10 Nov : 05:47 posted by Ariana  Comments: 5Yamada Taro monogatari
(Yamada Taro története)A Yamada család hihetetlenül szegény. Anya és hét gyermeke egy régi, kis házban él. Az apa festő, aki utazgatása során próbálja eladni műveit. Legidősebb gyermekük, Yamada Taro, részmunkaidős állásokban dolgozik az iskola mellett, hogy könnyítsen családja helyzetén. Az előkelő Ichinomoya szakközépiskolába jár, ösztöndíjas, jól sportol és népszerű a lányok között. Azt hiszik róla ugyanis, hogy elképesztően gazdag. Emiatt akad irigye is, aki többször próbálja tönkretenni a hírnevét, eredménytelenül. Megismerkedik az osztály másik kedveltjével, Mimura Takuyával, aki tényleg tehetős és többször Taro-chan segítségére siet, miközben igaz barátság szövődik köztük.
A történetből nem marad ki a szerelmi szál sem, Ikeuchi Takako szinte első pillantásra belebolondul főhősünkbe. Azt reméli, végre megtalálta álmai férfiját és nem kell többé semmit sem nélkülöznie. Amikor megtudja, hogy Taro családja még rosszabb helyzetben van, mint az övé, döntésre kényszerül. Tartson ki elhatározása mellett, miszerint ő csakis egy gazdag férjjel éri be, vagy válassza a Yamada családot és ezzel együtt a szegénységgel járó gondokat?
Taro nagyszerű ajánlatot kap az iskola egyik volt diákjától, ami még jobban megnehezíti Takako helyzetét...
Humoros, megindító történet barátságról, családról és szerelemről. Yamada szerepét az Arashi egyik tagja, Ninomiya Kazunari játssza. Az a Ninomiya Kazunari, aki Clint Eastwood Iwo Jima Kara no Tegami (Levelek Ivo Dzsimából) című filmjének egyik főszerepében vált igazán ismertté a tengerentúlon is. Mimura Takuyát az Arashi egy másik tagja, a tehetséges Sakurai Sho alakítja.
Bátran ajánlom ezt a könnyed, 10 részből álló sorozatot, bárkinek, aki szeret nevetni és szívesen kapcsolódna ki 45 percre (ebben a rohanó világban).
Arashi Happiness című száma még vidámabbá teszi az egyes epizódokat.


Az ismertetőt írta: YSBaka!email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Theme by Free-Source.Net