiben megcsodálhatjuk szexi hátsóját! Plusz Matsujun köldökkidobós rucija! Élmény! XD) De befejezem a fangirlködést itt, mert Ariana lecsap! XD (Ki leszek moderálva! XD)
Szóval kellemes nyálcsorgatós nézelődést hozzá! XD
By: Zedin


2009. december 25.
Kicsit későn, de felkerült a mai friss is. Elnézést érte, de mindenképpen szerettük volna ezt a karácsonyinak mondható klippet feltenni, de volt vele probléma, és még így sem a legjobb minőség, de ha lesz hozzá jobb minőségű alapanyag, majd lecseréljük.
Szóval további Kellemes Karácsonyt mindenkinek! Mai friss: Sincrea - Xmas Day, Little Black Lily fordításában.
By: Zedin


2009. december 24.
BOLDOG KARÁCSONYT AZ OLDAL ÖSSZES LÁTOGATÓJÁNAK ÉS MUNKATÁRSÁNAK!
Új dizájn! Ugye Zedin milyen szépet hozott össze megint?
Hűha, mint láthatjátok, jó régen volt friss. Sajnálom, de nagyon kevés időnk volt. A két ünnep közt igyekszünk bepótolni a lemaradást.
A mai karácsonyi friss: Eve T. Snape-től kerül fel egy kisfilm, Kimi no Yubisaki címmel. Reméljük, tetszeni fog!


2009. december 5.
Kis előmikulásos ajándék. Amúgy is miattam húzódott el, szóval elengedem a három nap büntit. Szóval: My Girl 7. rész. Jó szórakozást! (És nem elfelejteni kommentelni, és nem csak a chatboxra. )


2009. november 24.
Code Geass Doujinshi Botankától Not Equal címmel! Jó szórakozást hozzá!
(Valamint frissítettük a projektlistát.)
By: Zedin


2009. november 15.
A másik oldallal problémák vannak, kezdem feladni...
És tessék a feljebb írtakat elolvasni!
Mai friss, mert nem akarom tovább húzni: Ai no kotodama. Jó szórakozást!
(És tessék jó helyre kommentelni már most.)


2009. november 06.
KAT-TUN - RESCUE PV! Jó szórakozást hozzá!


2009. október 26.
My Girl 6. rész. Jó szórakozást! Kommenteket kéjük a részhez, hogy át tudjuk menteni az új oldalra!


2009. október 22.
Mivel úgy tűnik nem megy egyik napról a másikra az oldal költöztetése, így kisebb frissek még előfordulhatnak, hogy azért ne álljon teljesen az oldal. Plusz ezt a dj-t már rég be akartam frissleni, csak aztán sikerült elszöszölnöm az időt pár apróságon. Szóval fogadjátok tőlem nagy szeretettel ilyen nagy kihagyás után ezt az apró Death Note doujinhsit "Ime, akuta" címmel.
Valamint kérjük megértéseteket és türelmeteket, amíg az új oldallal el nem készülünk.
By: Zedin


2009. október 10.
Egy apró kis friss: Ai no kotodama trailer. A film is hamarosan! Már csak az utolsó simítások hiányoznak. Addig is jó szórakozást a trailerhez!


2009. október 4.
Nem kevéssé vette el a kedvünk, hogy jelenleg félig van oldal...
Mindenesetre már készül az új oldal, de kérünk mindenkit, hogy jegyezze meg az e-mail címünk (sekaifansub@citromail.hu), ha valami lenne addig ezzel az oldallal, és nem találnátok minket.
Mai friss: Alice Nine - Rainbows PV. Jó szórakozást!


2009. szeptember 22.
Új, őszi dizájn. Ugye milyen gyönyörűséges? *.*
(*Ariana szerelmes*)

És egy Pv LittleBlackLilytől. Fogadjátok nagyon sok szeretettel. (*Ariana imádja ezt a dalt*)
Jó szórakozást! (Meg nézegetést a dizihez, meg a szép új fejléceinkhez! Zedin megint varázsolt szép kinézetet nekünk. )


2009. szeptember 15.
Nah. Frissítettük a projektlistát, az Előrehaladás menüt, és kitettünk két új linket. Kukkantsátok meg!
Plusz felkerült Botankától egy Code Geass doujinshi, Erosion címmel. Kellemes olvasgatást!
Zedin és Ariana


2009. szeptember 12.
Na a Sekai Fansub ismét aktivizálja magát. Ilyen hosszú szünetünk még nem volt, és reméljük, nem is lesz.
Majd szépen lassan az összes projekt frissül, s közben dolgozunk az livejournal-os tüköroldalon is, ha már jól állunk, belinkelem. Ja a Linkek menüt is frissítem, amint összeszedem, kiknek ígértem linkelést. Kis türelmet, bele kell szokni ismét.
Mai friss, mert sokan kértétek: Gokusen 1. évad 6. rész hardsub. Jó szórakozást! (És természetesen a feliratot is cseréltem.)


2009. július 25.
Újabb Girugamesh klippet kaptok, ezúttal egy Live-ot! Reméljük ez is fog tetszeni!
Zedin


2009. július 19.
Gokusen 2. évad 10. rész hardsub. Jó szórakozást hozzá! És ezzel a második évad is a végéhez ért, de persze a Gokusen még közel sem!
Zedin


2009. július 16.
Nah, majdnem elfelejtettem frisselni, pedig meg van hogy mit kell!
Egy nagyon szép klippet kaptok a Girugamesh-től Kowarete iku sekai címmel... Tessék szépen meghallgatni, kommentálni, nagyon gyönyörű pv, kár kihagyni... És mindenkinek több kedve lesz fordítani, ha ezekre a vidikre is kapnak kommentet.
Zedin


2009. július 12.
My Girl 5. rész! Jó szórakozást hozzá!
Zedin


2009. június 30.
Újabb Naruto dj "Rainy" címmel, így Ariana távollétében... Hogy azért ne unatkozzatok... Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2009. június 26.
Na kaptok tőlem is egy klipet: Penicillin - Aurora. Jó szórakozást, remélem tetszeni fog.
Ariana


2009. június 23.
Elnézést a hosszú kihagyásért, az extra már megint szórakozott, bár most kivételesen csak a felszín alatt... Újabb Naruto dj kerül fel, jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2009. június 14.
Gokusen 2. évad 9. rész hardsub. Jó szórakozást!
(A kommentelési kedv csappanásával a mi frisselési kedvünk is csökken. De ha nem, hát nem...)


2009. június 10.
Ismételten Naruto dj! Reméljük fog tetszeni!
By: Zedin


2009. június 6.
Ismét egy klip Eve T. Snape-től: Typhoon - So. Jó szórakozást!

És ha ilyen lesz a kommentelési kedv, akkor igyekszünk visszaszokni, hogy két-három naponta frissítsünk.


2009. június 3.
My girl 4. rész. Jó szórakozást!
És tessék kommentelni a klipekhez és a doujinshikhez is. Attól mindig megjön a kedvünk.


2009. május 31.
D.Gray-Man dj Botanka fordításában! A Sekaira eddig még nem került fel ilyen dj, reméljük járnak ide olyanok, akik szeretik!
By: Zedin


2009. május 26.
Ismét egy klip Eve T. Snape-től. Fogadjátok szeretettel!
Anyband - Talk Play Love & Promise U PV


2009. május 21.
Kicsit megkésve így az elmúlt időszak zűrzavarában, de fogadjátok sok szeretettel a most következő Code Geass dj-t!^^ Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2009. május 8.
Egy klip tőlem is (Ariana). Egy régebbi fordítás, de mivel elkezdtük nem csak a dorama/anime projektek klipjeit feltenni, így ezt is megosztom veletek. Sajnos a minősége nem túl jó, ha valaki normális minőségű raw-ot tudna szerezni, küldjön már egy pü-t.
Hakuei - Kyou wo ikiyou.
Jó szórakozást!
És köszönjük a 200.000 kattot!


2009. május 3.
Újabb PV Eve T. Snape-től: Big Bang - Haru Haru. Jó szórakozást!


2009. április 24.
My Girl 3. rész. Jó szórakozást!


2009. április 19.
Régen volt, de fogadjátok annál több szeretettel: Tatta Hitotsu no Koi 4. rész. Jó szórakozást!


2009. április 17.
Újabb PV Eve T. Snape-től: Big Bang feat. No Brain - Oh My Friend. Jó szórakozást!
És még mindig kérünk klipekre is kommentet, legalább azt, hogy kinek maga a klip hogy tetszik. Tudom ám, hogy nem két ember tölti le, higgyétek el, a fordítóknak baromi jólesik, ha kommenteltek. Megdobja ám az ember kedvét!


2009. április 13.
Szerencsére végre én is be tudtam fejezni a rég elkezdett doujinshi fordításomat, így tőlem is kaptok egy kis húsvéti frissit! Szóval sok idő után újabb DN doujinshi kerül fel, még pedig saját scanelésben, és az eredeti, japán szövegből fordítva... Legyetek büszkék rám!
By: Zedin


2009. április 12.
Kissé későn ugyan, de beköszöntött nálunk is a tavasz. Legalábbis ami a dizájnt illeti. Zedin varázsolt ismét. Ugye szép?
És mindenkinek kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!
Ünnepi friss: Gokusen 2. évad 8. rész. Jó szórakozást!


2009. április 9.
Ismét egy klip, bár most nem jpop fandomban.
Alice Nine - White Prayer. Jó szórakozást!
(Két verzió van hozzá: a HQ a nagyon jó minőségű, de ha valakinek nem bírná a gépe, van kisebb és gyengébb minőségű, az az LQ.)


