Frissítések

FONTOS!
KÉREK MINDENKIT, HOGY OLVASSA EL A KÖVETKEZŐ SOROKAT!
Az oldalon lévő munkáinkkal többen visszaéltek. Ezért úgy döntöttünk, ezentúl csak hardsubot adunk ki. Nem volt könnyű, higgyétek el. Tudjuk, hogy az oldalra nagyrészt normális, kulturált emberek járnak, akik megbecsülik a munkánkat. Nagyon köszönjük nekik, tényleg sokat jelent. De páran egyszerűen visszaélnek a fordításainkkal. Nagyon kérünk titeket, fogadjátok el a döntésünket, és ne haragudjatok érte. Köszönjük.


A GYAKORI KÉRDÉSEK MENÜPONT-ra katt, mielőtt kérdezel! Nekünk is időt spórolsz, és magadnak is. OLVASD EL A FŐOLDALT!2014. december 26.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!

Húú, hát nagyon régen alkottam bármit is az oldalra, de suli és meló mellett nincs időm a szabad idei fordításokra. (Ez van, ha az ember mindkettőt együtt csinálja.) A mostani fordítás is eredetileg fordítás órára készült, és mivel szabad kezet kaptunk, hogy mit fordítunk beadandónak, így olyat választottam, amit utána ide is fel tudok tenni, viszonylag rövid, magában is élvezhető, és még nincs kész magyar fordítás hozzá (legalábbis, amiről én tudok), plusz a közeli barátok sem látták még pont a felirat hiánya miatt, így utána együtt meg is nézhető. (Ez már meg is történt ) Szóval így esett a választás erre kis aranyos Natsume Yuujinchou OVA-ra, mert Natsumet soha sem lehet megunni. A későbbiekben is lehet, hogy ehhez hasonló apróságokat lefordítok, de sajnos nem hiszem, hogy még egy darabig többre lesz időm.
Mindenesetre remélem azért jár ide olyan, aki animézik is, és Natsume fan is, mert annak ez is kötelező darab.
A video softsubos mkv, ha valakinek gondja van vele esetleg jelezze, és akkor készítek majd hardsubos verziót is.

Jó szórakozást hozzá, és még egyszer Kellemes Ünnepeket!

Zedin


2014. szeptember 16.
Nos...
Meghosszabbítottam az oldalt további egy évvel, addig biztosan elérhetőek lesznek a felirataink, illetve ezt követően is szeretném legalább archívumként működtetni.
Frissek? Remélhetőleg lesznek, én legalábbis a meglévőket szeretném végre befejezni. ( Addig nem hiszem, hogy nyugton lennék) Újak nem hiszem, hogy lennének majd, bár én még egy sorozatot szeretnék megcsinálni. Meglátom, hogy engedi az időm, és a lányom.
Őszintén szólva, mindannyian el vagyunk havazva, és nem igazán jut időnk fordítgatni. Vagy éppenséggel vannak más dolgaink, amiket most szívesen csinálunk. Évekig fordítottunk nektek, de most másra koncentrálunk. Reméljük, megértitek. Én például most az írást részesítem előnyben, amit évekig a fordítás miatt hanyagoltam.
Nem hiszem, hogy végleg eltűntünk. Szóval a meglévők befejezésével hamarosan jelentkezek, reményeim szerint. Ehhez persze a többieket is rá kéne venni, ami talán még nehezebb feladat. Ennyi.
Ariana


2014. március 7.
Na, ma megint az egyik szemem sír, a másik nevet, de ezt a mondókát ismeritek már. XD
Kicsit elhúzódott az utómunka az utolsó résznél, mert elég kevés időm volt mostanában. Valószínű, hogy innentől a dalokon, formázáson spórolni fogok a projekteknél, hogy gyorsabban ki tudjam adni a részeket, de szerintem ez maximum engem fog zavarni, titeket nem.
Szóval hoztam nektek Sapuri utolsó részt. Jó szórakozást hozzá, és ne felejtsétek el megírni, hogy tetszett-e a sorozat, és ha igen, miért. (Ha mégsem tetszett volna, azt is. Csak ne a chatbe írjátok, hogy ne lőjétek le a többiek előtt az eseményeket.)


2014. január 1.
Na még éjfél előtt csak sikerül frisselni.
Mint láthatjátok, idén nem jött össze, hogy minden nap frisseljünk, de legalább megpróbáltuk. Azért reméljük, a felkerült meglepiknek örültetek. Az újév első frisse pedig a Sapuri 10. része. Jó szórakozást hozzá! Hamarosan hozom az utolsó részt.
Ariana


2013. december 29.
Sajnos nem új részt hoztam most, hanem a 7. rész HD hardsubját.Úgy terveztem, hogy ma az összes eddig elkészültnek felteszem a jobb minőségű verzióját, de sajnos hiába csináltam meg, hibás lett a többi, így még javítanom kell rajta... A két befejező részt is remélhetőleg belátható időn belül fel tudjuk tenni, már "ütöm" az illetékest.
Ariana


2013. december 28.
Ma a befejező, 5. részét (Hope) kapjátok a fanvideó sorozatomnak, a Fairytale-nek. Elég rövidke videó, de szerintem így kerek egész. Remélem, lesz valaki, akinek tetszik akár ez, akár a sorozat.
Ariana


2013. december 27.
A mai friss a Watashi ga renai dekinai riyuu 4. része. Kicsit régen volt frissítve, elnézést. Eléggé összetett az időzítése... Nem vagyok oda ezért a műfajért, de mégis nagyon megfogott ez a dorama. A többi részen nem fogok ennyit ülni, ígérem!
Jó szórakozást!
Ariana


2013. december 26.
Az utolsó karácsonyi frissítésünk is felkerül most, mégpedig hosszú-hosszú kihagyás után újra egy doujinshit hoztam nektek. Ez alkalommal Durarara!! fandomban, és Shizaya párosítással. Remélem járnak ide azért olyanok, akik ismerősek az animében, és élvezni fogják. Magát a doujinshit eredetileg már tavaly karácsonykor fel akartam tenni, de mivel nem készültem el vele időben, és témájában karácsonyi, így egy évet várnia kellett. Mivel mostanában megint animézek, és idő hiányában hosszabb fordításokra úgysincs lehetőségem, elfordulhat, hogy hozok még doujinshiket.
Jó szórakozást akkor a darabhoz az erre járó fujoshiknak!
Zedin


2013. december 25.
További Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
Karácsonyi dalt ugyan nem találtunk, így csak egy nagyon szép és elgondolkodtató Luna Sea dallal kedveskedünk ma nektek.
Reméljük fog tetszeni!
Zedin


2013. december 24.
Boldog karácsonyt kívánunk minden kedves tagunknak!
Mint tudjátok, szokásunk karácsony és újév között minden nap frisselni valamit. Idén is megpróbálkozunk vele, de mivel nekünk is van családunk, és emellett még ezer dolgunk van, így nem biztos, hogy sikerülni fog. Ha nem jönne össze, akkor bocsássátok meg a hagyománnyal való szakításunk. Azért reménykedünk.
Ma Sapuri 9. részt hoztunk nektek. Jó szórakozást!
SekaiFS


2013. december. 8.
Kicsit megkésett Mikulás, de elég sok a dolgunk. Azért remélem, így is örültök. Sapuri 8. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2013. október 12.
Mint látszik, kissé elfoglaltak vagyunk, így a háttérmunkákkal nem tudunk haladni. Majd igyekszünk, ez nem azt jelenti, hogy nem fogjuk megcsinálni... szimplán baromira el vagynk havazva. Így most fanvidit hoztam nektek, a Fairytale 4. részét. Jó szórakozást hozzá!
Ari ana


2013. augusztus 23.
Hoztam nektek Shinee live-ot, a To your Heart c. dalból. Anyaka kérésére készült, úgyhogy neki köszönjétek.
Valamint szólnék, hogy 1-2 hét erejéig nem nagyon leszek majd gép előtt, vagy lényegesen kevesebbet, így ne lepődjetek meg, ha lassabban reagálok a levelekre vagy a chatre. Aztán nem rosszalkodni. XD
Jó szórakozást a dalhoz!
Ariana


2013. augusztus 15.
Kicsit döcögünk még mindig, és ez valószínáleg innentől sokkal gyorsabb nem lesz. Azért haladunk, csak türelem kell hozzánk.
Ma hoztam nektek Sapuri 7. részt. A fordítását hamarosan teljes befejezem, de a háttérmunkák csúszni fognak, bocsi. Jó szórakozást a részhez!
Mivel úgy tűnik, a gépem végre működőképes, így remélhetőleg a Tatta újra elkészült részeit is tudom valamikor hozni.
Ariana


2013. július 25.
Na 1-2 link van még, ami problémás, bár ahogy néztem, már csak mediafire-ön. (Ha mégse, privátban jelezzétek. Ne a chaten, légyszi...)
FTP-t lassan fogom ugyanúgy frissíteni, csak folyton kékhalálozik a gépem, élmény vele dolgozni.
Na de hoztam frisset is: Deka Wanko 7. részt. Kicsit elhúzódtak a háttérmunkák, de annál nagyobb szeretettel nyújtjuk át nektek a következő részt. Nagyon beteg, előre szólok, a rekeszizmaitokat eléggé igénybe fogja venni.
Csináltam a 7. résztől új mediafire mappát ennek is, mert a másik accountom betelt, és nem enged a régi mappába tölteni. Ftp-re felkerül, amint a gépem is úgy akarja, addig kaptatok alternatív lehetőséget is, a 4shared linknél találtok megás mirrort is. (Ebből nem lesz rendszer, ne is kérjétek, légyszi...)
Na megint sokat szövegeltem. Szóval még élünk. Tényleg. XD
Ariana


2013. június 25.
Mint láthatjátok, elkezdtem újratölteni ismét az elavult linkeket. Legyetek türelemmel, lassan mindent pótolok. De! Háromféle letöltés van a legtöbb dolognál. Ha az egyik nem megy, ne tessék nekem azonnal kétségbeesve írogatni, hanem előbb próbáljátok a másik két lehetőséget. És legfőképp: tessék a nem működő linkeket a fórum megfelelő topikjában (ami ki is van linkelve a főoldalon, nem értem, senki sem olvassa el?) jelezni. Rengeteg idegbajt megspórolnánk egymásnak.


