20 May : 13:39 posted by Ariana  Comments: 7
Egy zeneiskolában játszódik a történet. Maki (Watari Kouki), a lusta diák felfigyel a csendes, magának való Ruikura (Uchiyama Masato), aki mellesleg elképesztően jól zongorázik. Mivel Maki a bukás szélén áll zongorából, megkéri Ruikut, hogy tanítsa őt. Persze nem csak a zongorázás érdekli, Ruiku is tetszik neki, amit bonyolít, hogy Maki már régóta legjobb barátjával, Raikával kavar. És persze még ott a perverz tanár is. Hogy mi lesz ebből…

Szerintem ez az első eset, mikor egy ismertető összehozása ennyire kifog rajtam. Az a baj, hogy ez egy olyan film, amihez szerintem nem lehet jó kedvcsinálót írni. Nem elriasztásként mondom, de a sztorija kicsit vontatottnak, és erőltetettnek is tűnik, bár szerintem ez csak a látszat. Én úgy érzem, remekül megfelel a történetvezetés a címnek, és a zenének egyaránt. Olyan, mint egy furcsán megkomponált zenei mű, néha vannak lassabb, kitartottabb részek, néha pedig felgyorsulnak a dolgok. Ez jellemző az egész filmre. És néhány jelenet kidolgozottságánál megemeltem a kalapom.

Mivel nekem alapból tetszenek az elvont művek, ahol a csend is nagy szerepet játszik, már elsőre megtetszett a film. Tényleg nem kell húdenagy sztorira számítani, és kasszasikernek sem nevezném, de aranyos. Nem tudok mást mondani rá, aranyos. Mindenképpen érdemes megnézni. Nekem leginkább a Ruikut alakító színész játéka tetszett. A zene pedig nagyon szép.** a képeket majd pótolom, ha lesz ftp-nk.
email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Theme by Free-Source.Net