2009. április 4.
Eve T. Snape ismét egy pv-vel kedveskedik nektek, a Kat-tun - One Drop című klipjével. Jó szórakozást!


2009. április 2.
Kétéves lett az oldal. Kicsit furcsa, hogy ennyi idő eltelt...
Most nem igazán lesz ünnepi friss. Főként azért, mert... sok minden változott bennünk. Hozzáállásban, időben, lélekben. Köszönjük azoknak, akik kitartottak, kitartanak mellettünk továbbra is.
Szomorú hírt is be kell jelentenem: egy másodalapítótag, Juckó kilép köreinkből. Kerek két évig volt a Sekai Fansub tagja, és szinte egyedül vitte a manga részleget. Köszönjétek meg neki a kitartó munkát.

A mai friss pedig: My Girl 2. rész. Jó szórakozást!


2009. március 27.
Hála az extra állandó karbantartásainak, akadnak gondok bőven... Az eltűnt fájlokat visszapakoltuk, ha valaki mégis hiányzó feliratot/mangát fedez fel, szóljon... Majd igyekszünk létrehozni egy tüköroldalt is, hogy a karbantartások alatt is zökkenőmentesen működhessen az oldal...
A mai friss pedig a vámpíros Naruto doujinshi folytatása! Jó szórakozást hozzá!
By:Zedin


2009. március 19.
Gokusen 2 7. rész hardsub. Jó szórakozást!


2009. március 15.
Újabb projektet aktiváltunk, méghozzá a My girl című doramát. Az első rész ezennel felkerül, hardsub változatban, softsubot nem adunk ki.
Új csapattagot üdvözölhetünk, Kyoko személyében, aki az időzítésben működik közre. Fogadjátok szeretettel. A Rólunk menüben olvashattok róla kicsit.


2009. március 12.
Néhány probléma után (extra, feltöltési gondok stb.) végre egy kis friss: Yukan Club 10. rész soft- és hardsub. Ezennel a projekt átkerült a befejezett részlegre. Remélem, sokan megszerettétek a sorozatot, én imádom.
(Ezúttal elengedtem a 3 napos büntetést, de a frissítésre rákérdezésért továbbra is ez jár... de mivel rég volt friss, kivételt teszek. *kacsint*)


2009. március 1.
Mivel az extra megint garázdált az oldalon (egyem a szívét), így eltűnt a legutóbbi Kimi wa petto frissítés, most visszateszem. Reméljük a helyén is marad. Megkérlek titeket, hogy ha kommenteltetek legutóbb, tegyétek meg most is.
Szóval Kimi wa petto 10. rész. És ezennel a sorozat átkerült a befejezett projektek közé. Remélem, sokan megszerették, elvégre egy nagyon aranyos dorama.

És még egy kis frissítés: cseréltem a Nana Live Action hardsub linkjét, sikerült csinálni egy kisebb változatot.


2009. február 26.
Aprócska Naruto dj Botankától! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2009. február 23.
Gokusen első évad 5. rész hardsub. Természetesen a felirat linkjét is cseréltem. Jó szórakozást!


2009. február 21.
Vampire Knight Guilty 6. rész soft-, és hardsub. Mostantól mind a feliratok, mind a hardsub linkjei a letöltések menüben találhatóak meg. A 6. részt köszönjétek Arianának, mert volt annyira mazohista, hogy lefordította helyettem ezt a részt, amihez hónapok alatt sem jött vissza a kedvem... De hát ez van... Soha többé shoujo anime... Nem bírja a gyomrunk... Következő rész, majd lesz vmikor, ha vkinek lesz hozzá idegzete... Be lesz fejezve ez tény... Próbáljuk minél hamarabb letudni... De fordítani szabadidőnkben fordítunk, amit az ember szeret olyan dolgokkal eltölteni, ami kedvére való... És a VK már egy ideje nem tartozik ezek közé... De itt nem offolok tovább, mert Ariana lecsap!
Szóval jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2009. február 18.
Kimi wa petto 9. rész. Jó szórakozást!
(A 10. rész után elkezdjük elölről a hardsubot.)


2009. február 16.
Mindenki olvassa el a fentebbi sorokat.
A mai friss pedig: Gokusen 2. évad 6. rész hardsub. Jó szórakozást hozzá!
Valamint új tagot köszönthetünk körünkben, aki ezentúl a Gokusen 1. és 2. évadját fogja formázni (és a jövőben terméseztesen mást is). Köszöntsétek Cassyt! Róla egy kis információt a Rólunk almenüben olvashattok.

És egy kis változatás: ezentúl a hardsub linkek is felkerülnek a letöltés menübe, és ha rákattoltok, a megfelelő megaupload linkre ugrik. Így egyszerűbb lesz eligazodni, legalábbis reméljük. Ez folyamatosan zajlik, de remélem, 1-2 napon belül mindent sikerül belinkelgetnem. És természetesen így ki tudom szűrni a már elavult letöltési linkeket.
Ariana


2009. február 14.
Nagyon Boldog Valentin napot mindenkinek! Ennek alkalmából a friss csomag:
Level-C 3. kötetének 4. fejezete,
Gokusen első évadjának 4. rész hardsub, és a cserélt ass,
valamint egy aranyos Naruto doujinshi!
Jó szórakozást hozzá!
Zedin&Ariana


2009. február 3.
Újabb Naruto dj friss! Még egy kis türelmeteket kérjük, és lesznek más frissítések is!
By: Zedin


2009. február 1.
A talis képek a galériában. Remélem mindenki jól érezte magát.


2009. január 28.
Botanka szorgosan tartja a frontot, köszönjük neki a következő Naruto djt is!
By: Zedin


2009. január 25.
I can't stop loving you 2. kötet bónusz sztori. Ezzel a manga átkerül a befejezett projektek közé. Reméljük, megszerettétek a szereplőket úgy, ahogy mi is.
Kellemes olvasgatást!


2009. január 23.
Sajnálattal kell bejelentenem, hogy YSBaka! a mai nap kilépett a csapatból. Köszönjük meg neki az eddig szép munkát.
A tervezett projektjei ezennel lekerültek, a Ryusei no kizuna egy ideig késik emiatt. Sajnálom, a Sapuri így megint csúszik, megértéseteket köszönöm.
Ariana


2009. január 21.
Picuri dj friss! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2009. január 17.
I can't stop loving you 2. kötet 3. fejezet. Kellemes olvasgatást!


2009. január 14.
Újabb Naruto dj kerül fel! Jó szórakozást hozzá!

És a Dorama tali menüpontot kapott a főmenüben! Jelentkezni, kérdezni a hozzászólásoknál lehet!
By: Zedin&Ariana


2009. január 12.
Gokusen 2 5. rész. Jó szórakozást!

IY. Dorama tali:
Időpont: január 31. délutántól akár reggelig
Helyszín: BP. VI. Ker. Munkácsy Mihály u. 16.
Programok: random hülyülés, karaoke, klip és fanvideo nézés (akár doramát is lehet, csak nem tudom, mennyi időm lesz fordítani addig valamit), táncszőnyeg akinek kedve van, meg ami jön... sosem tudjuk előre.
Mivel egy klubteremben leszünk, mindenki hozzon magával valami ehetőt és ihatót!
Akit érdekel, írjon már nekem (Ariana) egy üzit!
Aki úgy érzi, nem talál el egyedül, az írjon rám egy pü-t, és megbeszéljük.
És természetesen lehet később csatlakozni.
Fontos elmondanom, hogy egyelőre biztosnak tűnik, de lehetséges, hogy közbejön valami. Akkor természetesen előre fogok szólni. Csak hamarabb kezdtük szervezni, hogy többen szabaddá tudják tenni magukat.


2009. január 8.
Újabb Naruto dj kerül fel! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2009. január 4-5.
Éjjeli friss, mert kis problémák adódtak a hardsubbal. Szóval: Yukan Club 9. rész, soft- és hardsub. Az utolsó rész leghamarabb a hónap végén várható szerintem, mert vizsgák alatt tuti nem ezzel fogok foglalkozni...
Jó szórakozást!


2009. január 01.
Reméljük mindenki túlélte a Szilvesztert! Ennek örömére 2009 első frisse, a Kuroshitsuji Endingjének a teljes klipje, I'm Alive címmel! Jó szórakozást hozzá! A projektek menü Pv-k részlegében megtaláljátok... A linkekhez pedig felkerült a Red Light Yaoi Team linkje... És a mai nappal lebontjuk a Sekai karácsonyfáját, ahol minden nap ajándékokat találhattatok. Azért persze igyekszünk továbbra is minél gyakrabban frissíteni.
By: Zedin


2008. december 31.
Nos, hát az is eljött... Utolsó nap az évben... (Nyugasztaljon mindenkit, hogy én már a jővőben élek! Mármint Japánban már 2009 van ) Szóval ez alkalamból én is rakok valamit végre a fa alá.... Tudom, még mindig nem VK, de hiányzott már a dj fordítás... és remélem lesz akinek tetszeni fog...
Ami pedig a Nengadzsó-t illeti, vagyis a képet, amit kiraktam főoldalra... Igem, ezt én készítettem, és a rajta lévő feliratoknak is van értelme...
Szóval a fordítás, mielőtt valaki megkérdezi:
謹賀新年 & 明けましておめでとうございます。= Boldog Új Évet!
昨年は大変お世話になり ありがとうございました。 = Köszönjük, hogy a múlt évben is támogattatok bennünket...
Dátum és stb... ha vkit még jobban érdelek a nengadzsó dolog, akkor írjon nyugodtan a topikomba...
Most viszont mielőtt elalszom, kívánok mindekinek Bolog Új Évet innen a "Big Japan"-ból, ahogy szoktuk hívni...
Mindenki nagyon hiányzik... ときどき本当に帰りたい。。。 みんな大好きです。。。 Szóval jó bulizást, meg minden, cupp nektek!
By: Zedin


2008. december 30.
Botankától egy vámpíros Narutos dj! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. december 29.
Egy kisfilm tőlem (Ariana), amibe teljesen beleszerettem. Elég elvont és kissé borongós, de én nagyon szeretem. Jó szórakozást!


