10 Nov : 05:36 posted by Ariana  Comments: 2


Egy nagyon érdekes film. Igazából vegyes érzéseim vannak vele kapcsolatban: hol majdnem leröhögtem magam a székről, hol sírni tudtam volna, annyira nem tetszett, hol csak azt hajtogattam „De cuuuuukik…”, hol meg csak néztem ki a fejemből, hogy „Ez most komoly?”
Nem mondom, hogy a legjobb film, amit életemben láttam, de szerintem érdemes megnézni. Aki szereti a vicces romantikus filmeket, az ne hagyja ki.A sztori röviden:

Van néhány közös vonás Koizumi Risa (Fujisawa Ema) és Otani Atsushi (Koike Teppei) esetében: mindketten fiatalok, középiskolások… és mindkettőjüknek gondja van a másik nemmel. Hogy miért? Risa a maga 170 cm-es magasságával nem talál olyan fiút, aki passzolna hozzá. Otani pedig csupán 159 centi, és azért kosarazzák ki, mert túl alacsony.
A két fiatal között általában paprikás a hangulat, és bár egy osztályba járnak, eleinte nagyon nem kedvelik egymást. Aztán egy rosszul elsült fogadás során rájönnek, hogy sok közös vonásuk van, és fokozatosan barátok lesznek. A barátság pedig idővel egyikük részéről átalakul szerelemmé…
Egymásra találnak-e végül? Mennyire számít a magasság, ha szerelemről van szó? Nézzétek meg, és megtudhatjátok…


Összegezve: Nem kiemelkedő semmiben, csak egy a sok közül, de nagyon aranyos film. Nekem mindent egybevetve tetszett. Tegyük hozzá, én nem láttam az animét, így nincs összehasonlítási alapom. Remélem, azoknak is tetszeni fog, akik ismerik az animét is.
email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Theme by Free-Source.Net