10 Nov : 05:30 posted by Ariana  Comments: 12Besorolás: romantikus, vígjáték


Ez a 16 részes dorama a címszereplő Sam Soonról szól (Kim Sun Ah), aki egyszerűen nem tud férjhez menni. 29 éves múlt, kissé duci, de ez szakmai ártalom, hiszen cukrász. Magányos lélek, aki jól érzi magát a bőrében, viszont édesanyja állandóan vakrandikat hoz össze számára. Ahol csak bemutatkozik, rövid úton nevetségessé válik a nevével, amivel születésekor megátkozták, és mellesleg a modora is hagy egy kis kívánnivalót maga után. Az élet nagy küldetése számára találni egy férfit, aki el bírja viselni. Barátai nincsenek, ismerőseivel riválist látnak egymásban.

A történet ott kezdődik, hogy Sam Soon rájön, a barátja, akivel 3 éve együtt jár, csalja. Ezért egy bomba biztos álcával követi őt és készül a nagy leleplezésre. Végül ő bukik le, és hangos szóváltás közepette teszik ki a szűrét sok ember szeme láttára. Telik-múlik az idő, Sam Soon számolja a vakrandikat, a kalóriákat, míg végre döntésre jut, hogy elfelejti régi kedvesét és munkát keres.
Egy előkelő vendéglőben keres munkát - épp abban, amelyben szakított kedvesével -, véletlenül beleakad /a hajával/ egy szimpatikus férfibe, aki egy ollóval megoldja a problémát. A lány dühében a süteményeket, amelyet az állásmeghallgatásra készített, az illető képébe vágja. Így hívja fel magára a főnök figyelmét, és ennek köszönheti munkahelyét.

A főnöke (Hyun Bin ) egy nagyon helyes, nagyon gazdag férfi, akit az anyja szintén vakrandikra kényszerít, csakhogy elfeledtesse fiával régi kedvesét, aki tisztázatlan okok miatt elhagyta őt, amikor a férfi autóbalesetben lesántult. Három év telt el azóta és a legkikapósabb agglegény lett. Hogy elnyomja anyja folyamatos zaklatását, szerelmi szerződést köt Sam Soonnal, - egy olyan nővel, akibe sosem szeretne bele -, hogy ország-világ előtt járást színleljenek. A lány kemény feltételek mellett elfogadja a szerződést, hogy megmentse házukat az elárverezéstől. Ettől fogva el kell viselniük a másikat, miközben számos kalandon mennek keresztül.

Mindenkinek ajánlom ezt a sorozatot, aki egyaránt szeret sírni és nevetni. Általában vidám, ám néhány részen keresztül drámai és szomorú fordulatot vesz.
Szereplők: Kim Sun Ah mint Kim Sam-soon
Hyun Bin mint Hyun Jin-heon
Jung Ryu Won mint Yoo Hee-jin
Daniel Henney mint Dr. Henry Kim


Az ismertetőt írta: Raya-chan

email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Theme by Free-Source.Net