2008. december 28.
Ma Juckótól kaptok egy djt, még pedig egy origial, vagyis saját fandomban készültet...^^ A farkas és a hét kecskegida kicsit másképp! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. december 27.
Mai friss: Ryusei no kizuna 4. rész, soft-és hardsub. A formázás teljesen más, mint az előzőeké, mivel jelezték, hogy olvashatatlan. Számomra ugyan nem, de inkább újraformáztam. A többi részt is újrafordítjuk és újraformázzuk a Sars hardsub alapján.
Jó szórakozást!


2008. december 26.
Egy aranyos Wolf's Rain dj Botanka fordításában! További Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
By: Zedin


2008. december 25.
Ahogy ígértem, ma is van valami a fa alatt, és csak újévkor bontjuk le ezt a bizonyos fát.
I can't stop loving you 2. kötetének 2. fejezete. Kellemes olvasgatást!


2008. december 24.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kíván A Sekai Fansub!
Úgy döntöttünk, hogy a két ünnap alatt és között minden nap lesz frissítés! Nagy köszönet érte a sok lelkes fansub tagnak és persze nektek, akik folyamatosan látogattok minket, és buzdítotok!
Mai friss: Gokusen 2.évad 4. rész soft- és hardsub! Jó szórakozást!


2008. december 20.
Code Geass dj Botankától! Kellemes olvasgatást hozzá!
by: Zedin


2008. december 14-15.
Éjjeli bagoly vagyok, sosem tagadtam.
Yukan Club 8. rész, soft-és hardsub. Jó szórakozást! Ez a rész beteeeeeeeeeg.


2008. december 12.
Hát kissé el voltunk havazva, bocsika...
Most kaptok Juckótól egy meglepit! Sikerült visszaszereznie a gépéről a Level-C fejezeteit, szóval ismét belelendült! A 3. kötet 3. fejezetét olvashatjátok most, jó szórakozást!

És végre megkaptam a III. Dorama tali képeit, szóval feltettem azokat is.


2008. december 5.
Kellemes Mikulást mindenkinek! Ennek alkalmából a téli dizi, és egy Wolf's Rain dj!
(A bannerok szépen lassan cserélődnek, ne ijedjen meg senki, csak a rendszer nem érzékeli rögtön, hogy cseréltem őket! " )
By: Zedin


2008. december 1.
Kicsit késtünk ugyan az adventi ajándékkal, de fogadjátok annnál több szerettel.
KAT-TUN - White Christmas PV


2008. november 29.
Code Geass dj Botankától! Jó szórakozást hozzá!
Akik a VK-t várják, azoknak csak annyit mondhatok, hogy próbálom behozni magam, de most nagyon felhalmozódtak a dolgaim és nem csak a VK fordítása... Sajnos a 6-os rész fordítását a gépen fogta és lenullázta, mikor már a végénél jártam, így kezdhetem előről... Szerintem, aki fordított már legalább egy kicsit is, az megérti, hogy az ilyesmi nem segíteni, hanem csak elvenni szokta az ember kedvéd... Szóval kicsi türelmetek kérem... majd igyekszem...
By: Zedin


2008. november 28.
Nem, nincs friss. Minden áll, egyikünknek sincs ideje mostanság. Majd azért igyekszünk, holnap ha minden jól megy, lesz rendes friss.
Most viszont a fórumot variáltam picit át, minden fordító kapott egy topikot, amiben a fansubolás közbeni gondolatait, problémáit stb leírhatja. Kérdezni is lehet, de csak módjával.
Valamint felkerültek az első interjúk a tagokkal.


2008. november 22.
Az I can't stop loving you 2. kötet 1. fejezetét lehet olvasni. Jó szórakozást!


2008. november 19.
Kuroshitsuji 4. rész, soft- és hardsub! Jó szórakozást hozzá! (Szerintem ez a rész garantálja! )
A VK-hoz viszont csak ezután tudok hozzákezdeni, mert formázás+hardsub, meg fordítás még nem megy egyszerre... Se én, se a gépem, nem bírja! Szóval kicsi türelmet!
By: Zedin


2008. november 18.
Yukan Club 7. rész. Jó szórakozást!
Próbálom aktivizálni kissé a dorama részleget, de nem tudom, mennyire jön össze, mert nyelvvizsgára is kellene készülnöm meg zh-kra is, és nem tartok sehol.


2008. november 16.
Ryusei no kizuna 3. rész, soft-és hardsub. Jó szórakozást!


2008. november 13.
Kuroshitsuji 3. rész! A hardsub kb. egy óra múlva, a felirat pedig a szokásos helyen! Jó szórakozást!
By: Zedin


2008. november 11.
Vampire Knight 5. rész felirat! A hardsub csak holnap, mert az időeltolódás miatt nekem ma már nincs időm megcsinálni... Addig is jó szórakozást a felirathoz!
By: Zedin


2008. november 10.
I can't stop loving you extra. Jó szórakozást!

A fanvideó verseny beküldési határideje kérésre változott. Legyen a határidő december 10.
Akinek van kedve, még készíthet, szeretettel várjuk.
Részletek a főoldalon lévő hirdetésre kattintva!


2008. november 7.
Vampire Knight Guilty 4. rész, soft- és hardsub! (És tudom, hogy a legizgalmasabb résznél maradt abba, de az 5. rész akkor is csak max. vasárnap-hétfőn lesz kész, ha Ariana visszatért a doramataliról! )
By: Zedin


2008. november 6.
Ryusei no kizuna 2. rész, soft-és hardsub. Bocsánat, a fordítás már napok óta kész, csak a formázással akadt némi gondom.

III. Dorama tali:
Időpont: november 8. 15:00 (ameddig van kedvünk, addig maradunk)
Helyszín:BP. VI. Ker. Munkácsy Mihály u. 16.
Mivel egy klubteremben leszünk, mindenki hozzon magával valami ehetőt és ihatót!
Akit érdekel, írjon már nekem (Ariana) egy üzit november 7. délig!
Aki úgy érzi, nem talál el egyedül, az írjon rám egy pü-t, és megbeszéljük.
És természetesen lehet később csatlakozni.


2008. október 5.
Vampire Knight 3. rész felirat... A hardsub szokás szerint kicsit később... Bocsánat a nagy késésért, a következő részeknél próbáljuk majd behozni magunkat! A 4. rész még a hétvége előtt várható...
Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. október 2.
Nah fent van a Kuroshitsuji 2. rész hardsub, csak elfelejtettük kiírni!
(Bocsi, csak itthon vagyok, és folyton kitalálnak nekem valamit...)

III. Dorama tali:
Időpont: november 8. koradélutántól, ameddig úgy gondoljuk
Helyszín:BP. VI. Ker. Munkácsy Mihály u. 16.
Mivel egy klubteremben leszünk, mindenki hozzon magával valami ehetőt és ihatót!
Akit érdekel, írjon már nekem (Ariana) egy üzit november 7. délig!


2008. november 1.
Kuroshitsuji 2. rész felirat! A hardsub, majd vmikor... ha hajlandó lesz elkészülni... sajna a hátralvő órák száma csak növekszik és nem csökken... *ehh* Nálam hajnal 3rom van, szóval attól függően, hogy bealszom vagy nem... vagy ma kaptok linket, vagy csak holnap...
Jah, az első rész linkjét és feliratát cseréltem, mert került bele karaoke is! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. október 31.
Kellemes Halloweent mindenkinek! Ennek örömére ma két dj-t kaptok! Az anime frissítések, majd a hétvégén várhatók... A Kuroshitsuji holnap, a VK Guilty max. csak vasárnap-hétfő, mert meg akartam várni a Shoku-dan-os angol verziót a fordításhoz, ami még mindig nem jött ki... Ha holnap sem jön ki megcsinálom a Yuurisan alapján, habár őket annyira nem szeretem... Elnézést a késésért, de ha kicsit körülnéztek láthatjátok, hogy az angoloknál is csak a gyorssubok dobják ki gyorsan a részeket, ami pedig annyit jelenet, hogy a felirat minősége se olyan kiváló... Próbálunk mindig a leggyorsabb, de fordításilag mégis jobb verzió alapján fordítani, vagy ha több is van akkor össze is vetjük őket... Így ha az angol subok csúsznak, csúszunk mi is... Szóval még egy kicsit kérjük türelmeteket... Amint sikerül befejezni a feliratokat felkerülnek. További jó szórakozást a mai naphoz!
By: Zedin


2008. október 29.
A projektek részben új almenü található, Előrehaladás néven. Ti kértétek, én pedig nem vagyok semmi jó elrontója. Cserébe viszont kérem, hogy nézegessétek, amint valami változás van, javítjuk. Szóval ezek után ne kérdezgessétek már kétnaponta, miből mikor várható friss. Köszönjük. A frissítésekkel kapcsolatos kérdésekre ezentúl a chatboxon NEM reagálunk. Kérjük megértésetek.
Frissítés valszeg a hét második felében, talán az összes egyben, mert most nagyon nincs időm. Türelmeteket kérem.
Ariana


2008. október 25.
Ismét új projektbe kezdtünk bele, ezúttal egy most futó doramába. Ismertetőt olvashattok a projekteknél, és az első rész soft-és hardsubbal már letölthető. Jó szórakozást!
Ryusei no kizuna 1. rész.


