10 Nov : 05:34 posted by Ariana  Comments: 6

A történet egy bonyolult témát, a testvérszerelmet dolgozza fel, gyönyörű hangulatisággal és színészi játékkal.
Azt hiszem, a filmet nem kell túlságosan bemutatnom, hiszen egy sokak által ismert és kedvelt anime adaptációja. Mégis mesélnék róla egy picit.


A sztori röviden:

Iku (Eikura Nana) és Yori (Matsumoto Jun) ikrek, de közelebb állnak egymáshoz, mint az egyszerű testvérek: szerelmesek egymásba, és egy nap szeretőkké lesznek.
A történet kezdetén már érzelmi kavalkádba csöppenünk: Iku szenved, mert úgy érzi, Yori távolságtartó vele, és nem érti, miért. Yori pedig azért szenved, mert igyekszik távol tartani magát a húgától, akit bűnös szerelemmel szeret. Ahogy az várható, képtelenek ellenállni a vágyaiknak…
Vajon hogyan alakul a sorsuk?
Az Ikuba szerelmes Yano és a Yoriba szerelmes Kusunoki közéjük állhat-e?
Van-e jövője a szerelmüknek?


Kettejük őrlődése, „bűnös szerelme” remekül bontakozik ki a szemünk láttára a képernyőn, és mi feszülten várjuk a fejleményeket… én legalábbis így voltam vele. Eléggé negatív véleményeket hallottam a filmről, és az anime után kicsit félve kezdtem neki, azt várván, hogy csalódni fogok. Nos, nem csalódtam. Egyszerűen gyönyörű lett… A színészi játék bravúros és élethű, a film nem is igényel több szöveget, a hangulatok szintézisbe vonják a mondanivalót, az instrumentális zene pedig nagyon illik hozzá.
Összefoglalva: ne higgyetek a rossz nyelveknek, nagyon jó film, több mint érdemes megnézni. Én imádtam!
email valakinek Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Theme by Free-Source.Net