26 Oct : 19:19 posted by Ariana  Comments: 9
Mi történik, ha négy sikeres, gazdag, de boldogtalan embert egy liftbe zárunk néhány percre? Totál káosz. Kitalálják, hogy kicserélik a partnereiket, a négy idiótából pillanatok alatt nyolc lesz. Hetente partnert cserélnek, hogy megtudják, ki illik a leginkább hozzájuk.

Usami Kei (Tamaki Hiroshi)
Kei régen egy ragyogó személyiségű pasi volt, de trendi állása, és hirtelen felemelkedése miatt régi személyisége a múlté. Barátnője, Kagawa Mei (Kanjiya Shihori) számára sajnos így már nem az a fiú, akibe annak idején beleszeretett. Ellöki magától Kei-t, akinek emiatt veszélybe kerül jól fizető állása, ha már nem jár a főnök lányával.

Aizawa Airu (Karina)
Airu-nak avagy Aiai-nak is súlyos problémái vannak a barátjával, aki nagyon elítélendő módon mindent ki szeretne fizetni helyette. Oishi Yukichi-nek (DAIGO) azonban mindene a lány, csak nagy nehezen tudja elfogadni, hogy nem ő a nagy Ő. A dolgok azonban sokkal bonyolultabbak, mint aminek látszanak. Airu sötét múltja hatással van jelenére, és Yukichi sem pont olyan, mint amilyennek mutatja magát.

Sera Ojiro (Matsuda Shota)
Profi fényképész, aki összes női alanyát megríkatja, azok azonban mind visszajönnek hozzá. Ezek után azt hiszem, nem is meglepő, hogy a "barátnője" gazdag, eléggé nőies, egy a sok modellje közül, és nem utolsó sorban idősebb nála. Kamijyo Reiko (Kojima Hijiri) sem minden ok nélkül csatlakozott azonban a kis csapathoz, más úton keresi a boldogságot, mint a többiek.

A végére Kikuta Masato (Tanihara Shosuke) maradt, a pszichológus. Ő nem a barátnőjét, hanem páciensét hozta a csapatba, Hayakawa Kairi-t (Yoshitaka Yuriko). A lány erősen öngyilkos hajlamú, és meg is van rá az oka. Ezek után talán furcsa, ha azt mondom, hogy a legtitokzatosabb szereplő mégis Kikuta Masato, az orvos. Eleinte a jóságos, kedves doktornak látszik, azonban egyre több érdekes dolgot tudhatunk meg róla. A végén pedig, amikor már azt hisszük, ennél meglepőbb már nem is lehet, már mindent megtudtunk, jönnek elő az újabb, és újabb dolgok.

Ha ezek után ellenállhatatlan késztetést érzel, hogy letöltsd a filmet, hát sok szerencsét és jó doramázást:).
email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Theme by Free-Source.Net