2008. október 21.
Vampire Knight Guilty 2. rész soft- és hardsub! Jó szórakozást!
By: Zedin


2008. október 19.
Bleach dj Botanka fordításában! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. október 17.
Ma Yamada Taro Specialt kaptok. Aki megszerette a történetet, egy kis bepillantást nyerhet a kulisszák mögé, a forgatás titkaiba, a a szereplőket alakító színészek gondolataiba. Jó szórakozást!
Yamada Taro Special soft-és hardsub.


2008. október 16.
Ahogy ígértem, ma is friss, méghozzá a manga részlegen! I can't stop loving you 4. fejezet! Kellemes olvasgatást!
És ne feledjétek, hogy a fanvideó verseny beküldési határideje közeleg!


2008. október 15.
100.000 katt! Nagyon köszönjük! Ennek örömére megpróbálunk minél több frisst hozni a héten! Persze csak ha sikerül! Tessék drukkolni!
Mint látjátok, azért a hét már bővelkedett finomságokban. Ma pedig: Kimi wa petto 8. rész! Jó szórakozást!

FONTOS: megint nagyon lassú az oldal. Elképzelhető, hogy megint blokkolni fogják. Ezért kérek mindenkit, hogy mentse el az elérhetőségünket (e-mail), ha hirtelen eltűnnénk, legyen hol érdeklődni. Köszi!


2008. október 14.
Vampire Knight Guilty első rész hardsub... Köszönjük türelmeteket és jó szórakozást hozzá...
By: Zedin

Később:
Ismét új tagot üdvözölhetünk körünkben! Luna-chanról a Rólunk almenüben olvashattok. Fogadjátok szeretettel! És hogy mit hozott nektek? Egy most futó anime 1. részét és trailerét!
Kuroshitsuji 1. rész, soft- és hardsub. Jó szórakozást!
Ariana


2008. október 13.
Végre felkerült a Vampire Knight Guilty első részének felirata... Tudom, hogy nagyon sokan vártátok már, de nekem is kevesebb az időm, mint eddig, ráadásul más időzónában vagyok, így nehezebb összehangolni a munkát a többiekkel... Az első részekkel, pedig általában több munka van... A hardsubra még egy kicsit várni kell, ugyanis nálam már hajnal van, és nemsokára felkelnem kellene... az égetés és feltöltés pedig hosszú idő... de muszáj pihennem egy kicsit... Ha Arianának sikerül ma megcsinálnia, akkor estefelé várható, ha nem akkor holnap délelőtt... Mégegyszer kérem egy kis türelmeteket, és jó szórakozást addig is a felirathoz!
By: Zedin


2008. október 12.
Tudom, hogy már sokan nagyon várják a VK-t, de bármennyire igyekeztünk, maradt pár kisebb simítás, szóval csak holnap kerül fel az első rész. Azért hoztam egy kis vigasztalót: Vampire Knight Guilty Trailer: Rondo
Ezen kívül új tagot üdvözölhetünk körünkben, egy karaoke időzítőt, Bleu személyében. Fogadjátok szeretettel! A Rólunk menüben olvashattok róla egy kicsit.


2008. október 9.
Na megint nem kis kihagyás után frissül a dorama részleg. Elnézést kérek, de nem volt túl sok időm javítani/fordítani.
Yukan Club 6. rész. Jó szórakozást!


2008. október 06.
Végre elkészültem életem első csak japánból fordított dj-ével! Mivel ez az első ilyen, így még nem tökéletes, de remélem azért mindnekinek tetszeni fog! És még mielőtt vki megkérdezné, hogy mit keresek tőlem szokatlanul korán az oldalon, hát csak annyit, hogy most egy évig Japánban, egy nyelvsuliban tanulok, és itt bizony már délután fél 4 van! VK amúgy minjárt startol, még 9 óra, ha nincs senki a TV szobában lehet le is mászok megnézni! Kérek viszont minden VK fant, hogy ne sürgessenek bennünket, mert szorosabb, és másabb az időbeosztásunk, mint előző félévben... Igyekezni fogunk a fordításokkal, de ha mégis csúszunk, annak oka van, amit tessék figyelmebe venni... Nah, ennyit a kisregényből, jó szórakozást kívánok mostmár a dj-hez!
By: Zedin


2008. szeptember 30.
Kimi wa petto 7. rész. Jó szórakozást!
Bocsánat, a doramák nagy része javítás miatt csúszik. Ennyi időm van sajnos...

A tali képei pedig a galériában!


2008. szeptember 29.
Con utáni első friss! Nabari no Ou 5. fejezet, és ezzel az első kötet véget is ér! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. szeptember 23.
Újabb doujinshi fordítás Botankától... Még pedig egy Code Geas-es darab! Reméljük mindenkinek tetszeni fog!
By: Zedin


2008. szeptember 22.
Nem igazi friss, a tali információi bővültek.

Dorama tali:
Helyszíne: Darjeeling Indiai Teaház, VII.ker. Wesselényi utca 47. (Az Erzsébet krt és a Wesselényi u. sarkon lévő Gyógyszertár mellett. 4-6 os villamossal a Blaha Lujza tértől 1 megálló, az Oktogontól 2 megálló. Madách színház közelében. Információ by Anyaka)
Ideje: 2008. szeptember 26. 16:00 (Természesen lehet később is csatlakozni, sokan később szabadulnak el.)
Aki jönni szeretne, jelezze csütörtök délig privát üzenetben nekem (Ariana)! (Később is lehet, csak akkor tessék imádkozni, hogy meg tudjam nézni az oldalt...)


2008. szeptember 21.
I can't stop loving you 3. fejezet. Jó szórakozást!
És köszönjük a több mint 90.000 kattot!


2008. szeptember 20.
Frissítettem a GYIK menüt (Gyakran Ismételt Kérdések). Kérlek, nézzétek át, mielőtt kérdeznétek!


2008. szeptember 19.
Újabb doujinshi kerül terítékre, még pedig a Tactics című animéből Botanka fordításában, akit ezennel hivatalosan is a Sekai tagjai között üdvözölhetünk. Mostantól nem csak a Nabari no Ou fordításával, hanem dj fordításokkal is részt vesz majd az oldal munkájában! Fogadjátok őt nagy szeretettel! A rólunk részben olvashatjátok a bemutatkozóját.
By: Zedin


2008. szeptember 18.
Nah, felkerült az őszi dizi, már épp idej volt! Remélem mindenkinek fog tetszeni... Próbáltam stílusában hasonlót választani, mint az előző... Ha bárki mégis vmi hibát vesz észre vhol szóljon, és javítom!
By: Zedin


2008. szeptember 17.
Yamada Taro Monogatari utolsó, 10. rész. Ezzel a sorozat a végére ért, már csak a special van hátra. Jó szórakozást!


2008. szeptember 15.
Na ideje aktiválni újra a dorama részleget. Bocsi a hibernálásért, de ezer dolgom volt. (És lesz is, de azért majd igyekszem)
Ma mit kaptok? Rég volt... elhúzódott az időzítés, aztán a javítás... nah jó, nem húzom tovább: Kimi wa petto 6. rész! Jó szórakozást!


2008. szeptember 13.
A nagy szünet után végre visszatérünk! Sajnos, az elmúlt napokban se én, se Ariana nem ért rá, így nem tudtunk nektek frisset hozni... Reméljük most már sikerül visszaállni a normál kerékvágásba, és szép sorjában jönnek majd projektjeinkhez az új részek/fejezetek. Legelőször is egy DN dj tőlem, majd a következő napokban Ariana frissíti a dorama részleget is!
By: Zedin


2008. szeptember 5.
Boku wa Imouto fanvidi friss! Még pedig egy trailer! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. szeptember 3.
Yamada Taro Monogatari 9. rész. Jó szórakozást!
Ariana még a héten szakdolgozattal szórakozik, aztán leköltözik koliba, és jövő héttől már a dorama részleg is aktívabb lesz!
Ariana


2008. szeptember 2.
Újabb manga friss! Nabari no Ou 4. fejezet! Kellemes olvasgatást!
Az utóbbi napok mangákban voltak gazdagok, de lesz ez még máshogy is! Na, ez van, így jött ki a lépés! Legközelebb már tényleg mozgóképes frisst kaptok!
By: Zedin


2008. augusztus 31.
I can't stop loving you 2. fejezet. Jó szórakozást hozzá!
(És ha Ariana végzett a vizsgáival, Zedin meg kimászott a Photoshopból akkor kaptok dorama frisset is! )
by: Zedin


2008. augusztus 28.
Újabb DN doujinshi, mégpedig egy humorosabb darab! Az utóbbi időben ritkábban fordítgattam az én kis kedvenceimet, de most találtam pár aranyos darabot, amik visszahozták a fordítási kedvemet, szóval jönnek majd szép sorban, csak Ariana győzze bétázni!
By: Zedin


2008. augusztus 26.
Gokusen első évad 3. rész hardsub, valamint a feliratfájl frissítve az ass-el. Már tegnap be akartam frissleni, de egy zárlat miatt megszakadt a feltöltés, és kezdhettem újra. Most viszont jó szórakozást mindenkinek hozzá, aki már várta!
By: Zedin


2008. augusztus 22.
Az az igazság, hogy ma nem akartunk frissleni, de mivel meglett 1100 tag és 80 ezer katt, ezért meg kell köszönnünk! Egy PV frisset kaptok ajándékba, még pedig Gacktól Last Song címmel. Jó szórakozást! Letölthető a projektek menüben a PV-k között.
By: Zedin


2008. augusztus 21.
Egyik nap úgy ébredtem, hogy kellene nekünk egy verseny. Aztán pár nap eltelt, és gondoltam, miért is ne? Szóval a Sekai Fansub meghirdeti első fanvideó/mv/amv versenyét! Aki jelentkezni akar, vagy véleménye van, a hír hozzászólásainál megírhatja. Remélem, minél többeket érdekel majd! És sok szerencsét a nevezőknek!