2013. június 11.
Dobpergééééés és tádáááááááááámmm! Sapuri 6. rész. Tudom, hogy marha sokat kellett rá várni, de most, hogy nekem van időm (még remélhetőleg két hónapig biztosan), így tudok haladni vele, nem kell hónapokat várni a következő részre. (Mint az az Előrehaladásból látszik is.)
Jó szórakozást, és kérünk egy kis biztatást, kommentet!
Ariana


2013. június 8.
Szeretném jelezni, hogy még élünk...
Haladunk lassan a doramákkal is, de sajnos a háttérmunkák kicsit csúsznak, mint észrevettétek. Felújítás, vizsgák, meló... azért remélem, lassan hozhatok normális frisset is. Igyekszünk, tényleg, még ha néha nem is látszik.
A Tatta HD-ról sem feledkeztem el, de mivel az első négy rész formázását nem mi csináltuk, így azzal van némi szenvedés. Lehet, hogy logikátlan módon először a 5-7. részt rakom fel, mert azokat meg tudom csinálni én is.
Amúgy mint az Előrehaladásban is látszik, az időzítéssel és a fordítással elég jól állunk, úgyhogy még egy kis türelmet kérünk.
Úgy néz ki, probléma van néhány 4shared linkkel, azokat majd átnézem, de több száz letöltést kell átböngésznem, ami nem kis feladat. Ha valakinek van ideje/kedve, és átnézi, átküldi nekem, ami problémás, azt nagyon megköszönöm.
Addig is hoztam nektek egy fanvideót, a Fairytale kpop sorozat újabb, harmadik részét. Jó szórakozást hozzá!
Ariana


2013. május 10.
Most csak kicsi frisst hoztam. Mivel múltkor a Tattából csak a HD minőséget raktam fel, viszont a szavazásnál sokan az SD mellett is döntöttek, így a 8. részből hoztam a 704*396-os változatot is. Az előző részek is készülnek jobb minőségben, azokat is fogom hozni.
Egyébként az Előrehaladás menüben láthatjátok, hogy haladunk szépen lassan mindennel, csak kicsit lassan (vizsgák, munka, lakásfelújítás).
Ja és frisseltem a Hajnalösvényen is, ha valaki esetleg az írásaimat is olvasná. Ez itt a reklám helye, igen. XD
Ariana


2013. május 3.
Megint ott tartunk, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet. Ugyanis újabb búcsú jön. Ezúttal a Bara no nai hanaya végéhez értünk el. Nagyon fog hiányozni ez a dorama, nagyon megszerettük. Aki még nem kezdte el nézni, annak feltétlenül ajánlom, nem fog csalódni.
A mediafire letöltés ehhez a részhez azért van külön mappában, mert a másik felhasználómba már nem tudok tölteni sajna...
Ftp-re fel fog kerülni, amint végre beenged...
Ezennel a sorozat átkerült a befejezett projektek közé.
Ariana


2013. április 26.
Hoztam Tatta Hitotsu no koi 8. részt, HD minőségben. Kérnék véleményeket (a videóhoz, nem a chatboxba!), hogy hogy tetszik ez a verzió, és hogy csináljam-e meg a többit is ebben a minőségben. Illetve a másik kérdés, hogy SD minőségben is csináljuk meg a sorozatot, vagy a HD elég lesz? Előre is köszi a válaszokat, sokat segítetek vele! Kiraktam egy szavazást, egy gombnyomást kérek csak.
És tessék életet lehelni az oldalba, mert úgy sokkal több kedvünk van fansubolni.
Ariana


2013. április 19.
Sajna mindenféle lebetegedés + technikai probléma miatt csúszunk és csúszunk.
Addig is hoztam nektek egy fanvideó, a Fairytale kpop történet második részét. Kíváncsi vagyok, mi a véleményetek.
Ariana


2013. április 2.
BOLDOG SZÜLINAPOT SEKAI FANSUB!
KEDVES LÁTOGATÓK: KÖSZÖNJÜK, HOGY KITARTOTOK MELLETTÜNK!
Hihetetlen, de már hat éve működik a csapatunk. Nagyon sok mindent tudnék ide írni, köszönömöket és sirámokat, de inkább nem teszem. Ha át akarnám tekinteni ezt a hat évet, rámenne a fél napom. XD
Csak nagyon rövid kommentem lenne. Az a lényeg, hogy mint ti is látjátok, a folyamatos akadályoktól, cseszegetésektől nem kicsit lankadt a lelkesedésünk, és még ezért is sokan mindet hibáztatnak. Erre annyit mondanék csak: csináljuk, amíg tudjuk, saját tempóban, saját ízlés szerint. Aki máshogy akarja, csinálja másképp, de nekünk ne akarja már megmondani, mi hogyan csináljuk. Inkább egy kis buzdítást szeretnénk kérni, hogy megérhessük a hetedik évet is. Meg egy kis megértést, mert mi is emberek vagyunk: néha ingerültek, néha félreérthetőek, sőőőt, néha roppantmód hisztisek. Aki nem az, az biztosan nagyon szerencsés, jó lehet hibátlannak lenni.
Na csak nem úsztátok meg a hülyeségeim nélkül. XD
Szóval rátérek a lényegre is. A mai frissünk egy olyan dorama következő része, amivel sajnos nagyon régóta állunk, de mindenképpen szeretnénk befejezni, mert nagyon jó kis sorozat. Szóval innentől igyekszünk. Dobpergés ééés Watashi ga renai dekinai 3. rész. Fogadjátok szeretettel! Többet terveztünk, csak aztán jött az influenza, és huss, ariana lerepült a lábáról.
És a rendszer általi kitiltáskat (több rossz belépés, túl gyors frissítés, vírusgyanú stb stb) oldottam, amit viszont más okozott, azt most nem tudom megnézni, mert családolok + még mindig olyan beteg vagyok, mint a dög. És most utoljára mondom el: a Sekai történetében még soha, senkit nem tiltottunk ki, még ha néha nagyon viszket is a tenyerem, vagy nagyon kiakadok. Viszont softsubot továbbra sem adunk oda senkinek, külön kérésre sem. Ha egyszer kivételt tennénk, akkor lássuk be, hetente több ilyen levelet is kapnék, és egyeset után már alapból visszás lenne nemet mondani. Van, aki softsubot ad ki, vagy aki hardot, van, aki mindkettőt. Mi a hardsub mellett döntöttünk, de minden fordítónak szerintem szíve joga eldönteni. Amivel nem feltétlenül kell egyetérteni, de azért valljuk be, illik elfogadni.
Bocsi a sok süketelésért. XD
Ariana és Zedin


2013. április 1.
Technikai okokból kicsit dőltek a terveink a frissítésekkel, de az ünnepek általában azt is jelentik, hogy mi is vidéken családnál tartózkodunk, így a szabadság nem is annyira szabadság, ráadásul még a vidéki technikai körülmények is közrejátszanak.
Ariana két fanvideót is készített nektek, amit eredetileg nem mára szántunk, de most picit felcseréljük a sorrendet.
Fogadjátaok azért mindkettőt nagy szeretettel!
Az egyik az Orthros no Inu doramához készült, a másik pedig egy folytatásos darab a Kpop világóból, ami pedig egy sajátos kis történetet mesél el.
Jó szórakozást hozzá!
Ariana & Zedin


2013. március 31.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!

Húsvét alkalmából felkerült végre a tavaszi dizi, amivel a nem épp tavaszias időjárás miatt, nem nagyon volt kedvem foglalkozni.
Reméljük most hogy felraktuk az időjárás is alkalmazkodik majd hozzá!
A mai friss pedig megint csak egy jrock klasszikus, mégpedig a Buck-Tick-től a Sasayaki című szám. Egy igazi sejtelmes és nem utolsó sorban "félreérthető" dalról van szó! Reméljük örömötöket lelitek benne!
Jó szórakozást hozzá!
Ariana & Zedin


2013. március 6.
Egyik szemem sír, a másik nevet. Újabb projektet búcsúztatunk. Ezúttal az Orthros no inu befejező részét hoztam nektek, ami nagy kedvencem. A történet zseniálisan jó, és nagyon elgondolkodtató. Mindemellett pedig Tackey és Ryo játszik benne, úgyhogy... Jó szórakozást hozzá!
Egyelőre csak 4sharedről tölthető, mert túlléptem a mediafire keretem, és nem enged feltölteni, szóval majd meló után. Majd itt átírom, ha tölthető mindenhonnan. Az ftp-ről hiányzó részeket is pótolom lassan.
Az elmúlt napokban jópár film és sorozat került fel direkt linkre egész fájlként, szóval akinek az eddigi letöltések nem tetszettek, azoknak új lehetőség adódott. A többit is felteszem lassanként, de iszonyatosan szar a netem...
Ariana


2013. február 19.
Hoztam nektek Bara no nai hanaya 10. részt. Már csak egy rész van belőle, ami miatt picit szomorú vagyok, mert nagyon megszerettem ezt a kedves kis sorozatot. Akik szeretik az aranyos, néha sírós, de egyébként mosolyogtató családi sorozatokat, azoknak kötelező!
A linkek cseréjét folytatom, mert bár mediafire-ön minden fent van, jó azért ftp-n kívül más helyen is elérhető még egyben. Egyébként tudom, hogy ftp-ről is hiányzik 1-1 rész, azokat is cserélgetem, de ezzel a nettel enyhén szólva lassú...
A belépési problémán pedig dolgozunk.
Ariana


2013. február 4.
Hoztam nektek Orthros no inu 8. részt. Kicsit elhúzódtak az utómunkák, de már csak egyetlen rész van a sorozatból, aminek gondolom, ti örültök, csak én vagyok szomorú a közelgő búcsú miatt. XD
Jó szórakozást!


2013. január 23.
Kicsit el vagyunk havazva...
Ma egy jrock fanvideót hoztam, Rising Darkness címmel, fogadjátok szeretettel. Ha valaki megnézi, a véleményeknek nagyon örülnék.
Hozunk majd dorama frisst is hamarosan.
Ariana


2013. január 1.
Felkerül hát az ünnepi frissítési sorozat utolsó darabja is, ami egyben 2013 első frisse. Újra egy klippet hoztunk nektek, mégpedig ismét a Tohoshinki egy számát Bolero címmel. Ariana üzenete a számhoz: Szerelem ez a szám, meg a fiúk hangja benne. Bolero. Tohonshinki. Ennyi, Ariana értelmi képessége ennél a résznél meghal. Fogadjátok nagy szeretettel!
Reméljük az ünnepi frissek között azért mindenki talált élvezni valót. Szerettük volna változatosabbra a dolgot, de sajnos azzal nem számoltunk, hogy ha az embere vendégeket fogad/vendégségbe megy, azért nem lóghat 24 órában a gép előtt, így ezt a csomagot sikerült összehozni. Természetesen, ami késik nem múlik, így igyekszünk a többi projekttel is haladni.
Reméljük sikerül is megvalósítani a 2013-as évben!
Zedin & Ariana


2012. december 31.
2012 utolsó frisséhez érkeztünk, mégpedig az Arashi Wild at heart címú dalának PV verzióját hoztam nektek. Maga a fordítás nem újdonság, hiszen korábban már felkerült a Music Station változat, de magáról a PV-ről kicsit elfeledkeztem, most ez is felkerült. Jó szórakozást hozzá, és persze jó bulizást mindenkinek, aki ma kirúg hámból!

