14 Sep : 15:33 posted by Ariana  Comments: 3

Régi időkbe nyúlik vissza a történet. Egy bordélyház mindennapjaiba nyílik betekintésünk, megismerhetjük a kurtizánok életének vidám és szomorú perceit, szokásaikat, szabályaikat, életvitelüket.
Egy fiatal kurtizán sorsát kísérhetjük figyelemmel. Kiyohát fiatalon adják el a bordélyháznak, hogy az oirant szolgálja. Minden porcikája tiltakozik a gondolat ellen, de végül maga is belátja: nincs hová mennie. Lassan felcseperedik, és a körzet egyik leghíresebb kurtizánjává válik. De vajon mi mindennek az ára?
Sok kérdést vet fel a film. Egy elítélt, és mégis tisztelt, keresett kaszt körül forog a történet, és óhatatlanul is kérdések sora merül fel a film során. Lehet-e egy kurtizán szerelmes? Hogyan viszonyulnak hozzá az emberek, főképpen a férfiak? Milyen életet élnek egy bordély lakói?

Erre a filmre nem tudok mást mondani, mint hogy érdemes megnézni. Nagyon tanulságos, izgalmas, és nagyon jól bemutatja a kor viszonyait. A hangulata pedig abszolút magával ragadja a nézőt. Tsuchiya Anna játssza Kiyoha karakterét, mit ne mondjak, brilliánsan. Egyszerűen mintha ráöntötték volna a szerepet, elképesztően jól áll neki. Ne hagyjátok ki semmiképp.
Mivel a filmben a szexualitás témája van a középpontban, csakis 18 (de legalább 16) éven felülieknek ajánljuk.

email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Theme by Free-Source.Net