Valamint sikerült befejeznünk a Projektek menü doujinshi részlegét is, ahol próbáljuk majd feltüntetni azokat a dj-ket is, amiken épp dolgozunk, vagy a későbbiekben fordítani szeretnénk.
Ariana&Zedin


2008. augusztus 20.
Nah, kicsit később, mint akartam, de kaptok ünnepi frissnek egy Kat-Tun dj-t! Vigyázat, röhögőgörcsöt okozhat! Szóval csak óvatosan! Jó szórakozást hozzá! Megtaláljátok a letöltések közt! Valamint kikerült a Yaoi Orden linkje a yaoi oldalak közé!
By: Zedin


2008. augusztus 19.
Mangafriss! Csak mert anynira kértétek... *kacsint*
Sensitive Pornograph 6. fejezet. Ezzel a manga átkerült a befejezett projektek közé.


2008. augusztus 17.
Ariana hazatért, de nem volt ereje fansubbal foglalkozni, gomen. Most viszont kaptok Yamada Taro 8. részt. Jó szórakozást!


2008. augusztus 14.
Nos, mivel tegnap mind a Yamada, mind a Gokusen 2 feliratán elvégeztem az utolsó simításokat, így állás ide vagy oda, végül is technikai szempontból döntöttem... Ennek oka, hogy nagyon lassú itthon a feltöltésem, és mivel a Gokusen 2-nek közel 100-mb-al kisebb a mérete, így azt választottam. De akik a Yamadát választották se keseredjenek el, mert mint mondtam a felirat kész, szóval Ariana, ha szombaton hazajön, azt fogja frisselni! Addig is jó szórakozást, és remélem mindenki meg van elégedve a doramákban bővelkedő frisskeben!
Bye: Zedin


2008. augusztus 12.
Ma is egy Pv kerül terítékre Yuna Itotól, két verzióban... Letölthető a projektek menüben a PV-k között.
By: Zedin


2008. augusztus 11.
Kicsit későn ugyan, de Yukan Club 5. rész soft- és hardsub. Régen volt már nagyon, szóval remélem mindenki örülni fog neki! Jó szórakozást!
By: Zedin


2008. augusztus 9.
Újabb Nanához kapcsolódó PV Nakashima Mikától Hitoiro címmel. Jó szórakozást hozzá! A linket a projektek menü, PV-k almenüjénél találjátok!
By: Zedin


2008. augusztus 7.
Gokusen 2. évad, 2. rész. Jó szórakozást!
By: Zedin


2008. augusztus 6.
Nabari no Ou 3. fejezet! Kellemes olvasgatást!
By: Zedin


2008. augusztus 3.
Bejelentés: felélesztettem, aktualizáltam a Doramasukit, nézzetek szét.
(Link a főoldalon)


2008. augusztus 2.
Már tegnap akartam aktiválni új anime projektünket, de technikai okokból ez elmaradt. Egyenlőre még csak a felirat, de még a mai nap folyamán próbálom feltenni hozzá az ismertetőt, és a magyar feliratos mkv-t . (Sajna sehogy sem engedte a hardsubos avit, de amint tudok hozzá gyártani, az is fel fog kerülni.) Szóval fogadjátok nagy szeretettel a Himitsu - The Revelation című animét!
by: Zedin


2008. július 31.
Mára csak egy pici friss, egy fanvidi Eve készítésében! Jó szórakozást hozzá! Az extrák menü pedig megszűnt, így ezentúl a fanvidiket és pv-ket a projektek menüpont alatt találjátok!
By: Zedin


2008. július 30.
Meglepetéééééééééééééééés! Mi sem vártunk, de komolyan, de nagyon-nagyon örülünk neki.
Új fordító csatlakozott hozzánk, Jui-sama, aki a Gokusen 2. és 3. évadját fogja fordítani. Fogadjátok sok szeretettel. Bővebbet a Rólunk almenüben olvashattok róla.
Friss: Gokusen 2. évad, 1. rész. Jó szórakozást!


2008. július 29.
Prince of Tennis dj a letöltések közt! Jó szórakozást!
És a Doujinshik ezentúl nem fognak hírként kikerülni, mivel rövid történetek és nehéz lenne róluk hosszabb ismeretetőt írni. Majd a projektek menüben lesz róluk egy lista, amit igyekszek minél hamarabb megalkotni... De addig is a félreértések elkerülése végett, az újabbakat a letöltéseknél találjátok meg!
By: Zedin


2008. július 28.
Tatta Hitotsu no Koi 3. rész.
És nagyon köszönjük a most már 1000 tagnak, hgoy látogatnak minket.


2008. július 27.
Nabari no Ou 2. fejezet! Kellemes olvasgatást!
By: Zedin


2008. július 25.
Cseréltem a Gokusen 2. részének feliratát, kijavítottam, illetve Zedin beformázta. Felkerült a hardsub is! A többi részt is folyamatosan átnézzük, beformázzuk, hardsuboljuk!


2008. július 21.
Újabb manga projekt, Juckó jóvoltából. Az első fejezetet már le is tudjátok tölteni. Szóval az I can't stop loving you ezennel aktiválva! Jó szórakozást!


2008 július 19.
Végre kész lettem a Gokusen speciallal. Nehéz szülés volt, mit ne mondjak. Azért úgy érzem, megérte. És nagyon örülök, hogy végre ezzel befejeztem a sorozatot. A többi részt is lassanként átnézem, és elkészítjük a hardsubot hozzájuk.
Szóval: Gokusen special felirat és hardsub. Jó szórakozást! Remélem, nektek is tetszett a sorozat.


2008. július 17.
Új projektet aktiváltunk. Még pedig a Nabari no Ou mangáját, ami csak részben Sekai Projekt, a fordítás egy kedves fordító, Botanka munkája. Köszönjük neki!
Mint új kedvencem - mind az anime, mind a manga - remélem az oldal látogatóinak is fog tetszeni, és ezzel végre shounen kategóriájú projekt is felkerült az oldalra, aminek én személy szerint nagyon örülök, mert a nagy kedvenceim ált. ide tartoznak.
Szóval jó szórakozást hozzá a továbbiakban, és ha időm engedi próbálom a héten új anime projektünket is aktiválni!
By: Zedin


2008. július 15.
Lovely Complex hardsub, és .ass felirat (a felirat zipje frissítve). Jó szórakozást!


2008. július 11.
Yamada Taro Monogatari 7. rész. Jó szórakozást!
By: Zedin


2008. július 8-9.
A Zene részleg új nevet kapott, ezentúl az Extrák menü alatt találjátok a lefordított PV-ket, és az Extrákon belül új részleg nyílt, ahol fanvideókat találhattok. Mindjárt két fanvideóval kedveskedik nektek miwako, a Yukan Club és a My Girl doramákhoz. Találhattok Youtube linekt hozzájuk és letöltést is. Jó szórakozást!
Valamint felkerült a My Girl című dorama a tervezett fordítások közé.


2008. július 7.
Végre sikerült készíteni a Nana Live első részéből egy elfogadható minőségű mkv-t... igaz, rohadt nagy lett, de legalább nézhető. Megpróbálok egy kisebb minőségű hardsubot is, de folyton szétesik a kép aviban...
Az mkv-hoz mindenesetre jó szórakozást!


2008. július 06.
Tudom, hogy rég volt. Sajnos velünk is előfordul, hogy más dolgunk akad. Mivel mi is emberek vagyunk...
Kimi wa petto 5. rész. Jó szórakozást!


2008. július 04.
Egy Bleach dj, és a VK-hoz megaupload link a friss hétvégére... Jó szórakozást!
By: Zedin


2008. július 03-04.
Vampire Knight 13. rész felirata! A hardsub szokás szerint kicsit később.
És ezzel a Vampire Knight nyári szünetre megy! Az anime fordítás viszont nem, szóval a nyár további részében is várható lesz a kategória bővítése!
By: Zedin


2008. július 01.
Pici DN dj, mert rég volt már! És tudom, hogy az oldalon, most a VK láz a meghatározó, de ahhoz sajna nem könnyű dj-t beszerezni... Jó szórakozást azért!
By: Zedin


2008. június 30.
Na Ariana kipihente magát, szóval ezentúl kicsit aktívabb lesz a dorama részleg is. Meg úgy általában minden.
Yamada Taro Monogatari 6. rész. Jó szórakozást!


2008. június 27.
Vampire Knight 12. rész felirata, soft-és hardsub. Továbbra is az 1024x576-os verzióhoz készült az időzítés, és a hardsub is, mert azt mindenkinek jól játsza a gépe.
By: Zedin


2008. június 22.
Level-C 3. kötetének 2. fejezete. Jó szórakozást!
A hét közepén már remélhetőleg a dorama részleg is aktivizálódni fog, véget érnek a vizsgák...


2008. június 20.
Vampire Knight 11. rész! Jó szórakozást!