Boldog Újévet kívánunk!
Sekai Fansub


2012. december 30.
Ma egy régen lefordított klipet hoztunk, egy igazi klasszikust, a Luna Sea-től a Rosiert.
Jó szórakozást!
Ariana


2012. december 29.
Ma is fanvideót kaptok, mert nagyon fájt a fejem, és nem bírtam javítani. Remélem, azért lesz valaki, akinek tetszeni fog.
Jrock fanvideó 3 - In The Mirror
Ariana


2012. december 28.
Mai napra Ariana készített nekünk egy jrock fanvideót, fogadjátok nagy szeretettel tőle!
Jrock fanvideó - Somebody Help me címmel megtaláljátok!
Zedin


2012. december 27.
Természetesen a mai friss sem maradhat ki. Elnézést a késői időpontért, de az ünnepek miatt vidéken vagyok, és a net sebessége nem mondható gyorsnak. A Bara no nai Hanaya 9. részét hoztuk most nektek. Egyre izgalmasabb a sorozat, így hogy közeledünk a vége felé. Jó szórakozást hozzá!
Zedin


2012. december 26.
A mai friss ismételten egy koncert fellépés, mégpedig kis kihagyás után, újra egy Arashi dalt hoztam nektek 'Right back to you' címmel. Maga a dal fordítás már nagyon-nagyon régi, de valahogy nehezen ért el végleges formájába maga a videó. Egy ideig nem volt hozzá megfelelő alapanyag, aztán a karaokét kellett javítani, meg hát el-el feledkeztem róla. Mindenesetre mivel egy elég egyedi koreográfiával megoldott dalról van szó, így mindenképpen meg akartam osztani veletek. Jó szórakozást hozzá és további kellemes ünnepeket!
Zedin


2012. december 25.
Ígéretünkhöz híven ma is hoztunk valamit a fa alá. Eredetileg tegnapra akartuk, de a technika közbeszólt. Deka Wanko 6. rész. Elöljáróban annyit mondanék: Tego és a női ruhák. Beteg rész következik, ismét. Nevetésre fel!
És kinek hogy telik a karácsony? Kicsit mutassátok is, hogy itt vagytok, ha a bejglitől még bírtok mozdulni!
Ariana


2012. december 24.
A tecnhnika ismét az utunkba állt, de hoztunk nektek frisst, kicsit ugyan késve.
Nem ezt terveztük mára, de az internetes feltöltési sebesség felér egy nagyon rossz viccel. Így egy Tohoshinki dalt hoztunk nektek, egyik személyes kedvencet, a Love in the Ice-t. Fogadjátok szeretettel.

Mint megszokhattátok tőlünk az évek során, karácsony és újév között minden nap pakolunk valamit a Sekai karácsonyfája alá, úgyhogy érdemes lesz felnézgetni.

Ariana és Zedin


2012. december 5.
Elő-Mikulás, mert holnap nem tudom, mikor keveredünk géphez. Kicsi csomagot hoztam, de azért remélem, örültök neki.
Sajnos be van gyulladva a szemem, ráadásul melóban tréning van, és még arra is tanulnom kell(ene, ha látnék), így nem túl sok időm van sajna. De majd igyekszem...
Na szóval: Bara no nai hanaya 8. rész és egy fanvideó jrock sztárok sokaságával a "főszerepben", Prophechy néven.
Jó szórakozást!
Ja és frissítettem Hajnalösvényen is, akit érdekel esetleg.
Ariana


2012. november 8-9.
Hoztunk nektek ezeréves Buck-Tick számot, méghozzá egy (újabb) nagy kedvencünket, a Gessekait. (Van olyan Buck-Tick szám, amiért nem vagyunk odáig meg vissza, és ismét odáig meg vissza? *filóz* Ja, megint eltértem a tárgytól.) Szóval szeretjük ezt a dalt, mert olyan kis elvont, megnyugtató, rá lehet feküdni a dallamra és ringani rajta, akár a holdfény a víz tükrén. (Aki érteni akarja, miért ezt írtam, nézze meg ) És csak nekem tűnik úgy, hogy Atsushi-sama örök fiatal? Ugyanúgy néz ki, mint most, csak most ma x. növesztett egy-két még férfiasabb és istenibb vonást. Örökifjú, és dög, és továbbra is tartom, hogy ő A JAPÁN FÉRFI. PONT.
Ja, jó szórakozást!
Ariana és Zedin


2012. október 31.
Na hoztunk egy kis művészfilmet Halloween alkalmából, ismét Kitamurától, Down to Hell címmel. Szólok: csak nagyon erős idegzetűeknek, mert nagyon véres... Én mindenesetre megnéztem, és lefordítottam, bár a kedvenc filmem nem lesz Kitamurától. Mindenesetre jó szórakozást!
(Nem lebeszélni akarok senkit, csak senki lelki sérüléseiért nem akarok felelni. Bár lehet megint én vagyok túl aggódós. XD)
Ariana


2012. október 29.
Megint kimaradt egy hónap. Hát, csak gyorsabbak leszünk lassan...
Hoztam ma Orthros no inu 7. részt. Tudom, rég volt. Az év végéig mindenképpen befejezem. Még mindig imádom ezt a sorozatot, remélem, ti is.
4shared-re töltöttem fel, illetve mediafire-re. 4SHARED LETÖLTÉSHEZ REGISZTRÁLNI KELL ÉS BELÉPNI! De legalább itt egyben van. Aki nem akad szórakozni ezzel, annak ott a mediafire link mappa.
A letöltési linkekkel lassanként kezdek valamit. Ha bejön a 4shared, akkor oda is pakolászok majd, hogy ne kelljen összeilleszteni a fájlokat. Bár ezzel a nettel...
Jó szórakozást!
Ariana


2012. szeptember 28.
Döcögünk, döcögünk, de szép lassan haladunk azért. Ma Bara no nai hanaya 7. részt hoztam nektek. Jó szórakozást!
(A filecloud letöltésnél a "request download ticketre kell kattolni. Medifire-re feltettem, ftp-re már nem volt időm, majd pótolom.)
Ariana


2012. szeptember 16.
Mint várható volt, kicsit nehezen rázódunk vissza a feliratozásba. Ismét live-ot hoztunk, méghozzá a Tohoshinkitől a Darkness Eyes-t. Nekem nagy kedvencem, és a szöveg már régen elkészült, mint az előzőeknél is, csak valahogy nem értünk rá befejezni. Szeretem a dal szövegét, és állítom, hogy a srácoknak ez az egyik legjobb fellépésük. *.* Aki nem hiszi, nézze meg.
Ariana


2012. szeptember 5.
Na van szép új dizink, hála Zedinnek. Megint gyönyörűséges lett, nem igaz?
Ma megint pv-t hoztam , méghozzá Hyde-tól a The Cape Of Storms című dalt. Gondolom, ismerős a szám a Kagen no tsuki című filmből.
Van néhány klip és fanvideó, amik ezer éve készen vagy félkészen vannak, csak aztán hanyagoltuk őket. A doramák az átnézésnél (azaz nálam) rekedtek meg, de azon is segítünk lassanként. Pár nap, és dorama friss is várható, remélhetőleg. Majd magamon kívül a többieket is rugdosom. XD
Ariana
2012. szeptember 1.
Próbálunk visszaszokni a fansub életbe, ami nem lesz sem gyors, sem zökkenőmentes. A letöltési linkeket lassanként cserélem. (Főleg mivel UPC van, ami max. böngészésre alkalmas, feltöltésre nem + meghalt a DVD-íróm, és a cuccok nagy része dvd-n van.)
Ma hoztunk nektek Zedinnel egy Alice Nine klipet, ami ezer éve elkészült, csak valahogy sosem értünk el az utómunkához. Jó szórakozást hozzá! Hamarosan hozunk dorama és fanvideó frisst is!
Ariana


2012. június 17.
Sakurai Atsushi fanvideó a mai friss, és Hajnalösvényen is frissítettem, ha valakinek olvasni lenne kedve. Jó szórakozást!
Ariana


2012. május 16.
Hű, de rég volt friss. Próbálkozom a fansubbal, de nagyon nehezen veszem rá magamat még a javításra is...
Bara no nai hanaya 6. rész. (bayfiles és mediafire letöltés) Jó szórakozást!
Ariana


2012. április 25.
Hosszú idő után friss. A pv már rég kész, csak valahogy a karaoke effektek nem illettek hozzá. Kat-tun - Lips pv.
És most ünnepélyesen megkérek mindenkit, hogy ne idegesítsetek már a letöltési linkek miatt üzenetekkel, mert emiatt már fansubolni sincs kedvem. Lassanként feltöltögetem mediafire-re a összeset, de az nem megy úgy, hogy a baszogatások miatt már feljönni sincs kedvem. Aki még egyszer nekem ír a fórum helyett, két hétre kivágom az oldalról, vagy én nem jövök fel. Elegem van. És nem fansubolok, mert már az egésztől hányingerem van. Úgyhogy álljatok már le a cseszegetésemről, köszöntem.

Más:
Újraindítottam a Hajnalösvény nevű oldalamat. Nem tudom, ki emlékszik még rá egyáltalán, régebben elég felkapott volt. Itt érhetitek el. Főként slash témában írok, de nem csak abban, úgyhogy ha valaki szeret olvasni, szeretettel várom. Még nincs minden fent az eddigiek közül, de azzal is igyekszek.
Ariana


2012. április 9.
Húsvét hétfő alkalmából egy fellépéssel is kedveskedünk nektek, még pedig az Arashi - I Want Somebody című szexi száma érkezik. Nagy kedvencem ez a szám, főleg Jun szóló részei. Nagyon szexi a drága. Maga a fordítás már elég régi darab (mint sok dal fordításunk XD), csak elég nehéz eljutni odáig, hogy mind friss készek legyenek. Hát majd igyekszünk!
Jó szórakozást a dalhoz!
Zedin


2012. április 8.
Kellemes Húsvéti Ünnepeket mindenkinek!
Így az esti órákban ugyan, de megérkeztünk a frissel is, a család picit elsőbbséget kapott.
Az ünnepi friss első része pedig maga is egy első epizód, még pedig a Lucky Seven című sorozat kerül végre terítékre. Picit halasztódott megkezdése az eredeti tervekhez képest, de végre minden elkészült, így most ezzel kedveskedek nektek. Remélem a többi részt már hamarabb tudom hozni.
Maga a sorozat egy humorban és akcióban bővelkedő darab, Matsumoto Jun főszereplésével (a kis drágám olyan cuki ebben a sorozatban), aminek én különösen örülök, mivel nem vagyok a romantikus doramák rajongója, és már nagyon vártam tőle egy olyan sorozatot, ami nem az. A detektíves sztoriknak meg nagy mániákusa vagyok, remélem nem csak én.
Na, de nem is szövegelek tovább, fogadjátok nagy szeretettel új sorozatunkat!
Még egyszer kellemes ünnepeket és jó szórakozást hozzá!

