10 Nov : 05:45 posted by Ariana  Comments: 2

Nagyon sok ellentétes véleményt hallottam erről a doramáról, ezért kicsit félve kezdtem bele. Kár volt. Szerelem első látásra. Imáááádom. Nagy adag hülyeség hihetetlen jó szereposztással. Semmi értelmesre ne számítsatok, de egy nagy adag röhögésre igen! Szerintem kihagyhatatlan!

A sztori röviden:
Adott 6 gazdag és népszerű fiatal, akiket mindenki körülrajong, de mégis nagyon unatkoznak. Hogy kik ők?
Shochikubai Miroku (Akanishi Jin): az apja a rendőr főfelügyelő. Zárkózott és megbízható, ért a gépekhez, és folyton nyalókázik. Ő a diákelnök-helyettes.
Hakushika Noriko (Kashii Yu): az apja művész, az anyja a teavilág feje. Igazi hölgy, kedves, művelt… hihetetlen pasifóbiával. Ő a kultúra klub elnöke.
Kikumasamune Seishiro (Yokoyama Yu): egy hatalmas kórház örököse. Jártas a harcművészetekben és a tudományokban, valamint ő az ész a csapatban. Ő a diákelnök.
Kizakura Karen (Suzuki Emi): az anyjával él, akinek hatalmas ékszerüzlete van. Szép, elbűvölő, és minden álma, hogy gazdag pasi(k)hoz menjen férjhez. Ő a titkárnője a diákönkormányzatnak.
Bidou Granmarie (Taguchi Junnosuke): a svéd nagykövet apja, és csak részben japán. Igazi playboy, bomlanak utána a nők, és ezt ki is használja. Rendkívül egoista, szépnek tartja magát, és hobbija a nők. Ő a menedzser.
Kenbishi Yuri (Minami): milliomos család gyermeke, apja a szobalányát vette el (anyuci még mindig szobalánycuccban mászkál). Hihetetlenül energikus és imád enni. Ha kaját lát, senki nem állhat az útjába. Ő a sport klub elnöke.


Összefoglalva: Haláli egy sorozat, az ember rekeszizmai kikészülnek. Ennyi idiótát egy rakáson! Nem lehet nem szeretni. Az endingje a Kat-tun Keep the faith című dala.
Nem igazán tudok bármi mást mondani, mindenki nézze meg a saját szemével!Fanvideó miwako készítésében:
Youtube link
letölthető verzió
email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Theme by Free-Source.Net