2008. június 18.
A Nana első részének utolsó dala, aminek fordításával még lógtam: Ito Yuna - Endless Story. Kis vigaszdíj, amiért a film hardsubja késik. Sajnos ezt sem tudtam jobb minőségben megszerezni, de azért szerintem nézhető. Jó szórakozást!


2008. június 15.
Megkértek, hogy tegyek közzé egy felhívást: II. Japán Piknik Anime Módra


2008. június 14.
Vampire Knight 10. rész, soft-és hardsub. Jó szórakozást!


2008. június 11.
Igen, látszik, hogy vizsgaidőszak van... ritkul a friss. Bár az emberek is ritkulnak az oldalon...
A mai friss: Sensitive Pornograph 5. fejezet. Kellemes olvasgatást!


2008. június 5.
Jó reggelt! *ásít*
Be van borulva az ég... nyüssz... szal nektek legyen már kora reggel is jó a kedvetek. Vampire Knight 9. rész. Jó szórakozást!


2008. június 3.
Na a nyár első frisseként ismét egy klipet kaptok tőlem, Mika Nakashima: Glamorous Sky című PV-jét!
A Nana 1. részének hardsubját igyekszem a héten még feltenni.


2008. május 30.
Már több mint 50.000 katt! Nagyon szépen köszönjük ezt a nagy látogatottságot!
Ezt most sok-sok frissel háláljuk meg.
Egy új tagot köszönthetünk körünkben, aki időzíteni és fordítani fog. Először egy PV-t hozott nektek, az Arashitól a We can make it! c. klipet (A bambino c. dorama openingje). Miwakóról a Rólunk menüpontban olvashattok többet.
Juckótól egy újabb Sensitive Pornograph fejezet.
Arianától szintén egy klip, a Nana c. film betétdala, Mika Nakashimától. Nem túl jó a minősége, de sajnos csak így lehetett megszerezni. És igen, ez azt jelenti, hogy készül a Nana hardsub, már majdnem kész, a napokban felkerül.
Zedintől egy újabb dj-t kaptok, és a Vampire Knight 8. feliratát (ezutóbbi csak este kerül fel, türelem).


2008. május 29.
Tegnap akartam, csak szó szerint ki sem látszottam a tanulásból...
Szóval: rég volt, de most: Level-C friss! A harmadik kötet 1. fejezete. Fogadjátok sok szerettel Juckótól!


2008. május 26.
Ariana kikecmergett a jegyzetkupac alól és frissel.
Yamada Taro Monogatari 5. rész. Jó szórakozást!


2008. május 23.
Vampire Knight 7. rész felirat és hardsub!
By: Zedin


2008. május 21.
Sensitive Pornograph 3. fejezet.
(Ariana ma meghatódott, hogy szeretitek az oldalt, és hozott hirtelenfrisst... Juckó jóvoltából.)


2008. május 20.
Új részleget nyitottunk. Már régen felmerült, hogy a projektjeink openingjeit, endingjeit lefordítjuk végig, és amihez van klip, azt elkészítjük hardsubbal. Végül bele is fogtunk.
Elsőnek az Arashi: Happiness című dalát hoztuk el nektek. Jó szórakozást!


2008. május 17.
Vampire Knight 6. rész felirat és hardsub. Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. május 11.
Huh, jó rég volt, de fogadjátok annál nagyobb szeretettel! Sensitive Pornograph 2. fejezet!
És este összehoztam egy Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.) részt, mindenki nézzen be, legyen szíves. Ha valami kimaradt, amire rég kíváncsi vagy, vagy nem értesz, kérlek, írj egy privát üzenetet.


2008. május 9.
Vampire Knight 5. rész felirat és hardsub! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. május 7.
Kicsit eltűntünk, közelegnek a vizsgák... brrrrrrrrrrr...
Szóval: Yamada Taro Monogatari 4. rész. Jó szórakozást!


2008. május 3.
Vampire Knight 4. rész! Bocsánat a késésért, de ünnepek alatt más dolgunk is van, mint a fordítás!
By: Zedin


2008. április 30.
Május elsejei friss, kicsit hamarabb. (Mert mindjárt bealszom, reggelre meg ki tudja, mit talál ki a család.)
Szóval: Yukan Club 4. rész. Jó szórakozást!


2008. április 29.
Bleach dj a frissítéseknél! Kellemes olvasgatást hozzá!
By: Zedin


2008. április 27.
Kimi wa petto 4. rész. Jó szórakozást!


2008. április 25.
Vampire Knight 3. rész, ahogy ígértük! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2008. április 21.
Nah, végre kész a második Vampire Knight rész! Sajnálom, hogy ilyen sokára került fel, de csütürtöktől vasárnapig Pesten voltunk Conolni, így nem jött össze!
By: Zedin


2008. április 15-16.
Tatta Hitotsu no Koi 2. rész soft- és hardsub. Jó szórakozást!


2008. április 14.
Régen fordítottam már FMA dj-t, így most azt hoztam nektek! Kellemes olvasgatást!
by: Zedin


2008. április 13.
Yamada Taro Monogatari 3. rész! Jó szórakozást!


2008. április 10.
Nos, a mai napon egy nem várt friss! A most induló Vampire Knight anime első része! Én nem terveztem, tényleg nem... Csak aztán megnéztem beleszerettem, meg... meg nem volt kedvem órára menni... Szóval helyette lefordítottam! Jó szórakozást hozzá!
A felirat a letöltéseknél, a magyar hardsubos avi verzióhoz link az ismertetőnél található!
by: Zedin


2008. április 7.
Yukan Club 3. rész, soft-és hardsub. A Boku wa imouto ni koi wo suru-t pedig feltettem megauploadra is, mert a yastorage sajna meghülyült.
Jó szórakozást!


2008. április 2.
Hogy repül az idő! Egy éves az oldal...
Ennek örömére kaptok tőlünk sok-sok frisset!
Először is bővült a Rólunk menüpont, és lett egy új részleg, Projektek néven, ahol nyomon követhetitek, hogy miket tervezünk/terveztünk, és ebből mi valósul/valósult meg.
Aztán Jigoku Shoujo Live Action 1. rész, Zedin jóvoltából!
Egy film, a Dasepo Naughty Girls felirata Zoamelgustartól!
Egy tervezett projekt, a Dragon Zakura ismertetője YSBaka révén!
Valamint egy évre rá, hogy felkerült az első rész, itt a javított, hardsubolt, dalszövegezett változat: Gokusen első rész! (Igazából a speciallal szerettem volna elkészülni mára, de bármennyire igyekeztem, nem sikerült. Ami késik, nem múlik, hamarosan megkapjátok!
Szóval boldog szülinapot nekünk, nektek pedig jó szórakozást!


2008. március 30.
My name is Kim Sam Soon utolsó, 16. rész. (Ezennel át is került a befejezett részlegbe.) Jó szórakozást! Reméljük, tetszett a sorozat.


2008. március 27.
Yamada Taro Monogatari 2. rész, soft-és hardsub. Jó szórakozást!


2008. március 24.
Kicsit későn, de tőlem is megérkezett a Húsvéti friss! Egy édi DN dj... Kellemes olvasgatást, és Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
by: Zedin


2008. március 23.
Kimi wa petto 3. rész. Jó szórakozást!
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!


2008. március 20.
My name is Kim Sam Soon 15. rész soft- és hardsub. Jó szórakozást!


2008. március 18.
Újabb Dn dj! Fogadjátok sok szeretettel! Cupp!
by: Zedin


2008. március 16.
Két ismertető: Kurosagi (megtaláljátok a kedvcsinálók résznél), és a Jigoku Shoujo (megtaláljátok a tervezett doramák közt).


2008. március 13.
Ismét hajnali friss!
A Nana 1-2 feliratát Mary átnézte nekem, köszönöm neki! Szóval a feliratot cseréltem, valamint kaptam hozzá egy másik verziót is, még jó régen, csak elfeledkeztem róla. Nemsokára elkészül belőle az .ass és a hardsub is.

És most egy nagy hír: Új taggal bővült a fansub! Ezentúl YSBaka is fordít nektek, fogadjátok nagy szeretettel! A Rólunk menüpontban olvashattok róla. Ezennel pedig felkerül a Yamada Taro Monogatari 1. része. Jó szórakozást!


2008. március 10.
Próbálok én is aktiválódni, , hogy ne csak a diziknél lássátok a munkámat! Szóval újabb Dj, most méghozzá egy doramához, a Gokusen2-höz kapcsolódóan! Meg persze Jin és Kame, mint két főszereplőt alakító színész! Aki még nem látta a második sorozatot (az elsőt feltételezem, ha az oldalra jártok, már megnéztétek! ), annak nem kell félnie, nincs benne spoiler, stb... Ajánlom mindenkinek a Kat-Tun fiúkák miatt! (Jin nagyon szexire sikeredett az egyik képen! )
Jah, és remélem azért tetszik a formázásom, igyekszem mostantól az új sorozatainkat igényesen elkészíteni!
by: Zedin


2008. március 8.
Nah némi idegbaj után (az extránál meghibásodott valami, de úgy tűnik, szerencsére helyreállt minden), újabb frissítés.
Szóval: Yukan Club 2. rész. Mivel Zedin megtanult formázni, csinált hozzá szép .ass-t, az első részhez szintén. Az 1. rész hardsubos változata is le lett cserélve, mert lefordítottam a dalszöveget is. A 2. rész is megtalálható hardsub verzióban, link az ismertetőnél. Jó szórakozást!


2008. március 4-5.
Kitavaszodtunk! Szép dizi, nem? Zedin megint varázsolt...
És a tavasz első frisse: My name is Kim Sam Soon 14. rész! Jó szórakozást!