Valamint a letöltési linkek egy részéhez most már mediafire letöltési mappa is tartozik (még nem mindhez, de folyamatosan tesszük elérhetővé az összeset), a Segítség menüben megtaláljátok a leírást az összeillesztéshez!
Zedin


2012. április 2.
Hát el sem hiszem, hivatalosan is öt éves lett ma a csapat. Mit is mondhatnék? Wow, anno eszembe se jutott volna, hogy ezt megérjük. Minden tagnap hatalmas köszönet a kitartásért, a munkáért, és persze a látogatóknak is köszönjük, hogy kitartottak mellettünk!
Hoztunk egy kis csomagot a szülinapra. Reméljük ,elnyeri a tetszéseteket.
- Deka Wanko 5. rész - egy kis vidámság, ha már hétfő van...
- Alice Nine - The Beautiful Name pv fordítása. Szeretem ennek a dalnak a szövegét.
- két fanvideó: Shou - Saga - Through The Glass és I Am The Best kpop fanvideó.
Jó szórakozást!
Ariana


2012. március 23.
Végre felkerült az oldalra a tavaszi dizi, hiszen a jó idő úgy tűnik végre eljött és ideje volt váltani. Próbáltam olyan színekből variálni, amik még eddig nem voltak, valamint mivel a téli szinte teljesen fehér volt, így most jóval sötétebb színekkel dolgoztam.
Remélem elnyeri tetszéseteket!
Valamint mellé egy kis apróság az Arashi új kis albumának, a Wild at Heart-nak a Music Station változata kerül fel, ami betétdala lesz majd a Lucky Seven című sorozatnak, amit nemsokára indítunk. Addig is jó szórakozást ehhez a fellépéshez, nagyon édik benne a fiúk, Junnak pedig meggyűlik a baja a láncával.
Zedin


2012. március 16.
Hát hosszú kihagyás után végre friss... Sajnos az internetproblémák nem csak a feltöltésekben, de az egymás közti kommunikációban is hátráltatnak minket, főleg ha még az időbeosztásunk is teljesen ellentétes.
Reméljük, hogy pozitív változások lesznek a jövőben és visszazökkenhetünk a megszokott kerékvágásba.
A hétvégén majd igyekszem egy kis tavaszi kinézetet is varázsolni az oldalra, hátha az üdítően fog hatni mindenkire.
A mai friss pedig Proposal Daisakusen 3. rész, fogadjátok nagy szeretettel!
Zedin


2012. február 24.
Gyors friss aztán rohanok, mert már így is késésben vagyok! XD
Deka Wanko 4. részt kapjátok, jó szórakozást hozzá!
Zedin


2012. február 19.
Hoztam nektek Orthros no inu 6. részt. Jó szórakozást!
És innentől, ha valaki arra nem képes, hogy a főoldalt elolvassa, nem fogok válaszolni olyan kérdésre, amire megtalálhatta volna legalább részben a választ. Nem érdekel, ha bunkónak tartotok, de naponta ugyanazt nem fogok leírni, mert csak a billentyűzetem kopik.
Ariana


2012. február 16.
Na! Végre a netem is úgy akarta, hogy felkerüljenek az I. Sekai fanvideó kihívás eredményei. Először is mindenkinek köszönöm a munkáját, nagy örömet okoztatok. Végül öt videó kerül fel, ebből ténylegesen három pályamű. Tehát három pályázónk van: Blackfield, Kiccica és seung-hyun. Hogy van mégis öt videó? Blackfield két videót küldött nekünk, így megkértem, válasszon. Valamint utólag érkezett még egy videó, sajnos a zsűrizés után, amit tényleg nagyon sajnálok, még szorosabb lett volna a verseny. Köszönjük Judisunak, hogy megosztja velünk versenyen kívül is a videóját.
A nyertesünk Blackfield, akinek gratulálunk! A többi videó is igazán elnyerte a tetszésünket, nagyon jók lettek. Nézzétek meg ti is, és véleményezzétek!
A győztessel pedig majd egyeztetem a nyereményét.
Ariana és a csapat


2012. február 13.
Így cirka egy hét szenvedés után (valami sosem stimmelt), elkészültünk a második résszel. Proposal Daisekusen 2. rész, jó szórakozást!
Holnap majd jövök a fanvideó verseny eredményével.
Ariana


2012. február 8.
Három napja nem jön össze a frisselés, mert valami nem stimmel a hardsubbal, így hoztam mást, aminek remélem, szintén nagyon fogtok örülni.
Bara no nai hanaya 5. rész. Bonyolódnak ám a dolgok. Jó szórakozást!
Ariana


2012. február 1.
Megint késői friss, mert a konyhában ragadtam pár órára.
Sapuri 5. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2012. január 27.
Na. Felreppentek állítólag a hírek, hogy nem folytatom. Dehogynem. Most itt az 5. rész, és február végéig tervezem befejezni az egészet.
Orthros no inu 5. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2012. január 25.
Mivel a mai nap van Sho-chan születésnapja (30 éves lett a drága XD, hogy repül az idő), így úgy gondoltam mindenképpen hozzá kapcsolódó friss kerüljön fel. Ebből kifolyólag a Nazotoki wa Dinner no Ato de 2. részét kapjátok tőlem, remélem továbbra is nyitottak vagytok a rejtélyekre! Jó szórakozást ehhez a részhez is!
Egyenlőre még csak a letöltéseknél elérhető, a Filekeen nevű oldalra került fel, kérlek teszteljétek a lehetőséget. Ftp-re való feltöltés még folyamatban, később visszajelzünk, ha felkerült.

Ezen kívül legyetek kedvesek, teszteljétek, hogy melyik letöltő portálra feltöltött linkek a legjobbak. Úgy értem, mennyit idő alatt jönnek le, mennyit kell várni két letöltés között. A ti érdeketek, mert ettől függően próbáljuk a legjobbat kiválasztani, hogy a legjobban és leggyorsabban tudjátok elérni a fájlokat.
A tesztelések eredményeit a fórum Segítség/Letöltési linkek cseréje menüpontba írjátok meg!
Zedin és Ariana


2012. január 21.
Tatta hitotsu no koi 7. rész, ezúttal depositfiles-ra töltve.
Nem tudom, ez a megosztó meddig működik, a megaupload után több is eltűnt sajnos. Amint tudunk valami megoldást az ftp mellett, mindenképp szólok.
Valamint hoztam nektek Chierru bemutatkozását, aki japánból javítja nekünk a Tattát. A Rólunk menüpontban olvashattok róla.
A részhez jó szórakozást!
Ariana


2012. január 20.
Nagyon nem akarta sem a technika, sem az internet, de akkor is sikerült végre hozni frisst.

TESSÉK ELOLVASNI!
Először azonban tisztázzunk pár dolgot. Tisztában vagyok vele (noha utólag derült ki), hogy van olyan projektünk, amit más is elkezdett, és vagy nem is jelezte, vagy már akkor, mikor eléggé előrehaladtunk vele. Így NEM FOGJUK DOBNI. Mielőtt bárki hozzám vágná, hogy akkor mi volt tőlem a hiszti legutóbb, akkor leszögezném: ha valaki csak fogja magát, és FOLYTAT egy projektünket, akkor jogos a kiakadás. Még ha elölről kezdi, akkor csak kurva rosszul esik, de nem érzem úgy, hogy tök feleslegesen csinálom (legalábbis akkor nem annyira). Szóval mivel már dolgoztunk vele (nem keveset), így meg is csináljuk. Elölről, szépen végig, ahogy illik. Az Előrehaladás menüben pontosan nyomon tudjátok követni, hogy mivel hogy állunk, mit kezdtünk el. Na, ami ott szerepel, azt bizony megcsináljuk. ÉS igyekezni fogunk vele.
Megint megkaptuk, hogy "mert lassúak vagytok". Na akkor kezdjük megint elölről. Ez a hobbink. Iskola, munkahely mellett csináljuk. Többünknek emellett ott van a háztartás is. Ennél gyorsabban nem megy. Mivel azonban most átszerveztük kicsit a háttérmunkát, valószínűleg kicsit gyorsulunk. Mindennel. A minőségből nem fogunk senki kedvéért lejjebb adni.
MEGAUPLOAD. Nos, igen, lekapcsolta őket az FBI. Igyekszünk mindent újra feltölteni. Ez azonban legalább két hetes meló, bár szerintem több is. Úgyhogy türelmeteket kérjük. Nem fogom külön kiírkálni csak a chatbe, hogy mit pakoltunk fel. Ami mellett nem az szerepel, hogy megaupload, az értelemszerűen tölthető. Kérlek, ha valami félrelinkeltek, mindenképp szóljatok!

Na és akkor térjünk rá a kellemesebb dolgokra. Ma új sorozatot indítunk. Kicsit mostoha sorsa volt, sokat kellett várni, de végre elkészültünk az első résszel, és folyamatban van a többi is. Nekem azért is nagyon szívem csücske ez a sorozat, mert nyáron én is készülök férjhez menni.
Szóval Kjo jóvoltából végre: Proposal Daisakusen első rész. Jó szórakozást!

És új taggal bővültünk, brill-chan személyében. Mostantól ő segít nekünk a lektorálásban, Anyaka mellett, akit végre szintén sikerült rávenni, hogy írjon magáról pár sort. Harmadik bétánknak a bemutatkozását is fogom hozni a napokban. Remélem, sokáig élvezhetjük áldásos munkájukat.

Ariana, aki sokat szövegelt már megint


2012. január 15.
Meglepetéééééééééééés! Nem hittétek volna, ugye? XD
Megint búcsúzunk. ("Mondom néktek, mi mindig búcsúzunk." *lecsapja a bölcsész énjét*) Ezúttal a One Pound Gospel utolsó, 9. részét hoztuk el. Reméljük, hogy tetszett nektek a dorama, és kérlek, írjatok pár sort, hogy mi a véleményetek róla.
Jó szórakozást!