2008. február 27.
Prince of Tennis rajongóknak, újabb FujixTezuka Dj! Kellemes olvasgatást!
By: Zedin


2008. február 21.
Megnyílt a DoramaSuki, amely egy összefogó doramás oldal kísérlete. Nézzetek fel, és vegyetek részt a szerkesztésében!
Katt: DoramaSuki


2008. február 20.
Tatta Hitotsu no Koi 1. rész felirata! Softsub az oldalon, hardsub mediafire-en. A feliratlinkek az ismertetőnél, és feltettem 100 kivágott képet a képtárba. Jó szórakozást!
(A dorama közös projekt Hanikóval.)


2008. február 12.
Kicsit sokat kellett várni rá, de most íme: My name is Kim Sam Soon 13. rész, softsub és hardsub. Kis probléma van vele, sajnos van benne jó pár mondat, amit az angolok nem fordítottak le, mi pedig nem tudunk koreaiul... bocsika.
Jó szórakozást!


2008. február 7.
Régen frissletem már az oldalon, de akkor most pótolom... Onamae Please Death Note Antológiából készültek el újabb oldalak... Jah, az új részeket összevonva az eddigiekkel Onamae Please Part 2 néven tudjátok letölteni... Kellemes olvasgatást!
by: Zedin


2008. február 4-5.
Nah nehezen megy a visszarázkódás, de igyekszünk.
Kimi wa petto 2. rész. Jó szórakozást!


2008. január 31.
Na a vizsgaidőszaknak végre vége, ismét van idő másra is, nem csak a tanulásra.
Yasha 4. rész. Jó szórakozást!


2008. január 28.
Új projekt a jelenlegi manga fordítások között: Sensitive Pornograph. Az első fejezet ezennel letölthető! Kellemes olvasgatást!


2008. január 25.
Aprócska friss...
Javítottam a Lovely Complex feliratában pár dolgot. Hardsub nem lesz belőle, mert valamiért nem szereti a progi...
Az I love my younger sisterhez direkt link...
Ennyi telt tőlem, dög vagyok perpill...


2008. január 20.
Kindaichi Shounen no Jikenbo hardsub. Jó szórakozást!


2008. január 16.
My name is Kim Sam Soon 12. rész softsub és hardsub. Jó szórakozást!
És ismét egy új fórumtopic, amiben össze lehet szedni a kedvenc jeleneteket a doramákból, spoilerezni, kedvenc beszólásoakt irogatni stb.


2008. január 12.
My name is Kim Sam Soon 1-11. rész hardsub verziója. Megauploadra töltöttem fel őket, megtalálhatjátok a linkeket az ismertetőnél. Csak nagyjából ellenőriztem őket, szóval ha valami gond lenne vmelyikkel, szóljatok!
Jó szórakozást!


2008. január 10-11.
Éjjeli friss. Ismét elkezdtünk egy projektet, egy doramát, amit nagyon szeretünk. Remélem, nektek is tetszeni fog.
Szóval: Kimi wa petto 1. rész. Az időzítés atire munkája, köszönjük neki! Jó szórakozást!
És köszönet a több mint 20.000 kattért!


2008. január 8.
Éjjeli friss. Ariana most kelt, kipihente a vizsgát. Legyen nektek jobb napotok!
My name is Kim Sam Soon 11. rész.


2008. január 3-4.
Megint hajnali friss... Ariana nem tud aludni, a fordításhoz már fáradt, tanulni meg végképp nem akar, tehát erre garázdál.
Szóval: My name is Kim Sam Soon 10. rész. Jó szórakozást!


2008. január 1-2.
Hajnali frissecske! Az új évben az első...
Kagen no Tsuki hardsub, direkt linkről letölthető.
Tessék elolvasni a fórumot, és valamiképp tudomásomra hozni, hogy igénylitek-e a többi projektet is hardsubbal, mert attól függ, hogy megcsinálom-e.
BÚÉK!


2007. december 29.
Így Szilveszter előtt újabb Doujinshi friss! Ígértem pár embernek Kat-Tun dj-t , most itt van! Kellemes olvasgatást hozzá!
by: Zedin


2007. december 25-26.
Kicsit megkésve ugyan, de karácsonyi csomag.
Kibontom helyettetek, oké? Csak hogy megtudjuk, mi van benne.
Egy Prince of Tennis douji Zedintől, Adagio címmel.
A Nana Live Action 2 felirata by Ariana.
Level-C második kötetének 3. fejezete, Juckótól.
Jó szórakozás! Boldog karácsonyt!


2007. december 22.
Huh, nah felraktam végre a karácsonyi dizinket! Végülis nem lett teljesen új, csak kicsit átalakítottam! Remélem tetszik! Kellemes Karácsonyt mindenkinek!
by: Zedin


2007. december 20-21. éjjel
Sok dolgunk volt, és lesz is, de azért igyekszünk ennél kicsit gyakrabban frissíteni. Nem ígérem, hogy sikerül is...
My name is Kim Sam Soon 9. rész. Jó szórakozást!


2007. december 15.
Kicsit ritkábban így vizsgaidőszakban, de itt a következő doujinshi! A Death Note Doujinshi Antológia következő részlete kerül fel! Jó olvasgatást!
by: Zedin


2007. december 10-11. éjjel
Yukan klub 1. rész, több verzióban (srt, ass, hardsub). A formázásért ezer köszönet Fairynek!
A hardsub letöltéséhez segédletet az ismertető legalján találtok.


2007. december 1.
Level-C 2. kötet 2. fejezet. Kellemes olvasgatást!


2007. november 28.
My name is Kim Sam Soon 8. rész. Jó szórakozást!
Új projekt, új ismertető: Yukan club. A galériában az első részből kivágott néhány kép, nem mondanám, hogy spoileresek.
Jah és fontos: Időzítőt keresünk! Bővebben a fórum megfelelő topicjában.


2007. november 26.
Most egy nagyon beteg Bleach gag dj-t hoztam nektek! Főleg az új részekhez kapcsolódik, és az Arrancarokhoz, szóval így inkább azok fogják érteni a poénokat, akik látták már! Nekik is és mindenki másnak is, jó olvasgatást!
by: Zedin


2007. november 22.
My name is Kim Sam Soon 7. rész. Jó szórakozást hozzá!
Új ismertető, új projekt: Tatta Hitotsu no Koi. A tervezett dorama fordítások között megtaláljátok.
Ezen kívül a dorama.hu - a dorama magazin linkje. Nézzetek szét, érdemes!


2007. november 19.
Nah, belekezdtem egy Death Note Doujinshi Antológia fordításába, de mivel elég hosszú, úgy döntöttem, hogy a történeteket egyenként is felrakom! Kellemes olvasgatást mindenkinek az elsőhöz!
by: Zedin


2007. november 15.
Ariana elfelejtett frisselni. Komolyan... gomen.
Szóval: Yasha 3. rész. Igen, rég volt. És azt sem tudjuk, mikor lesz a következő. Lily ígéri, hogy igyekszik. Szóval lehet reménykedni.


2007. november 10.
Friss 1. : My name is Kim Sam Soon 6. részének felirata.
Friss 2. : Sapuri c. dorama a tervezett dorama fordítások között között. Képek a galériában, még nem minden részből. Vigyázat, spoiler!
Friss 3. : 3 fansub linkje: Vanilla FanSub, Haniko's FanSub, Dorama Heaven.
Kellemes nézelődést!


2007. november 8.
Örömmel jelentem be, hogy új taggal bővült a csapat! *pezsgőt bont* Ezentúl Eve T. Snape is fordít nektek. A Rólunk menüpontban többet is megtudhattok róla. Kezdetnek pedig kaptunk tőle egy specialt, amelynek az ismertetőjét és feliratát egyaránt megtalálhatjátok. Szóval: Kindaichi shounen no jikenbo special 2005. Képek a képtárban by Ariana. Vigyázat, spoiler!
Valamint 4 új banner Zedin jóvoltából. Szépek, nee?


2007. november 6.
Most Bleach fanoknak kedveskedünk egy újabb Doujinshivel! Kellemes olvasgatást!
by: Zedin


2007. november 2.
My name is Kim Sam Soon 5. rész. Jó szórakozást!


2007. október 29.
Level-C 2. kötet 1. fejezet. Kellemes olvasgatást!


2007. október 27.
Nana Live Action felirata került fel, így a film átkerült a befejezett projektek közé. Jó szórakozást hozzá!


2007. október 25.
Két aranyos Death Note Doujinshi most a terítéken! Jó olvasgatást!
by : Zedin


2007. október 24.
My name is Kim Sam Soon 4. rész. Kellemes szórakozást!


2007. október 21.
Lovely Complex ismertető és felirat a befejezett dorama fordításoknál. Képek a galériában. Vigyázat, spoiler!
És van két új fejlécünk is.


2007.október 20.
Fél nap net megvonás után, itt az új DJ friss! Most FMA DJ-t hoztam nektek! Jó olvasgatást!
by: Zedin


2007.október 14.
Éjjeli frissecske! Csak hogy jó éjszakátok legyen...
Level-C Extra 3! Kellemes olvasgatást!


2007. október 12.
I love my younger sister magyar feliratos égetett verzió torrentje. Köszönet érte Fairynek!
(Az ismertetőnél megtaláljátok a linket.)


2007. október 11.
Boku wa imouto ni koi wo suru / I love my younger sister ismertető, és magyar felirat a befejezett dorama fordításoknál. A két verzió beformázásért köszönet Fairynek.
A filmből kivágott képek a galériában. Vigyázat, spoiler!