A fanvideó versenyre pedig még mindig várjuk a jelentkezőket! Nem harapunk ám.
A Fórumba pedig tessék bekukkantani. Kíváncsiak vagyunk a kedvenc jelenetetekre, akármelyik doramából. Rajongásra fel! XD
Ariana


2012. január 13.
One Pound Gospel 8. rész hardsub. Ha jók lesztek, hamar kapjátok a befejező részt. Jó szórakozást!
Ariana


2012. január 11.
Na, ismét egy búcsú. Kivételesen egyszerre két rész kerül fel, a Jigoku shoujo 11-12. része. Annyira egybe tartozik ez a két rész, hogy nem akartunk gonoszak lenni, és megváratni titeket a befejezéssel. Remélem, elnyeri a tetszéseteket, jó kis sorozat ez, érdemes megnézni.
Jó szórakozást!
Ariana


2012. január 8.
Hű, de furcsa 2012-t írni. Alig áll rá a kezem. XD
Ahogy ígértem, a hétvégén doramát is hozunk nektek. Kissé elhúzódott, de az már az internet miatt van sajnos...
Watashi ga renai dekinai riyuu 2. rész. Jó szórakozást! Egyre izgalmasabb a történet.
Ariana


2012. január 6.
Kissé leálltunk, de kellett egy kis szusszanás így az ünnepek után nekünk is, meg megint alig sikerül egyeztetni egymás között a beosztásaink miatt... Hétvégén már hozunk doramát is, de addig jöjjön egy kis szösszenet egy fanvideó formájában. Ha valaki szeretné a Super Juniort (miért? lehet őket nem szeretni?!), akkor nézze meg!
Super Junior fanvideó - Sexy Back. Jó szórakozást!
És ne feledjétek ,a fanvideó versenyt kitoltuk január 31-ig, úgyhogy várjuk ám. Nem baj, ha nem érzed túl profinak, nem az a lényeg!
Ariana


2012. január 1.
Kicsit késői friss, de a körülmények ma nagyon ellenem voltak.
Na először is, meghoztam az új év első frissét, ami egy búcsú. Immár végleg, másodszor. A Gokusen 12. befejező rész hardsubja kerül fel.
(A Kimi wa petto hardsubját ennek megfelelően majd hamarosan folytatjuk, de nem azonnal. Türelem.)

Csináltam egy kis összefoglalót. 2011-ben felkerült az oldalra :
- doramákból 54 rész, és három film. (ebben benne vannak az újrajavított Gokusen részek is)
- 13 klip, ebből 5 jpop, 8 jrock
- 7 live, ebből 1 jrock, 6 jpop
- 8 fanvideó
- néhány trailer
Elkezdtük a Mou Hitotsu no Sugar and Spice, a Yokai Ningen Bem, a Watashi ga renai dekinai riyuu, a Deka Wanko, a Bara no nai hanaya, a Nazotoki wa dinner no ato de c . doramákat.
Befejeztük a My Girl, a Ryusei no kizuna, a Love Shuffle, a Mou Hitotsu no Sugar and Spice c. sorozatokat.
Lefordítottuk a Shisso, a Sakuran, és a Bokura no ai no kanade c. filmeket.
Azt hiszem, eredményes évet tudhatunk magunk mögött.
Köszöjük, hogy 2011-ben velünk tartottatok, és várunk titeket szeretettel 2012-ben is!
Ariana


2011. december 31.
Az év utolsó napján egy vidám dal az AYABIE-tól, Parade címmel. Mindenkinek jó mulatást, kellemes évzárást, és vidám évkezdést!
Ariana


2011. december 30.
Természetesen ma sem maradunk el a frissítéssel. Mivel Ariana dolgozik, így én frisselek helyette. Ma egy újabb Kpop fanvidit hozott nektek Muzik címmel, fogadjátok tőle nagy szeretettel!
Zedin


2011. december 29.
Ma ismét doramát hoztam, mégpedig a Jigoku Shoujo 10. részt. Jó szórakozást!
Ariana


2011. december 28.
Nah, haladunk tovább a mindennapi frissekkel az ünnepek alatt. Mégpedig, hogy a jrock se maradjon ki, így most egy nagyon szép Luna Sea dalt hoztunk nektek Mother címmel. Gyönyörű dalról van szó, Sugizo hegedűjátéka, pedig egyszerűen eszméletlen benne, mintha csak a sirály hangját hallanád. Senki se hagyja ki, mert egy érték! Reméljük mindenkinek elnyeri tetszését! Jó szórakozást hozzá! (Bara no nai Hanaya 4. részének linkjét cseréltük, reméljük most már rendben lesz a karakterkészlet.)
Zedin


2011. december 27.
Hogy tőlem se maradjon ki a karácsonyi friss, így ma én hoztam nektek egy kis Arashit!
Még tartoztam nektek a Nazotoki wa Dinner no Ato de betétdalával, a Meikyuu Love Song-al, most ennek PV-je kerül fel, valamint a karácsonyi hangulat kedvéért a fiúk karácsonyi Music Station fellépését is megkapjátok bónuszként, 3 dallal (Lotus, Happiness, Meikyuu Love Song). A Happinesst újrafordítottam, szóval ne lepődjetek meg, ha más lesz a szöveg, mint korábban felkerült változatban volt. Jó szórakozást mindegyik dalhoz, a fiúk nagyon cukik és hiperaktívak benne, mint már megszokhattuk. (Sho-t figyeljétek, mert olyan fejeket tud vágni! XD Jun meg most Aiba helyett is izzad. XD)
Kellemes Ünnepeket továbbra is!
Zedin


2011. december 26.
Család a fejemen táncol, de azért hoztam nektek frisset. Bara no nai hanaya 4. rész. Jó szórakozást !
Ariana


2011. december 25.
A technikai problémáknak sosincs karácsony, így csak este tudtam hozni a frisset, de annál nagyobb szeretettel.
Deka Wanko 3. rész. Jó szórakozást!
(SPOILER!!! Ez a rész a szokottnál is viccesebb: Tego, amint férjet alakít. XDDDDDD )
A fanvideó versenyt kérésre meghosszabbítottuk, a határidő január 31. Így aztán senki se mondhatja, hogy kevés volt az idő.
Ariana


2011. december 24.
Mint megszokhattátok az évek alatt, karácsony estétől január első napjáig minden nap hozunk valami frisset. Úgy döntöttük, ma egyszerre többet is.
- Kara - Winter Magic című klipjének két változata került fel.
- Egy sweet fanvideó kpop fiúbandákból összegyúrva, mert kell valami szívmelengető a lányoknak is,
- One Pound Gospel 7. rész - ha valaki nevetésre vágyna.
Jó szórakozást, boldog karácsonyt, és sok-sok kommentet nekünk.
Ariana


2011. december 23. éjjel
Szép, új téli dizájn, Zedin jóvoltából. Ugye, milyen gyönyörű? *.*


2011. december 18.
Késő esti friss, mert belemerültem a fordításba. Legalább két éve fordítottam ezt a dalt, de valahogy mindig elfeledkeztünk róla. M ost eszembe jutott, és úgy döntöttem, mielőtt újra elfelejteném, felpakolom gyorsan. XD
The Gazette - Leech. Jó szórakozást!
Multiuploadra pakoltam fel, így nem érheti szó a ház elejét, hogy mert rossz a mega... több lehetőség is van, ti választhattok.
Ariana


2011. december 16.
Gyerekek, az internet szórakozik velem. Gyorsban ennyi telt most tőlem, hogy egy fanvideót hozzak. Jó szórakozást hozzá, és ha megnézné valaki, legalább annyit nyomhatna válaszként, hogy like vagy nem like. Köszönöm, jó szórakozást!
Tora-Hiroto fanvideo - End Of Me. Ki szereti az Alice Nine-t?
Ariana


2011. december 12.
Nah, végre ide is eljutottunk, hosszú idő után a dalszövegfordítások mellett végre egy sorozat is felkerül tőlem. Kicsit megkésve ugyan, de meghoztam a A Nazotoki wa Dinner no Ato de című dorama első részét. Utóbbi időben nagyon sok új sorozatba kezdtünk, így kicsit döcögősebben mennek a dolgok, de igyekszünk azért haladni, mind az új, mind a már futó sorozatainkkal.
Remélem sokan szeretik a detektíves doramákat, főleg ha még humorral is bővelkednek, mert ez a sorozat abban sem utolsó.
Szerintem jó kis sorozat lett, mindenkinek csak ajánlani tudom! (Meg persze Sho-chan, mint komornyik sem utolsó! XD)
Jó szórakozást tehát az első részhez!
By: Zedin


2011. december 8.
Hazaértem épségben, és beugrottam frisselni lefekvés előtt. Ma fanvideót kaptok. Igen, tudom, már megint Gazette fandom, innentől több nem lesz belőle, ígérem. Legalábbis egy darabig biztosan nem. XD Reita-Aoi - Broken Pieces. Jó szórakozást! Kérek ám véleményeket.
Ariana


2011. december 6.
Megérkezett a Mikulás, és zsákjából előhúzta a Sapuri 4. részt. Jó szórakozást!
(Látom, hogy ftp-n nincs fent a 3. rész, majd pótolom, de megyek előkarácsonyozni a családhoz.)
Ariana


2011. december 3.
Mivel Arianának dolga van, így tőlem kapjátok a frissítést.
Gokusen 11. rész hardsubja kerül most fel!
Jó szórakozást hozzá!
Zedin


2011. november 27.
Vasárnap estére egy kis elgondolkodtató sorozat, a Yokai ningen Bem első része, az ebben a sorozatban magához képest is elképesztően szexi Kame főszereplésével! Mindenkinek csak ajánlani tudom, tartsatok velünk, és nézzétek! Jó szórakozást!
Ariana


2011. november 23.
A technika és a megaupload igyekezett megakadályozni ugyan, de azért hoztam nektek frisst, a Bara no nai 3. részét. Jó szórakozást! Ha megáról nem sikerülne azonnal letölteni, próbáljátok kicsit később, nekem se hozza be sajnos minden alkalommal.
Amúgy nem tudom, nektek mennyi időbe telik kommentelni, de annyiba biztos nem, amennyibe megcsinálni a részt...
Átírtam a kihívást, nem csak a mi projektjeinkből lehet készíteni a videókat, de a kérés, hogy csak doramákból, ázsiai filmekből vagy ázsiai zenés videókból, illetve ezek keverékéből készüljön. Remélem, így többen jelentkeztek. Kérlek, jelezzétek, ha szeretnétek készíteni, hogy tudjuk, kb. kikkel számolhatunk.
Ariana


2011. november 19.
Tessék elolvasni a főoldalt.
Nem szeretnék sértődést, nem egy-két ember miatt írtam ki, hanem mert évek alatt rengetegszer kellett ugyanazt a kérdést megválaszolni... Remélem, így gyorsabban megtaláljátok majd, ha bármi kérdés felmerül, és nem kell majd ránk várni a válasszal
Ariana


2011. november 18.
Egyik projektet búcsúztatjuk, de máris jön a következő. Kjo új, még futó sorozatba kezdett, a címe: Watashi ga renai dekinai riyuu. Magyarosan: Ami miatt nem találom meg a szerelmet. Szerintem megint nagyon jól választott, már az első részbe beleszerettem. Reméljük, nektek is tetszeni fog. Jó szórakozást!
A másik: kiírtam egy pályázatot, méghozzá azok számára, akik éreznek magukban némi kreativitást. KATT IDE! Van ám tétje is a kihívásnak.
Ariana


2011. november 15.
*sóhajt* Tudom, hogy buta dolog, de néha annyira nehezen búcsúzom a projektektől. Ettől különösen, kicsit még a szokottnál is jobban hozzám nőtt. Itt ülök egy ideje, és azon filózok, hogy ha ezt most felteszem, akkor végérvényesen vége. Évadokat néznék el belőle, pedig nincs több...
Na, befejeztem a nyígást, jöjjön a friss! Love Shuffle, tizedik, azaz befejező rész. Jó szórakozást hozzá, és kérünk hozzá sok-sok kommentet, hogy tudjuk, nektek is tetszett a sorozat!
*szipp-szipp*
Ariana


2011. november 13.
Na a netem végre újra működőképes. Remélem, így is marad. XD
Hoztam nektek vasárnapra egy kis vidámságot, a Deka Wanko 2. részét! Jó szórakozást!
Ariana


2011. november 7.
Késői friss, mert a netem még mindig egy rémálom. Doramával nem is próbálkoznék, örülök, ha egy oldalt behoz. Holnap megyek, és megverem a szolgáltatót. XD Kívánjatok nekem szerencsét. XD
Szóval kicsit friss: Aoi-Uruha fanvideó - Not Strong Enough. Jó szórakozást! Kíváncsi vagyok, hogy tetszik, szóval kérlek titeket, véleményezzetek.
Ariana


2011. november 4.
Az internetem rosszalkodása miatt kissé megkésett friss így estefelé. Remélem, azért örültök neki.
One Pound Gpspel 6. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. október 31.
Igazából az eredeti friss sajna csúszik, de hoztam helyette legalább névleg horrort. Azért névleg, mert amennyi horror ebben a sorozatban van... XD
Szóval a mai friss: Jigoku shoujo 9. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. október 27.28. (mert éppen hajnal van)
Nagyon szépen köszönjük a több, mint 500.000 látogatást! Talán sokan nem tudják, nálunk a számláló a látogatást számolja, nem a kattintásokat. Így belegondolva tehát elég szép eredmény, hogy megértük ezt.
Természetesen mi sem maradunk hálátlanok. Sajnos a háttérmunka úgy jött ki, hogy ma csakis tőlem kaptok frisset. (Ezért a többiektől is elnézést kérek.) Nem önzésből, csupán így jött ki a lépés.
Tehát három frisset hoztam ma, ezek a következők:
- Nana 2 hardsub, kérésre. Ezer éve elkészült maga a felirat, bár őszintén szólva, a javítás közben azt mondtam, hogy én ezt ebben a formában letagadom. Miért nem mondta senki, hogy ennyire rossz lett az időzítés? Na persze javítva, Anyakának köszönhetően átnézve, Zedin pedig nagyon szépen beformázta.
- Reita-Kai fanvideó. Tudom, furcsa párosításnak tűnhet, de... anno én írtam velük ficet, és végig ezt a dalt hallgattam, amire a videót is vágtam. Nagyon szép, ha maga a videó esetleg nem is, azért remélem a dal elnyeri a tetszéseteket.
- AYABIE - Melody - Enishi version. Nos... egyszer volt, hol nem volt... volt egyszer Ariana, aki beleszeretett az AYABIE nevű formációba. Ez nem azt jelenti, hogy az Ayabie-t nem szeretném, mert de. Csak valahogy... én icipicivel, nyúlfaroknyival jobban szeretem, mikor Yume énekel. Ne kérdezzétek, nem tudok rá magyarázatot adni. Aoi hangját is szeretem, de valahogy Yume hangja olyan, mint egy... mosoly. *abszolút rajongó, meneküljetek* A dal egyébként az Enishi című film betétdala, sok-sok jelenet is látható a klipben a filmből. Alig várom, hogy végre láthassam, de még mindig semmi hír arról, mikor lesz elérhető. Pedig kezdek ám hisztis lenni...
Szerintem még sosem szövegeltem ennyit. A lényeg, hogy köszönjük, maradjatok továbbra is velünk és jóóó szórakozást!
Ariana


2011. október 26.
Rég volt, tán igaz se volt... XD Na jó , ne túlozzunk. Csak az a helyzet, hogy inkább javítok fordítás helyett megint, már amikor odáig jutok meló után. A többieknél is hasonló a helyzet, de azért igyekszünk megint belelendülni majd. Kommentekkel lehet ám bátorítani minket Na de nem szaporítom a szót.
A mai friss: Orthros no inu 4. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. október 22.
Na halihó!
Rég nem volt normális friss, de annyira halottak voltunk meló után, hogy még az utolsó simításokhoz se volt lelkierőnk. Meg ott vannak a túlórák is. Azért igyekszünk.
A mai friss a Love Shuffle 9. része. Ha jók lesztek, és nagyon várjátok, igyekszünk majd hamarabb hozni a befejező részt.
Az új sorozatokat igyekszünk indítani, amint tudjuk. Reméljük, már nagyon várjátok azokat is.
Ariana


2011. október 19.
Nah, egy aprócska friss egy új projektünkkel kapcsolatban. A Nazotoki wa Dinner no Ato de című doramához hoztam egy trailert, ami tegnap indult a Fuji TV-n, főszerepben Sakurai Sho-val és Kitagawa Keiko-val. Reméljük, hogy minél hamarabb tudjuk hozni az első részt is! Addig is jó szórakozást a trailerhez!
By: Zedin


2011. október 16.
Ariana betegeskedett, úgyhogy a frissítés is megrekedt kicsit. Mivel munkaidőn kívül szinte csak aludtam, miután a fájdalomcsillapító kiütött, így nem tudtunk egyeztetni a többiekkel. Na de majd most megint beindulunk.
Mivel mostanában nagy szenvedélyem a fanvideók gyártása, így úgy döntöttem, felrakom őket lassacskán. Most egy Sakuran, és egy Alice Nine (Shou-Saga) fanvideót hoztam. Remélem, tetszeni fog. Azért kíváncsi lennék a véleményetekre.
Szóval kukkantsatok be a Fanvideó részlegbe, és nézzetek szét. Jó szórakozást!
Ariana


2011. október 11.
Van szépséges, új dizink, Zedin jóvoltából. *.* Ha már beköszöntött ez a fránya hideg...
Kicsit átrendeztük az oldalt, mert átláthatatlannak ítéltük. Még lehet számítani apróbb mozgásokra, de kb. így marad. Reméljük, tetszeni fog így.
Kicsit vázolom, mi változott: A Segítség menüpont beleolvadt az Információk menübe. A projekteket szétszedtük, dorama és film kategória lett az eddigi dorama helyett. Fent át tudtok kattolgatni, hogy befejezett, aktív, vagy tervezett részlegre vagytok kíváncsiak. A Liv és Pv részlegen is változtattunk, szétszedtük kategóriákra a fordításokat, felül tudtok szintén kattoglatni. A fanvideóknál is két kategória lett, bár az egyik pillanatnyilag még üres... MÉG. XD
Na röviden ennyi, kérünk véleményeket, hogy tetszik az új kinézet és elrendezés.
Ariana és Zedin


2001. október 9.
Nah, a netem nagyon próbált keresztbe tenni, de én nyertem. XD
Bara no nai hanaya 2. rész. Jó szórakozást!
És kérünk több életjelet.
Ariana


2011. október 6.
Jó reggelt! Sikerült megrugdosni a feltöltést, így tudok még indulás előtt frisselni. Azt mondják, mától jön a hideg, szóval kaptok egy kis szívmelengetőt. Vagy ha mást nem, a rekeszizmaitokat bemelegíti. XD
One pound gospel 5. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. október 2.
Szép vasárnapot! Hoztam nektek ma először is egy yaoi oldal linkjét, a Red Light Teamét. Kissé rég megígértem, hogy kiteszem őket, de szita az agyam.
Ismételten szólok, hogy valamiért nem jelzi ki nekem, ha valaki felvesz msn-re, tehát írjatok egy e-mailt a címetekkel, és felveszlek én. Nem tudom, mi baja.
És nem utolsó sorban hoztam nektek Gokusen 10. rész hardsubot. Jó szórakozást!
Ariana


2011. szeptember 28.
Kissé nehezen tudjuk most a háttérmunkát összeegyeztetni Zedinnel, mivel én korán kelek és viszonylag korán fekszem, ő későn kel és későn fekszik. Pont ellentétes beosztásban dolgozunk, így picit vicces. XD
De! Kamyba jóvoltából hoztuk nektek frisset, egy új, és nevetésben bővelkedő jó kis nyomozós, akciódús sorozat, a Deka Wanko 1. részét!
Engem kb. másfél perc után vágott le a székről a röhögés, kb. az első jelenetnél, mikor javítottam, tehát aki nevetni akar, annak nagyon ajánlom!
Ariana


2011. szeptember 24.
Korán keltem, megint nincs arany. *kómás és morcos*
Ariana talált magának újabb mániát, ezúttal a fanvideók gyártásával szöszöl, ha éppen van ideje. Azért a fansubot se hanyagolom. XD
Először is hoztam nektek Jigoku shoujo 8. részt, és hozzá egy fanvideót/kedvcsinálót a sorozathoz. Egyszerűen nem értem, miért nem népszerű, mikor annyira zseniális sorozat. Bár lehet, hogy nekem furcsa az ízlésem csak... na mindegy. XD
Jó szórakozást, én meg készülök melóba. Végre nem a négy fal között. XD
Ariana


2011. szeptember 21.
Betegszabin csücsülök, és filmezhetnékem támadt tegnap, így hirtelen felindulásból átnéztem és kijavítottam a Nana első filmet. A második is folyamatban van, de azzal több a gond, esküszöm, letagadom, hogy bármi közöm is van hozzá, annyira rossz lett az első verzió. De eskü a javítás után már nézhető lesz. Miért nem szólt senki, hogy ez ekkora katasztrófa? XD
Na a lényeg, hogy kérésre Nana hardsub. Valamint a trailereket is megcsináltam. Jó szórakozást hozzá!
Ariana


2011. szeptember 18.
Korai reggeli friss. *közben morog, mert fel kellett kelnie* Mit hoztam nektek? Mármint én csak a hírhordozó vagyok, természetesen. XD
Na mit? Egy izgalmakban bővelkedő... Love Shuffle részt, szám szerint a nyolcadikat. XD
És akkor most én mentem tovább ébredni, aztán melózni. Nektek jó szórakozást!
Ariana