2007. október 10.
Jpop, de főleg KAT-TUN rajongók örülhetnek, mert most ők kapnak egy kis DJ csemegét! Ariana bétázás közben hangosan vinnyogott! (Ariana megjegyzése: inkább egybefüggő vinnyogás voltam... ) Szóval vigyázat, fulladásveszély! A (fordító megjegyzései: Sok szeretettel Arianának, Yorunek, Evenek, és mindenkinek, aki a KAT-TUN-t szereti! )
by: Zedin


2007. október 6.
Igaz mindenki Conol, de az itthon maradtakat azért nem hagyjuk friss nélkül! My name is Kim Sam Soon 3. rész.
Jó szórakozást!


2007. október 3.
Új dizájn! Zedint kell szeretni érte, nagyon szép lett.
Köszönjük a 10.000 kattot!


2007. október 2.
Nyah akkor...
Friss 1: Kagen no Tsuki felirat, az egy és két cd-s változathoz... mi is elkészítettünk egy DVDRipet, de nem tudjuk, mennyire van igényetek rá...
és itt jön képbe a
Friss 2: Új fórumtopicot nyitottunk a fontos kérdéseknek. Mindig feltüntetem, ha kerül bele valami. Kérlek titeket, hogy ha a fórum nem is a ti világotok, ezt az egy topicot azért nézzétek meg, mikor frissítjük, mert titeket érint. Először is: szó van benne a YASHA projektről, másodszor: feltettük a kérdést, igénylitek-e az égetett verziót.


2007. szeptember 29.
Final Fantasy fanoknak, és főleg Kadaj fanoknak, ma FF Doujinshi friss!
by: Zedin


2007. szeptember 27.
My name is Kim Sam Soon 2. rész. Ariana bétázáskor felkeltette párját, úgy röhögött.
Jó szórakozást!


2007. szeptember 25.
Nyah... Gokusen 12. rész! Bár a sorozattal végeztem, mégsem kerül át a befejezettek közé, mert még nemsokára jön a special, amint lesz kedvem meg időm hozzáfogni.


2007. szeptember 21.
Mit kaptok, na mit? Level-C extrát! Jó szórakozást!


2007. szeptember 17.
Gokusen 11. rész! Jó szórakozást!


2007. szeptember 16.
Level-C Extra! Kellemes szórakozást!
Juckó megjegyzése: mivel Ariana a bétázáskor a visítva és vinnyogva röhögés közben majdnem lefejelte az asztalt, ezért meg kell jegyeznem, hogy az olvasás közben fellépő vihogógörcsökért és sérülésekért felelősséget nem vállalok!


2007. szeptember 13.
Ma egy nagyon aranyos Death Note Dj-t kaptok tőlem! Kellemes olvasgatást!


2007. szeptember 11.
Örömmel jelentem, hogy új tagot, és ezáltal új fordítót üdvözölhetünk magunk között, a Rólunk menüpontban olvahattok róla. A neve Zoamelgustar, és kezdésként egy nagyon kedves koreai sorozattal kedveskedik nektek. Köszöntsétek szeretettel!
Az új projekt pedig: My name is Kim Sam Soon. Az ismertetőt és az első rész feliratát megtaláljátok a jelenlegi dorama fordítások menüben. Jó szórakozást! Aztán kíváncsiak vagyunk ám, hogy tetszik!
Az ismertetőért köszönet Raya-channak!


2007. szeptember 6.
Level-C 2. fejezet. Tessék megköszönni Juckónak, lehetett vele macera, jó hosszú fejezet!
Kellemes olvasgatást!


2007. szeptember 5.
Gokusen 10. rész. Kellemes szórakozást hozzá!


2007. szeptember 2.
Ismét egy ismertető, Kagen no Tsuki címmel, a tervezett dorama fordítások között megtaláljátok. Természetesen a galéria a filmből kivágott képekkel bővült, de vigyázat, erősen spoiler jellegűek!


2007. augusztus 26.
A Nana Live Action második részének ismertetője került fel, a galéria a filmből kivágott képekkel frissült, valamint Raya-chantól kaptunk sok-sok szép képet Matsumoto Junról.


2007. augusztus 24.
Újabb Death Note doujinshi! Ez a kedvencem, szóval úgy olvassátok!
by: Zedin


2007. augusztus 21.
Aprócska friss! Újabb ismertető került fel, Nana Live Action címmel! A tervezett dorama fordítások között megtaláljátok!
Jah és a képtár új képekkel bővült, amiket a Gokusen Live 2-ből vagdaltam ki...


2007. augusztus 19.
A Gokusen 9. rész javított változata. Elnézést kérek mindenkitől, most már reménykedem, hogy nincs benne semmi problémás rész. Főképp nem félrefordítás. Ariana ég, mint a csipkebokor, reméljük, nem csak hamu marad belőle... (És igen ,szokásom E/3-ban beszélni magamról. )
Szóljatok, ha máskor vmi bődületes hibát találtok, onegai!
Bocsánatkérésként kaptok egy ismertetőt, a tervezett dorama fordítások között megtaláljátok, Satomi Hakkenden címmel!

2007. augusztus 18.
Gokusen 9. rész. Jó szórakozást hozzá!


2007. augusztus 16.
Picurka friss: Nobuta wo Produce c. dorama ismertetője a Kedvcsinálók menüpontban. Nézzétek meg!
A galéria is bővült! (Ne felejtsétek el, hogy mivel a képeket a filmekből/sorozatokból vágom ki, erősen spoilergyanúsak!)


2007. augusztus 15.
Kicsi friss...
Új menüpont a dorama részlegben, kedvcsinálók néven. Ezeket nem fordítjuk, de érdemes megnézni őket, nekem nagyon tetszettek. Gondoltam, mesélek róluk egy kicsit... Tehát felkerült pár ismertető. Mára ennyire voltam képes, holnap frisselek még, ígérem. (Lehet, nem csak ismertetőt... *kacsint*)
Valamint a tervezett projektek menüvel is bővül az oldal, bár egyelőre egy ismertetőt tartalmaz. Igyekszem minél hamarabb bővíteni.


2007. augusztus 9.
Gokusen 8. rész. Jó szórakozást!


2007. augusztus 8.
Doujinshi friss! by:Zedin


2007. augusztus 6.
Újabb projekt! Juckó bevállalta a Level-C manga fordítását, és ezennel fel is került az első fejezet!


2007. július 30.
Gokusen 7. rész. Jó szórakozást hozzá!


2007.július 25.
Zedin friss! Újabb Death Note Doujinshi! Jó olvasgatást!
by: Zedin


2007. július 24.
Gokusen 6. rész.
A Pink Butterfly pedig - kicsit késve - átkerült a befejezett manga fordítások közé.


2007.július 22.
Pink Butterfly hetedik, utolsó fejezet. És új link!


2007. július 17.
Egy pici friss tőlem! Jó olvasgatást!
by: Zedin


2007. július 9-10. (vmikor éjféltájt)
Hajnali friss! (vagy éjjeli?)
Tudom, elég sokat kellett várni rá, de remélem, megérte... Gokusen 5. rész. Mostmár igyekszem legalább hetente egy részt megcsinálni.


2007. július 4.
Ritkán van friss, bocsika... igyekszünk belelendülni...
Pink Butterfly 6. fejezet.


2007. június 20.
Pink Butterfly 5. fejezet.
Annak örömére, hogy Ariana újra köztünk, gyorsan befrisselek, mielőtt laharapja a fejemet!
by: Zedin


2007. június 6.
Pink Butterfly 4. fejezet. Kicsit lassabbak vagyunk, vizsgaidőszak van. Bocsika.


2007. június 3.
Képhét van Raya-chantól kaptunk néhány imádnivaló képet Matsumoto Junról.


2007. május 30.
Még gokusenes képek


2007. május 29.
Kaptunk pár nagyon szép képet Raya-chantól, a Raya-chan feltöltési mappában vannak. Köszönjük!
Később: vérszemet kaptam, szóval kicsit átrendeztem a képtárat, és kaptatok vagy 250 Gokusenes képet az 5-8. részből. Vigyázat, spoiler!


2007. május 27.
Pink Butterfly 3. fejezet.


2007. május 24.
Majdnem elfelejtettem ide kiírni. Szal: Zedinnek hála új design.


2007. május 15.
Gokusen Live 4. rész.


2007. május 11.
Nah! Ohayo Minna-san! Zedin friss! Csakhogy ne mondhassa senki, hogy én nem csinálok semmit!
Az egyik kedvenc doujinshimet kapjátok! Természetesen Death Note, és 17+ ! Szóval kéretik figyelembe venni a figyelmeztetést!
Jó nézelődést!
by: Zedin


2007. május 10.
Új fórumtopic Zárt osztály néven. Ajánlom.


2007.május 8.
Gokusen Live 3. rész.


2007. május 1.
A Pink Butterfly c. YAOI manga 2. fejezete. Kellemes olvasgatást.


2007.április 23.
A Yasha 2. része a letöltések között.


2007.április 14.
Felkerült a Gokusen Live 1. évad második részének felirata.


2007.április 9.
Pink Butterfly című yaoi manga 1. fejezete.
A linkek menü még félkész ugyan, de elérhető. Figyeljétek, mert frissülni fog lassanként.


2007. április 2.
Ma hivatalosan is megkezdi munkáját a Sekai Fansub.
Ízelítőnek kaptok néhány ismertetőt a jelenlegi projekteinkből, amelyekből néhány már le is tölthető. Reméljük, nem csalódtok bennünk.