2011. szeptember 14.
Kicsit csúsztunk a frissel, mert nem voltam itthon, meg gépet szereltem, meg nem értem rá. Bocsi.
Viszont jó hírem van! Jui-sama visszatért! Az országba, meg a csapathoz is. XD Köszöntsétek ismét köreinkben! És hozott nektek jó kis filmet, a Sakurant, Tsuchiya Anna főszereplésével! Elárulom, nekem ő az egyetlen japán színésznő, akinek még a beszédhangjáért is odáig vagyok, és nagyot alakít benne. És hát nem csak vele találkozhatunk a híresebb színészek közül. Jó szórakozást hozzá, érdemes megnézni!
Ariana


2011. szeptember 6.
Technikai okokból (khm, megaupload....) mára csúszott a frissítés. Meg azért is, mert Ariana betegeskedik, és hamar bealudt. XD
Ismételten új fordítót üdvözölhetünk körünkben. Kamyba először egy különös filmet hozott nektek, Tego főszereplésével. Nagyon érdekes a sztori, elgondolkodtató, érdemes megnézni. Hamarosan pedig vígjátékot is kaptok tőle.
Kamyba bemutatkozását a Rólunk almenüben olvashatjátok. Fogadjátok őt illően!
Tehát mai friss: Shisso (Dead Run). Jó szórakozást!
Ariana


2011. szeptember 3.
Automatikusan augusztust akartam írni. Hát a nyár szép volt, jó volt, elmúlt... kezdődik az ősz, a suli. Már akit érint az utóbbi.
Páran mondták nekem, hogy várják ezt a sorozatot. Most hoztam belőle újabb részt, de jó lenne, ha akik várták, jeleznék, hogy érdekli őket...
Na de nem szaporítom tovább a szót, mert elkések munkából. XD Aki este megy bulizni, annak jó szórakozást! Mi is megyünk.
Megint sokat szövegelek felesleges dolgokról.
Tehát: Jigoku shoujo 7. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. augusztus 31.
A nyár utolsó frissítése. Furcsa, hogy ismételten elszállt egy év. Ugyan az iskolakezdés engem nem érint, de akit igen, akkor kitartást. XD
És merem remélni, hogy mind a mostani, mind az eddigi frissekre érkezik reakció. Nem kötelező frissítenünk, remélem, ezt ti is tudjátok. És ha nektek nincs rá igényetek... de komolyan. Kis lelkesítés jól jönne.
Régen volt, tán igaz se volt... de most jön a folytatás. Tatta Hitotsu no koi 6. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. augusztus 28.
Örömmel jelentem be, hogy csapatunk egy újabb, lelkes fordítóval bővült, Yushua személyében! Kis bemutatkozást tőle a Rólunk almenüben olvashattok. Először is egy nagyon szép, izgalmakban bővelkedő családi sorozat, a Bara no nai hanaya 1. részét hozta nektek. A mi szívünkbe is azonnal belopta magát a sorozat, reméljük, nektek is tetszeni fog, és várjátok majd a további részeket. Kérlek titeket, fogadjátok illően, és buzdítsátok őt sok-sok kommenttel, véleménnyel és jó szóval.
Ariana


2011. augusztus 24.
Nah, én hozom ma nektek a frisst, kicsit későn ugyan, mert sikerült belemerülnöm egy dorama formázásába, de számotokra az is csak jót jelenthet! XD Ma is Arashi dal fordítást kaptok tőlem, mégpedig a szóló dalokkal haladok tovább. Ma Aibától következik az Anniversary Tour 5x10-en előadott szóló száma, ami annyiban is különleges, hogy egyik saját számuk feldolgozása. Mind az eredetit, mind a feldolgozást nagyon szeretem, de ez a fellépés különösen belopta magát a szívembe, így ebben a formában kapjátok most tőlem. Maga a fordítás már elég régi, de volt benne pár angol szójáték, ami kicsit kifogott rajtam, így többszöri nekifutásra lett végleges. Fogadjátok tehát nagy szeretettel Aiba Masakitól a Pikanchi című számot! Jó szórakozást hozzá!:)
By: Zedin


2011. augusztus 20.
Kis vidámság így az ünnepre. Nem magyar, nem nemzeti, de na. Meglepődnétek, ha valami ünnephez illőt frisselnénk, nemde? XD
Örülnénk amúgy, ha visszajönne a kommentelési kedvetek, mert így a mi kedvünk mehet el a frisseléstől. Vagy mindenki nyaral? Az érthető lenne, végre nyári időjárás van....
Megint mellébeszélek.
One Pound Gospel 4. rész. Jó szórakozást!
Ha nem engedné letölteni, frissítsetek rá a megaupload letöltésre. Nekem sokadszorra behozta. XD
Ariana


2011. augusztus 18.
A reggelek még mindig határozottan nem Ariana-kompatibilisek... *kómázik*
Nektek hoztam egy kis romancicus vidámságot, ami már rég volt. A következőre nem kell majd ennyit várni , ígérem.
Sapuri 3. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. augusztus 15.
Hát öhm. Most már több időm van nekem is, és bár frissítésből nem látszik, ismét beindultak a fogaskerekek, csak éppen minden kezdet lassú. Igyekszünk majd többet frissíteni, csak sikerült össze-vissza haladnunk. XD
Ma egy klipet hoztam nektek, tekintettel a csütörtöki koncertre. Nekünk már megvan a jegy, nagyon várjuk, hogy láthassuk őket élőben. Sokan egyébként nem gondolnánk, de a Dir en grey dalok jó része nagyon szép szövegileg. A klipjeikből talán ez senkinek sem jön le, sajna sokan elsőre ítélnek. Persze akinek ez a stílus nem jön be, nem lehet vele megszerettetni, ezt aláírom. Azért mindenkinek ajánlom, hogy nézze meg. Én nagyon szeretem ezt a dalt, és ez még viszonylag a szolid klipek közé tartozik. XD
Tehát: Dir en grey - Ain't afraid to die. Jó szórakozást a kliphez és a koncerthez is!

És még néhány apróság:
Bulinaptár frissítve. Augusztus 27-én ismét megrendezésre kerül a Shinshoku Fever, ezúttal egy kiemelt vendég, Dj. Masa szereplésével. Ne hagyjátok ki!
Kikerült egy új link az oldalra, az Ichie Site. Nézzetek fel!

Apropó linkek és újonnan alakult fordító csapatok: elég nehéz úgy projekteket összeegyeztetni, hogy nem tudunk a létezésetekről. Mivel ha hozzánk kikerül olyan, amit ti elkezdtetek, szóltok, így feltételezem, hogy ez a tudatlanság egyoldalú. Egyszer még oké, hogy dobunk elkezdett projektet, másodszor már húztam a szám, harmadszor azért szerintem jogosan leszek ideges. Ne várjátok, hogy tudjuk, hogy ti csináljátok, ha annyit se szóltok, hogy léteztek. Nem túrom minden nap a netet új csapatok után. És nekem nagyon úgy tűnik, ti rólunk tudtok. Szóval vagy szóljatok, kérjetek linkcserét vagy valami, vagy ne reklamáljatok. Szerintem érthető. Nem harapunk, tényleg. Mindenki megértését köszönöm.
Egyébként inkább e-mailt írjatok, msn sajna nem jelzi ki, ha valaki felvesz. Írj egy msn címet, és felveszlek én, vagy sima mail is jó. NEM a chatboxon kérek ezekre választ, ha lehetséges. Email, pm, msn.
Nah kisregényt írtam, el is takarodom. A frisshez jó szórakozást!
Ariana


2011. augusztus 8.
Na most, hogy kis leállás után újra elérhető az oldal, frissítek is. Ha már a tárhelyhiba miatt csúszott a dolog, pont frissítettem volna, mikor megpusztult az oldal. De... újra itt vagyunk!
Mai friss: Love Shuffle 7. rész. Jó szórakozást!
És frissítettem a bulinaptárat is, használjátok ki az augusztus-szeptembert, bulira fel!
Ariana


2011. július 30.
Így július utolsó hétvégéjén, hoztam nektek Orthos no inut! Még mindig totálisan fan vagyok, Takki és Ryo, némi természetfeletti és emberi téma, és hát... na... zseniális ez a sorozat. Erről nem is tudok mást mondani. Látni kell.
Ka és bővült a projekt lista
Szóval Orthos no inu 3. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. július 25.
Nos, kapjátok tőlem az újabb Arashi adagot! A fiúk a Japánban történtek ellenére is igyekeztek összehozni új albumukat, hiszen a zene az elér mindenkihez, és sok mindenre kiváló gyógymód. A mostani fellépés is erről az albumukról való, és cím és dalszöveg alapján is egy nagyon pozitív, biztató dalról van szó, pont olyanról amilyenre most Japánnak szüksége van. A fellépés pedig nagyon mozgalmasra sikeredett, és imádjuk a fiúk fekete ruciját, nagyon szexik benne! Fogadjátok ti is hát nagy szeretettel az Arashi- Mada Minu Sekai e című dalát! Jó szórakozást hozzá!
By: Zedin


2011. július 20.
Látom, nem mindenki örül az esős és viharos időszaknak, úgyhogy hoztunk egy kis vidámságot.
Részemről ez a dorama mindig megnevettet, könnyesre röhögöm magam kedves bokszolónk hülyeségein. És néha sajnálom a nővért. Bár van egy olyan érzésem, hogy egyik szereplő sem százas. XD
One Pound Gospel 3. rész. Jó szórakozást! Aztán tessék mesélni, hogy tetszett!
Ariana


2011. július 17.
Késői és megkésett frissecske!
Késői, mert Zedin teszi fel, megkésett, mert már hamarabb akartuk, de mindig közbe jön valami...
Szóval ma is egy PV kerül fel, mégpedig Abingdon Boys School - Howling címmel.
Nah, de tolmácsolom Ariana szavait, mivel a fordítás az ő érdeme:
Erről a dalról nem igazán tudok mit írni. Meg kell nézni, meg kell hallgatni, és eldönteni, kinek mit adott. Én szeretem az elvontságát, hogy történetet mesél, de úgy, hogy nekem kell a körvonalak alapján megalkotnom a képet, hozzágondolni a képkockákat. Már ha értitek, amiről álmos Ariana szövegelni próbál. XD Szóval szeretem ezt a dalt.
Jó szórakozást hozzá mindenkinek!
Ariana & Zedin


2011. július 12.
Mint látható, kicsit el vagyok havazva mostanság, így kicsit lassúak vagyunk. De lehet minket buzdítani.
Ja és ha lehet, ne kezdjük újra a "Mikor lesz friss?" című játékot, nem szeretném visszavezetni a 3nap szabályt.
Egyébként öröm látni, hogy van élet az oldalon. Annyira ösztönző, hogy ha nem kellene a melóra koncentrálnom, mást se csinálnék fansubon kívül. De remélhetőleg hamarosan kicsit nyugisabb időszak következik.

Mai friss: Jigoku Shoujo live action 6. rész. Személy szerint ez az egyik kedvenc részem. Szeretem ezt a sorozatot, mert remek témát dolgoz fel, a színészek pedig nagyon jól játszanak. Ajánlom mindenkinek, bár sajnálatomra úgy tűnik, nem sokan rajongtok érte. A horror besorolás ne tévesszen meg senkit. Inkább misztikus, elgondolkodtató sorozat, mint horror.
Jó szórakozást!
Ariana


2011. július 7.
Igazából ez a dal engem mindig meghat. A szöveg ugyan kicsit butuskának tűnik, de valahol éreztünk már ilyet, legalábbis sokan. Hogy elvesztegettünk valakit, aki szeretünk. Elengedtük magunk mellől, és másé lett. Biztosan vannak, akik ismerik ezt az érzést. És ez a dal, a klippel karöltve, gyönyörűen tálalja nekünk ezt az érzést. Szomorkás, de nagyon szép ez a dal, mindenkinek ajánlom. Különösen azoknak, akik szeretik a Tohoshinki dalait. A fiúk pedig igazán remekül néznek ki, arról nem is szólva, hogy ez a dal igazán technikás, nagyon magas, és megmutatják benne, milyen remek énekesek.
A lényeg: Tohoshinki - Doushite Kimi Wo Suki Ni Natte Shimattan Darou... Fogadjátok szeretettel. És kérünk hozzászólásoakt!
Ariana és Zedin


2011. július 3.
Haladunk ám ezzel is, nem feledkeztünk el róla. Sőt, igazából most majdnem mindennel elég jól haladunk. bár nekem elég kevés az időm még 1-2 hétig. De azért igyekszünk.
Gokusen 9. rész hardsub.- Jó szórakozást!
(A feliratot is cserélem majd, ha hozzáférek a régihez. És ftp-re is feldobom ,amint sikerül életre rugdalni...)
Ariana


2011. július 1.
Újabb hajnali frissítés, de azt már megszokhattátok tőlem. Ariana is feladta már, mire odajutottam, hogy sikerült feltölteni a mai frisset, pedig a fordítás az ő érdeme. Most is egy újabb Buck-Tick dal kerül fel Jupiter címmel, mégpedig a megszokott gyönyörű dallamokkal, és az eddigieknél is több elvontsággal. És ahogy Ariana említette: a Buck-tick zenéje überelhetetlen, ha valami kellemes, elvont, és egyben gyönyörű zenére vágysz... *.*
Reméljük megint csak elnyeri tetszésetek!
Ariana és Zedin


2011. június 27.
Azt mondják, a nevetés mindenre gyógyír. Hát reméljük, ez a hétfőkre is érvényes...
Mit ne mondjak, betegre röhögöm magam ennek a sorozatnak a javításakor. A főszereplő annyira hihetetlenül idióta, hogy csakis japán lehet. XD
Tehát a hétfő ellen: One Pound Gospel 2. rész. Jó szórakozást!
Kérünk visszajelzéseket! (Nem csak ehhez... )
Ariana


2011. június 25.
Ma egy nagy kedvencet hoztam. Igazából érdekes, mert nekem a live miatt kedvenc, hiszen annyira gyönyörű ez a dal zongorával, amolyan bár stílusban. Egyszerűen elvarázsol... Shou hangja meg remekül passzol ehhez a hangulathoz. Imádom a hangját, és amit művelni képes vele. *.*
Szóval ma az Alice Nine-tól a Mirror Ball-t hoztuk nektek, mégpedig PV és Live verzióban. A PV verziót is ajánlom mindenkinek, jól néznek ki benne a srácok.
Chu~
Ariana és Zedin


2011. június 23.
Feltöltöttem ftp-re az eddigi frisseket. Remélem, így minden fent van, ha mégsem, sikítsatok, és feltöltöm.
Egyébként ha ennyire nem fog titeket érdekelni a frissítés, akkor előfordulhat, hogy ritkábban frissítünk. Eléggé el tudja venni a kedvünket, ha úgy érezzük, hiába dolgoztunk. Képzeljétek bele néha magatokat a mi helyünkbe. Elkeserítő, és néha felmerül, megéri-e ez a csalódás nekünk. Na lelkizés off, elkések melóból. XD
Ariana


2011. június 21.
Gyorsan beugrottam még meló előtt frisselni, mert tegnap már nem volt időm. Mostanság kicsit el leszek havazva 1-2 hétig, de azért igyekszem haladni a dolgokkal.
Mai friss: Jigoku Shoujo 5. rész, ftp-n és megauploadon! Jó szórakozást!
Ja igen, az ftp újra működik. A Jigokut most feltettem, a többit pótolom, mert meló előtt már nem töltene fel sajna.
Ariana


2011.június 17.
Nah, mivel Ariana megint nagyon elfoglalt lesz egy darabig, így én próbálom majd tartani a frontot. Dal fordítások gyakrabban fognak előfordulni, már csak azért is mert nagyon sok le van fordítva, és épp ideje befejezni őket! A gépem végre nem akadály, csak győzzem őket!
Mai napon is egy nagyon egyedi fellépést hoztam nektek Yoko & Yasu előadásában Kicyu címmel. Szóval egy negyed Kanjani8 fordítás is felkerült már hozzánk! Magának a dalnak a magyarítása nem volt egy piskóta, aki ismeri az érteni fogja mire gondolok, aki pedig nem az készüljön fel előre is, és még csak véletlenül se egyen/igyon közben! XD Ez a dupla szóló amúgy a fiúk teljességgel saját alkotása, Yasu írta a zenét, és Yoko a szöveget, és szerintem egy mestermű lett a maga kategóriájában! Yoko egy igazi zseni, ha dalszövegírásról van szó, fantasztikusan tudja ötvözni a gyermeki ártatlanságot a felnőttek szemléletével, és ebből valami teljesen újat alkotni. Első hallásra lehet, hogy bugyuta gyermekdalnak tűnik, de többszöri meghallgatásra mindenki érezni fogja, hogy itt sokkal többről van szó! (És persze a dalban elrejtett fanservice se semmi, de hát mit is várhatnánk tőlük! XD) Mindenkinek fulladásmentes szórakozást hozzá! XD
By: Zedin


2011. június 13.
Végre ezt a doramát is frissíteni tudjuk, eddig technikai okokból nem tudtunk vele haladni. Szerencsére megoldódott a dolog, és itt a második rész! És bárki bármit mond, Tackey és Ryo is eszméletlen alakítást nyújt benne. *abszolút fangirl*
Orthos no inu 2. rész. Jó szórakozást! Elgondolkodtató egy darab, így nagyon kíváncsiak lennénk a véleményetekre!

Ja és a bulinaptárat frissítettem, valamint el lehet érni a rendezvények saját oldalát is, ha rákattoltok. Innentől nem fogom kiírni ide, ha frissül, maximum chatboxba, szóval figyelgessétek.
Ariana


2011. június 10.
Rég volt belőle friss, de reméljük, annál inkább örültök neki. Ismét egy nagyon vicces rész következik, de ezt már megszokhattunk ettől a sorozattól. XD
Egyelőre Megauploadról tölthető, az ftp perpill nem működik.
Love Shuffle 6. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. Június 9.
Nem szó szerinti frisset hoztam ma. Mint láthatjátok, kicsit ügyködtem az oldalon.
Kikerült egy nyelviskola linkjei is, mivel többen kérdeztétek már tőlem, hogy hol tudnátok ázsiai nyelveket tanulni. Őket csak ajánlani tudjuk, tapasztaltuk, hogy jók.
Valamint mint megtudtam, sokan nem is hallottatok róla, hogy vannak Budapesten ázsiai jellegű bulik, koncertek. Ezért mostantól alul az oldalon mindig ki lesz írva, merre és mikor tudtok egy jót bulizni.
És archiváltam a régebbi frissítéseket, mert hosszú volt már.
Ariana


2011. június 6.
Hajnali friss, de napközben nem biztos, hogy lenne rá időm! XD
Nah, mondhatjuk visszatértem én is, vagyis végre beszereztem egy új gépet, így normálisan tudok dolgozni is! Végre tudok haladni azokkal a videókkal is, amikkel a technika ördöge miatt kicsit le kellett állnom.

Elsőként egy nagyon szép Arashi dalt fejeztem be, amit megint csak egy live keretében osztok meg veletek. Szerintem igazi, nyári, melankolikus hangulata van (amihez hozzá jön az is, hogy a fiúk izzadnak mint állat a fellépés alatt XD), szóval kifejezetten illik az évszakhoz. A szövege is nagyon szép, elgondolkodtató, mindenki könnyedén sajátjának érezheti. A harmonikaszó meg külön kuriózum szerintem japán dalokban, így igazán egyedire sikeredett.
Remélem tetszeni fog!
By: Zedin


2011. június 2.
A hivatalos nyár első frissítése. Azért lehetne több élet az oldalon, így nem volt sok kedvem frissíteni... Legalább mutassátok, hogy itt vagytok.
Mai friss: Jigoku Shoujo 4. rész. Jó szórakozást!
Ariana


2011. május 26.
Egy kis hűsítés a melegben. Nem tudom, ti hogy bírjátok, én elég rosszul.
A mai friss: Mou hitotsu no Sugar and Spice 4. rész. Nekem ez a kedvencem a négy közül. Kíváncsi vagyok, nektek melyik.
Ezennel a sorozat elkészült, át is került a befejezett projektek közé. A filmet még hozni fogom hozzá.
Ariana


2011. május 23.
Ismét egy új projekt első része kerül fel, Kjo jóvoltából. Ez persze továbbra sem azt jelenti, hogy a meglévőket hanyagolnánk.
Mai friss tehát: 1 Pound no Fukuin, azaz a One Pound Gospel 1. része. Jó szórakozást! És kérünk ám kommenteket!
(Softsub nem készül a sorozathoz.)
Ariana


2011. május 20.
Na eléggé stabilnak tűnik eddig az oldal. (Reméljük, nem kiabálom el.)
Mivel lassan két hónapja minden áll, így át kell néznünk az összes projektet, mert már ott járunk, hogy nem tudjuk, mivel hányadán állunk. XD

Hoztam ma frissnek egy BL-t, a Bokura no ai no kanade című romantikus filmet. Aranyos film, ajánlom mindenkinek. Aztán majd tessék nyilatkozni, kinek hogy tetszett, mert kíváncsi vagyok ám.
Ariana


Archiváltam a régebbi frisseket.

Az Archívum megtekintéséhez kattints ide: Archívum


Az extrás oldal összesítése:
3386 tag
csaknem 310.000 kattintás


A Fansub hivatalos indulásának időpontja: 2007. április 2.